Skip to main content

Elementaarne kombo – Hera80, glükoos ja kreatiin

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Elementaarne kombo – Hera80, glükoos ja kreatiin

Viewing 8 posts - 136 through 143 (of 143 total)
  • Autor
    Postitused

Nii võtagi.

chanster
    Member

olen 3 korda võtnud, kasu ikka midagi pole!

millal tulemusi näeb?

htilga
    Member

millal tulemusi näeb?

dont-feed-the-troll-1316286463763399354.jpeg

eliviielo
    Member

Aeg teeb oma töö.

Ega see mingi imerohi ole, et nüüd võtan ja prauhti kohe tulemus käes.

Kreatiin (monohüdraat) laadides annab kiiremini tulemuse jõudluses, aga tasapisi tipsutades võtab kauem aega.

Laadimisel märgatav kaalutõus – olenevalt inimesest. Tipsutades tasapisi lisandub kehakaalu sujuvalt või mõnel üldse mitte.

Martin Mägi
    Member

millal tulemusi näeb?

Tulemusi näeb Fitshop oma rahakotis.

Kui Sul pole kirjas iga päev oma kaal, ümbermõõdud, trennides harjutused, seeriad, kordused, raskused, tempo, taastumine – Sa ei tajugi neid tulemusi. See ei ole nii, et ilma surud 50 ja lisandiga surud 60. Tee endale korralik statistika, kasuta paar kuud, siis ära kasuta paar kuud ja siis võrdle neid tulemusi.

lkv
    Member

Lihtsalt väike vahemärkus – kõik lisandid töötavad paremini siis, kui toitumine on paigas!

PaulR
    Member

Lisandite puhul loeb enamasti see, et ta oleks sul pidevalt ringluses… Mitte nii, et võtad enne trenni 5g kreatiini ja ulme laks tuleb sisse kohe. Selleks, et lisanditest tõelist kasu saada, tuleb neid võtta ikka mitmeid kuid… Ergutitega on teine teema.

Lihtsalt väike vahemärkus – kõik lisandid töötavad paremini siis, kui toitumine on paigas!

…rääkimata treeningust.

Viewing 8 posts - 136 through 143 (of 143 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.