Skip to main content

EKV 2007 – reportaaz kohapealt

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » EKV 2007 – reportaaz kohapealt

Viewing 14 posts - 46 through 59 (of 59 total)
  • Autor
    Postitused
    Angel-liis
    Member

kadeduseUSS

TANK
    Member

teeme nüüd nii et härra flexile näitame kõik keskmist sõrme ja temaga ei tegele, äkki läheb lolli nalja tegemise isu üle.
    Capricorn
    Member

Auhinnaraha jaotatakse järgmiselt:

Meeste absoluut 1.k. 5000.-, 2.k. 3000.-, 3.k. 2000.-, juun./ noorte absoluutvõitja 2000.-, noorte, juunioride ja naiste kategooriate võitjad 1000.-

See tähendab siis, et iga kategooria võitja ei saanudki auhinnaraha? Näiteks Mehed -70 kg ja Mehed -80 kg, vaid meestel ainult absoluutarvestuses 3 esimest?

muc
    Member

Flexi jutus on iva sees…

eriti vaadates poisse kes olid laval… midagi näidata polnud…

käed peenikesed nagu kure jalad

lihast polnud ollagi..

vormi tegemine oleks siis pigem kivi härraste 90+kg kapsaaeda…

aga noh müts maha nende ees… neil oli vähemalt lihast…

Veidi pehme vormiga oleks ma võinud isegi oma 84kg lavale vedada.

Aga kuna klassikasse ei mahtunud, siis oleks Vaible ja Fjodorvi kõrval väga lahjaks jäänud.

Kulla Tank, neil noortel ja juunioritel on ju oma vanuse näol vabandus olemas, miks meeste klassis võistlejatega võrdselt liha pole. Mis oleks aga sinu vabandus olnud, kui oleksid lavale läinud? Esiteks poleks sa kindlasti sinu varasema kulturismikarjääri põhjal otsustades olnud piisavalt kuiv ja oleksidki oma 84kg poolkõva vormiga lavale roninud ning taaskord esimeste meeste võidu pisut magusamaks teinud. Isegi kui oleksidki mingi imeläbi kuivaks saanud, oleksid samasugune välja näinud, kui need “kurejalgsed” “tikkpeenikeste” kätega noorsportlased, kuigi oled tunduvalt vanem, kui nemad. Olen kindel, et kui need poisid samas vaimus jätkavad on neil sinuvanuselt oluliselt rohkem näidata ning on võimelised tihedas konkurentsis esikoha peale võimsa lahingu andma.

Edu.

Flex250
    Member

Kulla Tank, neil noortel ja juunioritel on ju oma vanuse näol vabandus olemas, miks meeste klassis võistlejatega võrdselt liha pole. Mis oleks aga sinu vabandus olnud, kui oleksid lavale läinud? Esiteks poleks sa kindlasti sinu varasema kulturismikarjääri põhjal otsustades olnud piisavalt kuiv ja oleksidki oma 84kg poolkõva vormiga lavale roninud ning taaskord esimeste meeste võidu pisut magusamaks teinud. Isegi kui oleksidki mingi imeläbi kuivaks saanud, oleksid samasugune välja näinud, kui need “kurejalgsed” “tikkpeenikeste” kätega noorsportlased, kuigi oled tunduvalt vanem, kui nemad. Olen kindel, et kui need poisid samas vaimus jätkavad on neil sinuvanuselt oluliselt rohkem näidata ning on võimelised konkurentsis esikohale püsima.

Edu.

kohati olen ka nii mõelnud vahepeal et noortel ju ei saagi midagi massi olla ja loomulik et nad sellised. aga samas mu sõbrad jõusaalis aind naeravad eesti taset et mis ronivad sinna kui midagi näidata pole. nüüd mõtlen isegi et noortel ei saagi miskit olla jah aga mis niuxed lavale ronivad siis kes on alles mõne kuu või aastaksese trenni teind? enne peaks ikka massi ju alla kasvatama mõne aasta et oleks mida lihvida edasi ja siis vormi teha…

kriitikameel nagu puudub enda suhtes paljudel, usuvad et on head vist ise.

TANK
    Member

Kulla Tank, neil noortel ja juunioritel on ju oma vanuse näol vabandus olemas, miks meeste klassis võistlejatega võrdselt liha pole. Mis oleks aga sinu vabandus olnud, kui oleksid lavale läinud? Esiteks poleks sa kindlasti sinu varasema kulturismikarjääri põhjal otsustades olnud piisavalt kuiv ja oleksidki oma 84kg poolkõva vormiga lavale roninud ning taaskord esimeste meeste võidu pisut magusamaks teinud. Isegi kui oleksidki mingi imeläbi kuivaks saanud, oleksid samasugune välja näinud, kui need “kurejalgsed” “tikkpeenikeste” kätega noorsportlased, kuigi oled tunduvalt vanem, kui nemad. Olen kindel, et kui need poisid samas vaimus jätkavad on neil sinuvanuselt oluliselt rohkem näidata ning on võimelised tihedas konkurentsis esikoha peale võimsa lahingu andma.

Edu.

Ma ei võrrelnudki noori ja juuniore meestega. ma tahtsin öelda vaid et mõnel polnud absoluutselt liha…

nagu oleks tulnud Herr Hitleri koonduslaagrist.

