EKV 2008
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » EKV 2008
- This topic has 55 replies, 26 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
aprill 23, 2008 at 9:32 e.l. #151558
bohemianrhapsody
MemberSeda mõtet edasi vaagides teekski üleskutse kõigile võistlejatele, kes veel võistlevad ja/või päris käega pole löönud võistluskulturismile – TEEME SÜGISEL VÄGEVA SHOW RAHVALE ja LÄHME KÕIK LAVALE – (kui just eelmine päev jalaluud ära ei murra
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
Siis polekski võistlejaid nii vähe ju ja rahvas saaks elamuse ja pööraks kulturismi-usku!
(Ott Kiivikas, kõik Marekid, Ivo Pärle, Vend Vähk, Kaido Voogla, kõik Argod, kõik Indrekud, Andrei Abrossimov, Janar Rückenberg vennaga, Lennart Männiste, Andres Barabanov (miks mitte), Taivo Seppa, Meelis Susi, Robert Nool, Richard Lant, Eiko Rapur, ma ise luban ka tulla jne jne.) Sorry kui keegi mainimata jäi.
Mh-Ah? Või kulturisti hing väriseb ?

Tuleks isegi, aga seda siis järgmisel sügisel

Päris hea mõte muidu, et ennast (või teisi) motiveerida.
aprill 23, 2008 at 9:54 e.l. #151560hunter
MemberKristjan-Johannes Konsap
Memberhttp://www.sloleht.ee/index.aspx?id=276555&q=kulturism
Krt, oleks ma seda teadnud, et siukse asjaga saab lausa oma pildi lehte…
aprill 23, 2008 at 11:08 e.l. #151579Capricorn
MemberSaab rahulikult (nii, et keegi dopinguproovidega ei tülita) 2 aastat lihast juurde “kasvatada” ja siis jälle 2 aasta pärast juba suurema ja tugevamana lavale tulla. Mõttetu mees.
aprill 23, 2008 at 1:26 p.l. #151601Anonüümne
GuestTokko oli päris ilusad sõnad neile sinna ritta seadnud, aga see on nõme, et kirjutatakse ainult dopingust aga mitte sõnagi võistlusest endast ja osavõtjatest jne.
aprill 26, 2008 at 3:06 p.l. #151981joker
MemberMuidugi võiks, see oleks korralik kulturistide “pidu” siis. Toetan mõtet.Tundub, et sügisel siis kaks võistlejat aint ongi laval … Bonsuna ja mina
aprill 26, 2008 at 3:24 p.l. #151983Jarmo Oberst
MemberTokko oli päris ilusad sõnad neile sinna ritta seadnud, aga see on nõme, et kirjutatakse ainult dopingust aga mitte sõnagi võistlusest endast ja osavõtjatest jne.
No artikkel oligi kirjutatud keeldumisest ja dopingust, mitte võistlustest edast.
aprill 26, 2008 at 5:13 p.l. #151994Bonsuna
MemberTundub, et sügisel siis kaks võistlejat aint ongi laval … Bonsuna ja mina
mai 1, 2008 at 9:58 p.l. #152608Capricorn
Member…Show oli mõeldud publikule ja täna on mulle mitmeid kordi öeldud, et teinekordki võiks seal möllu teha ning loodetavasti tulevad ka teised paremini kaasa. Loodan südamest, et selles suhtes aja jooksul muutub see spordiala veel vaheldusrikkamaks ning sportlased ei pea oma emotsioone varjama ning saavad ennast täiega välja elada…
Sa kuulsid seda, mida mida mõni (tuttav) sulle ütles, aga publiku hulgast kuulsin selliseid kommentaare:
“Täielik Oksmaa!”, ja vist siis kui peale seda uuesti lavale tulid, siis “Jälle see nõme …” …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2008 at 12:51 p.l. #152668Tuki
MemberSa kuulsid seda, mida mida mõni (tuttav) sulle ütles, aga publiku hulgast kuulsin selliseid kommentaare:“Täielik Oksmaa!”, ja vist siis kui peale seda uuesti lavale tulid, siis “Jälle see nõme …” …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ega kõigile ei saagi meeldida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2008 at 1:07 p.l. #152670Anonüümne
GuestNo artikkel oligi kirjutatud keeldumisest ja dopingust, mitte võistlustest edast.Seda ma ütlesingi ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.