EKV 2006 – tulekul !
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » EKV 2006 – tulekul !
- This topic has 105 replies, 49 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
veinikaarija.
-
AutorPostitused
-
aprill 29, 2006 at 7:17 p.l. #81863
noobie
MemberTahaks ka juba infi..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 29, 2006 at 8:09 p.l. #81867kent
MemberTäna on info vaba päev, nagu näha… kell on pea 23:00 juba ja ei siin lehel, ega spordiuudistes ega ka mujal pole võistluste kohta piiksugi. Sügisel anti vähemalt jooksvalt siingi teada, mis seis on, kuid nüüd on kõik lausa unustuste hõlma vajunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sügisel olid ju tähtsamad võistlused ka. Kui täna oli Eesti karikavõistlused, siis sügisel olid Eesti meistrivõistlused
aprill 29, 2006 at 8:13 p.l. #81868sportlab.ee
Membersee ei loe, Eesti mõistes ikka kõva võistlus !! aga jah korraldus annab soovida
aprill 29, 2006 at 8:27 p.l. #81871Alexander Andrusenko
Moderatorno mis seal ikka. Kiivikas jälle absoluudis esimene. Imre Vähi absoluudis teine. Vootele (bohemianrhapsody) oma kaalus esimene, absoluudis kolmas. Robert Nool (muc) oma kaalus esimene, absoluudis teine. Andrei Abrossimov oma kaalus esimene.
pildid üritan öö jooksul ära uppida ja lingi annan arvatavasti hommikul.
aprill 29, 2006 at 10:06 p.l. #81876Alexander Andrusenko
Moderatoraprill 29, 2006 at 10:31 p.l. #81878Annika Pärtel
Memberoi jess, aitähh!
aprill 30, 2006 at 5:15 e.l. #81883Janar Rückenberg
MemberAndku Jumal mulle jälle andeks, aga ma ei saa aru, mis VALEMIGA sai Vähk olla Absoluudi teine, ÜSNA SELGELT oleks pidanud olema 2. koht Oleg Fjodorov. Kõik, kes käisid võistlust ise kohapeal oma silmaga vaatamas, said olla tunnistajateks Fjodorovi erakordsele kuivusele. See oli erakordne! Ka on Oleg lihasmassi arvestades Imrest pisut kobedab. Ning kolmandaks – Fjodorov ei ole ka mitte halb poseerija, rahvale esitas ta suurepärase vabakava – ma ütleks, et see oli õhtu parim!
Aga jah – kõike eelnevat arvesse võttes, eriti arvestades tema kuivust, ei saa ma aru miks platseerus mees 3. kohal???
Te võite öelda, et kohtunike otsus jne. bla bla bla, kuid ütlen veelkord, kes käisid kohapeal, pidid tunnistama Fjodorovi paremust!
aprill 30, 2006 at 7:00 e.l. #81887Alexander Andrusenko
ModeratorMinu arust on Vend Vähi 2. koht täiesti ära teenitud. Aga kui Andrei Obrossimov jalad suuremaks saab ning natuke kuivemaks end teeb, siis teeb ta Kiivikasele ka ära absoluudis. Proportsioonid on tal ikka palju paremad (talje näiteks), ainuke nõrk koht on jalad, nagu paljudel teistelgi. Säärt pole enamusel üldse. Kaks meest, kellel on rahuldav säär, on Kiivikas ja Fjodorov.
PS: Fjodorovi vabakava oli suurepärane, Nazarenko oma ka muljetavaldav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga enamuse muusikavalik jättis siiski soovida – eriti noorte seas. Mõni väga tahtis laval valssi tantsida, mõni balletti.aprill 30, 2006 at 7:06 e.l. #81889Janar Rückenberg
Member“Ausalt öeldes on mul sügavalt savi, mida vend Rückenberg ja CO siin targutab.” – Kui sul nii savi on, siis miks sa sellele üldse reageerisid???
Teiseks – kuidas ise Fjodorovi eilset esitust kommenteerid??? Oli ta sust siis halvem???
aprill 30, 2006 at 7:19 e.l. #81890Janar Rückenberg
MemberJa veel, see millele sa Imre vihjad (dopinguteema) – selles ma ei kahtlegi, aga ma arvan, et see on ka jama, kui suhtumine on selline, et aah, mees on küll parem, aga paneme ta juba eos kohe allapoole ära, sest on selge, et mees on ilmselgelt keemiat pannud!!!
aprill 30, 2006 at 7:29 e.l. #81892Arnold
MemberImre võiti Fjodorovi ühe punniga .
Imre 12 punni
Oleg 13 punni
Kohtunikud hindasid seekord rohkem vormi .
Kuigi Fjodorov oli ka ühes oma parimatest vormidest,
Väga tasavägine võistlus oli
aprill 30, 2006 at 7:43 e.l. #81895Janar Rückenberg
MemberKas selline teema ei tuleks siin amazonis kõne alla, et võiks ka nüüd ja edaspidi peale võistlusi üles tulla ka kohtunike hinnanguleht – näeks kes, kui palju ja mida andis!!!???
Seda mitte ainult antud diskussiooni kontekstis, vaid ka üleüldse!
aprill 30, 2006 at 8:01 e.l. #81896sportlab.ee
MemberKas selline teema ei tuleks siin amazonis kõne alla, et võiks ka nüüd ja edaspidi peale võistlusi üles tulla ka kohtunike hinnanguleht – näeks kes, kui palju ja mida andis!!!???Seda mitte ainult antud diskussiooni kontekstis, vaid ka üleüldse!
jap hea idee
aprill 30, 2006 at 8:42 e.l. #81897M.M.
MemberMis hinnangu leht. Punktid on tulemustega koos ju olemas ning mida siin enam vaielda, tulemus on ju täpselt nii nagu pidi olema. Võistlus oli eile mitte täna. Peale nende oli veel heas kuivas vormis Voogla.
aprill 30, 2006 at 8:45 e.l. #81899Raivo Piiber
MemberMerike Madar võistles? Kas ta eelmisel aastal lõpparvet ei teinud? Ehk on see näpukas ja naiste kulturismis osales Merike Sula?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.