Mis puutub minu vormi siis nii mõnigi mees oli minust pehmem.

(N. Joker… kellelt ma ootasin palju paremat vormi… kuna ta ju imedieedil ja treeneriks on ju Fred)

Raivo Piiber
    Member

Auhinnaraha jaotatakse järgmiselt:

Meeste absoluut 1.k. 5000.-, 2.k. 3000.-, 3.k. 2000.-, juun./ noorte absoluutvõitja 2000.-, noorte, juunioride ja naiste kategooriate võitjad 1000.-

See tähendab siis, et iga kategooria võitja ei saanudki auhinnaraha? Näiteks Mehed -70 kg ja Mehed -80 kg, vaid meestel ainult absoluutarvestuses 3 esimest?

Jap, seda see tähendab…

muc
    Member

Ma arvan, et paljude pehmete vormide põhjuseks on just suur hirm raskelt saadud liha kaotada. Kuna paljud alustavad kaalu langetamist lootusetult hilja, on hirmud põhjendatud. Ma ei tea, kas jääb teadmistest puudu või elatakse lihtsalt tühjas lootuses, et selle kuu ajaga, mille võrra tegelikult võiks kaalu langetamise perioodi pikendada, et kaalu langus oleks maksimaalselt rasva arvelt, kasvatatakse tohutu hulk lihasmassi juurde? Tegelikult on aga hoopis vastupidi. Lihast säiliks pikema dieedi korral rohkem ning organismi kurnataks vähem. Ise proovin ka järgmine kord kindlasti 4-5 kuud varem alustada.

kame
    Moderator

Ise käisin kohal ja ütleks et noorte ja juunioride kohta pole midagi halba üelda – v.a. nr 24 . Vabandan otsekohesust aga lihtsalt oks laiali edasi-tagasi kõndida on ka natuke mage , kõik teised olid aga ette valmistunud ja väga tublid. Palju on neid inimesi kes ütlevad et mis nad lähevad lavale ja lihast polegi – samas ei arvestata kui palju tegelikult korralik dieet kaalu langetab.

Lisaks veel et kunagi oli siin foorumis ilkumist LP kasutaja Kirp kohta – samas on poiss teinud tööd ja edasi arenenud – nii et mehed , vähem juttu , rohkem tegusid.

joker
    Member

(N. Joker… kellelt ma ootasin palju paremat vormi… kuna ta ju imedieedil ja treeneriks on ju Fred)

Vaata Tank üks asi on dieet ja teine asi see, millega tegeled võistluseelsetel päevadel.

Kogu dieedi ajal oli mu kehakaalu kaotus 2kg. Jõud säilis. Samas vöökoha ümbermõõt oli lõpuks täpselt sama kui siis kui kaalusin alla 80kg. Rasva % oli ainult 1-2% kõrgem kui eelmine kevad (kui ma ei viitsinud võistelda). Paljuski vo sp et nägin et +90 on mõtekam üritada, kuna peamiseks favoriidiks pidasin just Vaiblet.

Ja teadmiseks ka see, et võistluseelne nädal oli Fredi poolt teistmoodi paika pandud, aga nagu jonnakas laps tahtsin ma omamoodi ja toetusin nö “kevadisele kogemusele” Aga nagu näha, keha, vähemalt minu keha, reageerib täiesti ettearvamatult.

Vee ja soolamängud – suurepärane tee keha täiesti “kinni” tõmmata.

Aga egas ma nüüd targem selle-eest pole

Mr.Y
    Member

kohati olen ka nii mõelnud vahepeal et noortel ju ei saagi midagi massi olla ja loomulik et nad sellised. aga samas mu sõbrad jõusaalis aind naeravad eesti taset et mis ronivad sinna kui midagi näidata pole. nüüd mõtlen isegi et noortel ei saagi miskit olla jah aga mis niuxed lavale ronivad siis kes on alles mõne kuu või aastaksese trenni teind? enne peaks ikka massi ju alla kasvatama mõne aasta et oleks mida lihvida edasi ja siis vormi teha…

Kui piisavalt vara alustada, siis ikka on küll. Eesti tase on madal lihtsalt, Ameerikas on selles vanuses ikka suuremad poisid, kuigi ei tea, kui palju sealt neist “assisteeritud” on.

veinikaarija
    Member

Asi pole uskumises, et nad nii head on ning kriitikameele puudumises. Kuna Eesti tase on madal, siis on neil lihtsalt võimalus saada lavakogemus. Paljudel ei ole sellist kogemust kunagi olnud, kui üle saja inimese vaatab ainult neid. See kogemus maksab midagi- panna proovile oma närv ja keskenduda ning õnnestumise korral tunda inimeste kiiduavaldusi, ja et neid teenida ei peagi olema väga hea vormiga, peab olema julgus, et üldse see samm ette võtta ning lavale astuda.

Aile
    Member

NB! Veel üks galerii tulekul !!!

Stiili näide ;

Kes on neljanda pildi peal?

meukow
    Member

Kes on neljanda pildi peal?

neljanda pildi peal on +72,5 kg juuniorite 2. koht Karl Märdla

Autor
    Postitused
Viewing 14 posts - 46 through 59 (of 59 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.