EKV 2007 – reportaaz kohapealt
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » EKV 2007 – reportaaz kohapealt
- This topic has 58 replies, 33 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
meukow.
-
AutorPostitused
-
aprill 23, 2007 at 5:44 e.l. #113051
jrx
MemberFlex250=Andreaz imo.
aprill 23, 2007 at 6:01 e.l. #113053M.M.
MemberNo sorry mehed, müts maha kõigi trennimeeste ees aga tase oli üldises mõttes ikka üsna hale. Pooltel meestel puudub ikka täielikult kriitika meel või ei ole neil peeglit. Noortest ja juunioritest saan veel aru, puudub kogemus või treener aga osad mehed kes on juba aastaid võistelnud ja näinud varasematel kordadel mitmeid kordi parem välja tulid rakvere sardellile reklaami tegema.
aprill 23, 2007 at 6:31 e.l. #113054Bonsuna
MemberKas sa hr Bonsuna mitte segi ajanud Marek Liivat Ja Oleg Fjodorovi??? Fjodorov oli minu arust piisavalkt kuiv. Ja pole ka kuulnud et ta mesilastega jamaks!!!Kindlasti kohe ei aja ma segi eestlast venelasega. Fjodorov…. kallis chip. Suhteliselt õhuke nahk lihaste peal, ei tähenda veel head vormi, vaja on ka lihaste töötlust, tihedust, separatsiooni kui see kõik sulle midagi sulle üldse ütleb. Ja mesilased olid mu postituses jutumärkides. Mida need antud kontekstis tähendavad pead aga ise välja nuputama.
aprill 23, 2007 at 7:21 e.l. #113056vend vähk
ModeratorTere kõigile!
Mul ei ole lähipäevadel väga palju aega siin netis olla ja kirjutan siin siis väga lühidalt paari sõnaga toimunust. Minul oli ju üks võistlus veel laupäeval Norras, Oslos, ja seal kaotasin napilt ühele taanlasest üllatusmehele, endisele NABBA liiga maailmameistrile ja võitsin eelmise aasta kardetud Norra meistrit ning sain kokkuvõttes teise koha. Norra võistlus sai läbi südaöösel ja siis veetsin öö Oslo lennuväljal ja magasin seal ehk paar tundi. Sealt lendasin edasi Kopenhagenisse ja sealt edasi teise lennukiga Riia lennuväljale, kus Ain Kimber mind oma uhke Jaguariga kell 11:00 peale võttis ja kella 14:00-ks Pärnusse toimetas. Eesti karikale ilmusin ikka päris väsinuna ja kurnatuna, aga vorm oli endiselt terav ja kokkuvõttes läks kõik hästi. Pärnu võistlejatest ja võistlustest ei oska ise midagi erilist rääkida, sest lava taga on pilt üks, aga lavalt ju ise ei näinud seda kõike kõrvaltvaatajana. Esiviisiku mehed olid oma tööd ja ettevalmistust tõsiselt võtnud, aga paar suuremat meest on olnud palju paremas vormis kui eile. Usun, et mõlemad suured mehed õpivad oma vigadest ning suudavad järgmistel võistlustel üllatada. Hea meel on mul pisikese Ivo pärast, kes võistles esimest korda ning tuli absoluutselt neljandaks! Muidugi, teda on ju viimased nädalad juhendanud ja treeninud maailmameister Marek Kalmus! Loodame, et ka kohtunike protokollid siia üles pannakse ning siis saavad paljud vaidlejad hindamisest parema ettekujutuse ning teevad oma kokkuvõtted. Kuuldavasti võitsin mina eile häältega 5:0, aga kuulujuttudele eelistaksin ikka kinnitust saada paberil. Dopingukontrolli mind eile ei saadetud ja selles suhtes oli Fjodorovi etteheide minule täiesti õigustatud eile õhtul, aga olen öelnud enne ja ütlen ka nüüd, et kui ikka kellelgi on minu vormi suhtes mingisuguseid kahtluseid, siis võib minult võtta ükskõik millised analüüsid(uriin, veri, juuksejuur jne) ning oma kuludega testimisele saata!
