Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti?
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti?
- This topic has 187 replies, 53 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
Eleri.
-
AutorPostitused
-
november 17, 2012 at 5:13 p.l. #330232
Eleri
MemberSeda ikka õpetati, et sügavkükk ja põlvede varvastest kaugemale ulatumine lõhuvad põlved ära?
Jees, muidugi. Sellest räägiti päris pikalt isegi. Aga tegelikult ma leidsin asja iva ka üles- kui sul on trennis inimesed, kes kükivad põlved sissepoole jne, siis nad lõhuvad oma põlved ära kui nad liiga sügavaid kükke teevad.
november 17, 2012 at 5:28 p.l. #330233Sarge
MemberSeda ikka õpetati, et sügavkükk ja põlvede varvastest kaugemale ulatumine lõhuvad põlved ära?
Sügavkükk?
Okei, okei… saan aru, mida mõtled selle all. Aga see küll põlvi ei riku. Ise teed ka nn “sügavkükki”.
november 17, 2012 at 5:58 p.l. #330234Eleri
MemberMeie treeneri Eerikaga.
Ausaltöeldes olen ma väga väsinud. Me saime ikka väga hullult täna. Pilte ma väga ei jõua teha sellest möllust, sest pause on vähe ja ega sealt rivist välja ei lasta ka. Tunne on noagu zombil või ma ei tea paremat nimetust sellele. Kõige halvem kogu asja juures on see et söögiisu on 0 ja süüa ei saa eriti, sest siis hakkab halb olla. Eks ma püüan kõigest väest süüa.
Kolmapäeval saadeti kõigile koju bodypumbi plaat, kust pidime ühe tracki esitama. Mina sain rinnalihaste osa. Täna hommikul anti 20 minutit aega et asi ette valmistada.
Töö käis mitmel rindel
Pärast seda esitasime oma kavad ja saime tagasiside lehed. Minu lehel oli kirjas VERY GOOD TECHNIQUE ja seda mainiti mulle päeva jooksul veel mitmed korrad. Selle eest pean oma bodypumbi treenerist emmele aitäh ütlema ilmselt, kellel ikka ja alati on midagi öelda mu tehnika kohta.
Pärast trenni oli meil CHALLENCE, mis tähendab seda, et me tõmblesime haigelt tund aega. Ma pole vist elu jooksul kokku ka higistanud, kui seal. No, ma olen selline kes väga ei higista aga täna oli see väga hull. Asi nägi välja nii, et kõigepealt tõmblesime kohapeal- boksisime ja hüppasime ja jooksime ja tegime igast veidraid asju. Veidi nagu cardio kickboxing. Ja siis hakkas HIIT treening. Pärast seda olime kõik mingi 5 mintsa pikali.
Peale seda veel üks bodypump.
Kohe liigun ühte spordiklubisse kus me kõik kokku saame. Peale seda pean oma homset tracki ehk seljalihaste tracki õppima hakkama. Panen teile siis selle loo kah.
november 17, 2012 at 6:01 p.l. #330235Eleri
Membernovember 17, 2012 at 9:03 p.l. #330253Ak_47
Jees, muidugi. Sellest räägiti päris pikalt isegi. Aga tegelikult ma leidsin asja iva ka üles- kui sul on trennis inimesed, kes kükivad põlved sissepoole jne, siis nad lõhuvad oma põlved ära kui nad liiga sügavaid kükke teevad.
Sügavkükk?
Okei, okei… saan aru, mida mõtled selle all. Aga see küll põlvi ei riku. Ise teed ka nn “sügavkükki”.
See siin on juba paar cm liiga sügav kükk muideks.
Kas mu sarkasm-o-meeter ei tööta või isthisreallife.jpg ?
edit: Vabandan teadmatuse eest, aga kas jutt käib bodypumpi tehnikast? et see siis erineb tavalisest kükikst?
november 17, 2012 at 9:10 p.l. #330254Eleri
MemberKas mu sarkasm-o-meeter ei tööta või isthisreallife.jpg ? edit: Vabandan teadmatuse eest, aga kas jutt käib bodypumpi tehnikast? et see siis erineb tavalisest kükikst?Kui sa seda videot vaatad, siis näed millised kükid bodypumbis olema peavad:
november 17, 2012 at 9:14 p.l. #330255Ak_47
MemberKui sa seda videot vaatad, siis näed millised kükid bodypumbis olema peavad:
Tänud lingi eest. Mõtlesingi, et sügavkükid sellise tempo ja kordustega oleks natuke palju ^^
november 17, 2012 at 9:57 p.l. #330260Kristjan-Johannes Konsap
MemberSügavkükk?
