Olen nüüd mõnda aega jälginud seda lchf-i teemat ja mul on tekkinud kaks olulist küsimust:
1) mis saab siis, kui soovitud tulemus on käes? Hakatakse veel rohkem rasva sööma, et kaloraaž täis tuleks? Või lisatakse süsivesikuid?
2) kuidas jätkub jõudu trenni tegemiskes? Mõtlen just intensiivseid treeninguid, nt HIIT.. lihtsalt harjumise asi?
Loodan, et Pipi ei pahanda ja vastan ise
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ka ise tarbin enamasti ainult valku ja rasva – süsivesikuid saan nii palju, kui piimatoodetest saan.
1) Tõstad üldist kaloraaži kõikide asjade arvelt võrdselt – valkude, süsivesikute ja rasvade.
2) Oleneb, kui madalale sul on süsivesikud viidud, kunas on sul süsivesikud ajastatud jms.
2. Küsimuse vastusele lisaks, et mul näiteks ei oma vahet. Aga, kui tunned, et nõrkus on trennis, siis planeeri süsivesikud enne trenni ehk siis teed trenni süsivesikute arvelt ära.
Pipi, Kalev vaatas pärast kodust järgi, et kas oli meil õigus, et külmas kulutab keha rohkem energiat kui soojas. Nagu me kohapeal diskuteerisime, et külmas kulutab rohkem ja soojas vähem, siis oli meil õigus!