Skip to main content

Elastikside alaseljale???

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Elastikside alaseljale???

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Bulletproof
    Member

Alaselg haige. Arst soovitas treeningutel kanda elastiksidet, mille peaks siis tõmbama ümber puusa.

On keegi sellist laia elastiksidet kasutanud?

Midagi taolist. Soojendusside. Väga hea oli! Ma kujutan ette, et palja naha peale pannes saab seda küll peale igat kasutuskorda pesta.

MWEchamp
    Member

Ise küll ei ole kasutanud, kuid sõbranna, kes kukkus lumelauaga, ja kel oli oht et jääb invaliidiks. Temale kirjutasid arstid ka välja mingi erilise kummist riba ( nagu cosmodisk) mis käis seljale, ning siis laia elastiksideme. Seda kummist riba ta ei viitsinud kasutada aga elastiksidet hoidis kogu aeg peal, ja ütles et trennis( käib Hip-Hopis) oli sellega väga mõnus olla, ning selg ei valutanud kordagi.

Usun et see aitab küll, ning kui arst seda soovitas siis ma usun tasuks teda kuulata!

vman
    Member

Mul olid ka selja mured, tööl õnnestus selgroolülide vaheline disk pesast välja keerata kui auto ukse paku peal selili olin. Hakkas pressima seljanärvi peale. Gadox toob maale häid seljavöid. Firma sponsoreeris ja sai soetatud selline. tugevalt ümber, ei veni, õhuke, hästi “hingav”, regullitav ja kerge. Suvel kuni 20*C oli enamvähem kanda, edasi läks juba palavaks. Teraslehtedega saab jäikust reguleerida. Kiropraktikust polnud muud tolku kui sain hunniku raha tuulde loopida. Elastiksidet kannan ka vahest kui aias töötan tuulega. Hoiab sooja. <_<“>

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.