Tean. Aga bodypumpi koolitusel räägitakse, et rikub. Seal saad ju paari päevaga lihtsalt harjutusi kaasa tehes “treeneriks”.
See siin on juba paar cm liiga sügav kükk muideks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud lingi eest. Mõtlesingi, et sügavkükid sellise tempo ja kordustega oleks natuke palju ^^
Antud tempo juures jah. Aga miks siis teha sellise tempoga? Saab ju integreerida ka bodypumpi, tehes nt 3 sek alla, 2 sek üles.
november 18, 2012 at 1:12 p.l. #330028kame
ModeratorTean. Aga bodypumpi koolitusel räägitakse, et rikub. Seal saad ju paari päevaga lihtsalt harjutusi kaasa tehes “treeneriks”.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Antud tempo juures jah. Aga miks siis teha sellise tempoga? Saab ju integreerida ka bodypumpi, tehes nt 3 sek alla, 2 sek üles.
No kes on pumpi teinud, teab et ongi kiired, ehk ühesed kordused, kahesed ehk kahele lugemine (u 2 sek pos ja 2 sek neg faas), 3-1. 1-3 ja 4-4 ehk päris aeglased sooritused.
Eks vähendatud amplituudiga sooritused on selleks, et ka algaja saaks ohutult teha, sest ka poolküki tehnikaga esineb probleeme palju…
november 18, 2012 at 1:19 p.l. #330290lkv
MemberVäga tubli ja huvitav jälgida!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodan, et ikka voodist püsti saad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 18, 2012 at 4:34 p.l. #330304Eleri
MemberHeihei
Täna oli vähe lebom päev. Sellesmõttes et ainult 2 bodypumpi. Alustasime hommikul oma teiste trackide esitamisega. Minul oli siis seljalihaste osa. Kõik inimesed olid nagu tühjad kotid ja ei seisnud eriti püsti ka. Inimesed kõndisid nagu pingviinid. Näiteks mu hotellikaaslane Sveta ei suutnud hotellis 12 astet trepist alla kõndida ja läks liftiga. Ma vist olin ainus kes eile venitas ja sellepärast mul pole täna võrreldes teistega eriti hullu midagi kuigi ega kuluks väga üks massaaź ära. Igatahes, pärast seda hakkasime ükshaaval videosid vaatama ja üksteist kritiseerima.
Peale lõunapausi rääkisime asjadest nagu “fitness magic”, mis tähendab seda, et bodypumbis on maagia igal pool kuhu sa vaatad. Näiteks kui sa loed head raamatut, nutad mõne filmi peale, tantsid, naerad, siis sa tunned mingit erilist tunnet. Bodypumbis tekib sama tunne. Bodypumbi maagia seisneb paljudes asjades- näiteks selle heas muusikas, liigutustes, positiivses energias jne jne jne. Rääkisime sellest et mismoodi seda saavutada (paljud treenerid ei suudagi seda).
PS! muideks, kui ma kirjutan, siis ma tõlgin seda inglise keelest eesti keelde ja see on päris keeruline, sest viimased 3 päeva olen ma kuulnud leedu keelt, inglise keelt, vene keelt ja läti keelt. Enamus asju mida treener inglise keeles rääkis, tõlgiti sünkroonselt ka leedu keelde ja palju räägiti ka vene keelt ja ka läti keelt. AINULT 3 päeva et hakata mõtlema inglise keeles, saada aru vene keelest ja isegi veidike leedu keelest. Leedu keele puhul on ainus asi millest ma üldse aru ei saa see, et miks igal pool need -us ja -as lõpud on. nt: bodypumpas, automobilas, tricepsas, bitsepsas, taksis, alkoholis, kompiuteris jnejnejne…
See kuidas leedu keeles üldiselt sõnu tuletatakse on väga naljakas. Näiteks kuidas saab sõnast tervislik- meie arstidelt:
sav- tervislik
sav-uch– tervis paraneb
sav-uch-tur– ravima
sav-uch-tur-uv- ravi
sav-uch-tur-uv-ču- arst
sav-uch-tur-uv-ču-lar- arstid
sav-uch-tur-uv-ču-lar-ym– minu arstid
sav-uch-tur-uv-ču-lar-ym-yz- meie arstid
sav-uch-tur-uv-ču-lar-ym-yz-da- meie arstidelt
Seega- “meie arstid ravivad” peaks olema leedu keeles savuchturuvčularymyz savuchturuva
Kuna keegi enam BodyPumbi soojendust teha ei tahtnud, mõtles Eerika meile mõne huvitavama soojendusharjutuse. Nt hommikul tegime joonejooksu kahes grupis nii, et iga kord kui joone taga oldi käidud, joosti grupi juurde tagasi, anti kahe jala vahelt käsi ja iga kord venis uss pikemaks. See võistkond kellel uss katki läks pidid iga kord kõik võistkonnaliikmed 10 kätekõverdust tegema. Muidu poleks hullu midagi aga inimesed olid nagu zombid ja sellepärast ei tahtnud keegi ühtegi kätekõverdust teha.