Kokkuvõttes: Eilsed võistlused eile ilma Otita olid vahelduseks päris huvitavad, aga võistlejaid oli seekord küll üllatavalt vähe. Võrreldes Norras toimunud võistlustega oli Pärnu võistlus oma organiseerimise koha pealt sada korda üle! Norras ei olnud pea-aegu mitte mingisugust organiseerimist ning võistlejatel puudus võimalus mingisugust sooja teha jne. Võin viimaste välisvõistluste kogemuste põhjal öelda, et Eesti meistrivõistluste ja karikavõistluste organiseerimise tase teeb silmad ette küll kõikidele Skandinaavia riikidele! Tubli töö!
Mina ise nüüd trenni ja õhtul on mul Tallinnas, Rävala 8 majas “Venuse armumängud” etendus kl 19:00.
Norra võistlusest ja suurema kokkuvõtte Eesti karikast teen loodetavasti lähipäevadel oma blogis. Kahe nädala pärast on euroopa MV ja seal loodan oma eelmise aasta 9-dat kohta kindlasti parandada
aprill 23, 2007 at 9:02 e.l. #113064Kristjan-Johannes Konsap
Memberta alati koomilisi nägusid tend. vanasti aastaid tagasi oli eriti naljakas kui tegi jõhkraid nägusi a ennast polnd veel ollagi ja esines ja pakkus alati end laval üle, et siis näitles rohkem kui ennast midagi näidata olex olnd.ise ma ei näind võistlust aga imelik kuidas absoluudi argo vaible neist ei võitnud ja siis teiseks olex paras mees argo ader olnd ju. vb. vabakavades asi või siis on see lühikeseajaga saavutatud kuivus aastatega kasvatatud massist neil niipalju tähtsamax hinnatud?imelik et see pisike uus mees ivogi oli paremaks hinnatud kui ader.
aga see põssa on päris naljatilk, mis ta nimi oligi mmmm-kirp vä?üks laps, väike poiss alles.
ja see üx oli joker vä- pildilt ei paistnud üldse nii kuiv nagu teised võistlejad
Otsi üles koht, kust sa mõistuse järgi vaadates 12 aastat tagasi välja tulid ja katsu ennast sinna tagasi organiseerida.
aprill 23, 2007 at 9:15 e.l. #113069chip
MemberKirp ära lase end sellistest häirida!
aprill 23, 2007 at 10:13 e.l. #113088Arnold
Memberaprill 23, 2007 at 11:07 e.l. #113098veinikaarija
MemberFrjodorov oli tõesti natuke pehme. Säär oli tal ka Vaiblest kehvem.
Aga kõige enam meeldis mulle üks juunjor, kes ei kuulunud liikmesklubisse ning oli ka ilma treenerita. Tõsine julgus ilma toetuseta lavale tulla. Ta vist võitis oma kategoorias 3. või 2. koha.
aprill 23, 2007 at 11:18 e.l. #113102Flex250
MemberMis jutt!!
Lyhikese ajaga saavutatud kuivus???
Te, noormees, kuivataga ennast enne korralikult ja siis saate ka midagi kosta.sellex et üldse lavapeale minna onju peab kasvatama kõigepealt massi mingi 10 aastat. aga kuivaks tõmbamine- olenevalt inimesest aga üle kolmekuu ei kulu selleks kellegil aega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 23, 2007 at 11:28 e.l. #113103muc
Membersellex et üldse lavapeale minna onju peab kasvatama kõigepealt massi mingi 10 aastat. aga kuivaks tõmbamine- olenevalt inimesest aga üle kolmekuu ei kulu selleks kellegil aega
aprill 23, 2007 at 1:19 p.l. #113119bohemianrhapsody
MemberKes hakkab kohe-kohe valmistuma, kes juba valmistub sügiseks

Iseasi kas tegu naturaalse kulturisti või keemikuga.
aprill 23, 2007 at 4:32 p.l. #113130antonhansen
Memberteeme nüüd nii et härra flexile näitame kõik keskmist sõrme ja temaga ei tegele, äkki läheb lolli nalja tegemise isu üle.
aprill 23, 2007 at 4:34 p.l. #113131antonhansen
Memberkas selliseid idioote kuidagi bännida ei saa?
aprill 23, 2007 at 4:44 p.l. #113133