Õhtupoole tegime hoopis sellist asja et 4 inimest oli ringis, omavahel lepiti kokku et kes on jänes ja siis väljaspool ringi seisis hunt kes pidi jänese tagumikku pigistama. Teised 3 pidid jänese tagumikku ringis olles kaitsma.
Peale soojendust- meie viimane BodyPump, kus pidime ise jälle oma kava esitama. Igat kava esitas 2-3 inimest korraga ja saal oli jaotatud sektsioonideks ning iga “treener” pidi välja paistma
Ning samal ajal Eerika jälgis ja kirjutas.
Peale koolitust saime oma tagasiside: minul minu tagasiside on: strong techinque, very good “ennetamine”.Script more and talk more. Great techniques. Nice stance and very good clean and press combo technique. Nüüd tuleb hakata videot tegema et saada litsents.
Kõige lõpus seisime ringis ja tegime maori tervitust. Lesmills on teatavasti Uus-Meremaalt pärit ning Maorid on samuti sealt pärit. Ehk me käisime ringis ja surusime ninad üksteisega kokku, vaatasime silma ja ütlesime: “Kia Ora”. Ning see näeb välja enamvähem selline:
Ning lõpetuseks teile LesMillsi “eetikakoodeks”:
We are the warriors in the battle against sedentary lifestyle
We are here for the people in our classes
We honour our program, our peers and our club
We keep ourselves in peak physical condition
We love music and exercise
We welcome feedback
We greate magic fitness experiences
We strive to be star performers and remain team players
By inspiring positive chance in our classes we can change world
november 18, 2012 at 6:57 p.l. #330309Eleri
MemberPäris lõbus on see et hakkasin poodi minema, mõtlesin et teen väikse jalutuskäigu ja hotelli receptionist öeldi et ära igaksjuhuks mine- siin kandis toimub aeg-ajalt inimrööve. Vot kui tore, saangi terve õhtu hotellis oma kooliasju teha.
Igatahes enamvähem hotelli kõrval on suur rimi. See on umbes sama suur kui meie terve ülemiste keskuse alumine korrus. Poes on kõik natukene suurtemate hindadega kui meil- nt tavaline 0,5l pudel vett maksab 0,99 litti. Vahet pole, meil maksab umbes sama palju eurides. Müslibatoonid on 0,85-1,30 senti, mis on meil umbes sama palju eurides. Muide 1 eur on 3,45 litti. Aga palka saavad nad ka selle võrra vähem- nende keskmine palk on 800 litti. Meil on 800 euri.
Aga tegin endale ühe 5.01 eurise preemia ka: (ma ei kujuta ettegi palju see meil maksta võiks. Kindlasti rohkem kui 20 euri)
Kuna mu perekond ja boyfriend sushit ei söö, siis ma võin ju selle raha eest oma isu täis süüa. (mis sest et sushit süües kasvab sushi isu)
november 18, 2012 at 7:37 p.l. #330311gmaster
Membernovember 18, 2012 at 7:47 p.l. #330313Eleri
MemberMeil oli ülesanne, et igast kolmest sektorist pidi üks midagi valesti tegema tehnika osas. Ja siis see kes ees parasjagu seisis, pidi seda märkama ja õigesti parandama, kasutama silmsidet ja ütlema nt: suuna oma põlved väljapoole (mitte: su põlved liiguvad liiga sisse) jne. Ja siis tuli märgata et ta on tehnikat parandanud ja öelda: yeah, now you do really good job. vms.
november 18, 2012 at 8:24 p.l. #330314Tim.
MemberOled asjad vist natuke sassi ajanud ikka oma jutus.. loe üle ja mõtle uuesti kas on ikka täitsa õige kõik
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.