ektomorf+toidulisad
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » ektomorf+toidulisad
- This topic has 18 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
aprill 29, 2008 at 8:19 e.l. #13454
ristokru
MemberSelline küsimus et kui olen ektomorf ja seega ka raske arenguga,kas oleks ektomorfile hea midagi peale proteiini veel võtta?
Nt. aminohapped,kreatiin jne.?
Loodan vastuseid saada ainult neil kes teavad ektomorfi kehatüübi “ehitust” ja kes on asjaga kursis.
aprill 29, 2008 at 8:31 e.l. #152276gmaster
Membersüsikaid
või siis massilisaja, kus kõik koos
aprill 29, 2008 at 10:06 e.l. #152290ristokru
Membersüsikaidvõi siis massilisaja, kus kõik koos
Tänan! Aga seda ma tean juba. Ma mõtlen just muid asju. Äkki ektomorfi keha ei tooda osa asju sama palju kui teised keha tüübid!?
Praegu ostsin ära nitix-i ja mõtlesin ka osta juurde kas aminohapped või axis-ht.
aprill 29, 2008 at 10:21 e.l. #152291Amarillo
Memberosta 5.5 kilone Serious Mass 850 eegu eest ja näed kuidas hakkad kasvama, parim areng parima hinna eest.
aprill 29, 2008 at 10:36 e.l. #152294gmaster
MemberTänan! Aga seda ma tean juba. Ma mõtlen just muid asju. Äkki ektomorfi keha ei tooda osa asju sama palju kui teised keha tüübid!?Praegu ostsin ära nitix-i ja mõtlesin ka osta juurde kas aminohapped või axis-ht.
ära üle pinguta
toitumiskava on ka hea
aprill 29, 2008 at 6:19 p.l. #152369ristokru
Membergmaster
Memberaxist pole mõtet kui sa alla 30 oled, ja nitrixit pole ma kunagi pidanud vajalikuks.. osta selle asemel kanafileed parem
aprill 29, 2008 at 6:58 p.l. #152375hunter
MemberSamas proteiini võid osta, jood peale trenni ja enne magama minekut. Toitumiskava tellisid mis eesmärgil, et ikka kaalus juurde võtta ?? Söö korralikult, võta mingi valku , proteiini siis saad ilusti kaalu tõusma.
Nii, et soojalt soovitati mulle vähemalt proteiini võtta, sest see kehatüüp ei pruugi saada toidust kõike vajalikku kätte.
EDU treenimisel.
aprill 30, 2008 at 2:36 p.l. #152452ristokru
MemberSamas proteiini võid osta, jood peale trenni ja enne magama minekut. Toitumiskava tellisid mis eesmärgil, et ikka kaalus juurde võtta ?? Söö korralikult, võta mingi valku , proteiini siis saad ilusti kaalu tõusma.Nii, et soojalt soovitati mulle vähemalt proteiini võtta, sest see kehatüüp ei pruugi saada toidust kõike vajalikku kätte.
EDU treenimisel.
See kehatüüp ei saa jah korralikult kõike kätte, seepärast küsingi mida veel võtta.
Ja ma trenni teinud u.2aastat ja areng nagu toppama jäänud, seepärast saigi ostetud nitix aga äkki peaks veel midagi ostma, mis lööks lihased ellu jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?august 19, 2008 at 12:16 p.l. #163504fromfirsttolast
Member(ei hakka uut teemat tegema)
olen samuti ektomorf,mees,pikkus u 180cm ja kaal 58kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lähen jõusaali kuid ma usun et mulle tavatoidust ei jätku ka mõtlen tellida serious mass 5,5kg.
Eesmärk on parandada kehaehitust kuna olen kondine.ja kauaks jätkuks sellest 5,5kg.jõusaalis võimalik käija 2-3 korda nädalas.ja jooksmas ka vahel.
Aitäh!
august 19, 2008 at 12:27 p.l. #163505Mailman
MemberServing Size: 2 Heaping Scoops (334g)
Servings Per Container: 16
Sportlab-i andmeil saad sellest 16 serveeringut, ehk siis kui peale trenni juua, jagub umbes kuuks või natuke rohkemaks.
august 19, 2008 at 12:30 p.l. #163506ristokru
Member(ei hakka uut teemat tegema)olen samuti ektomorf,mees,pikkus u 180cm ja kaal 58kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lähen jõusaali kuid ma usun et mulle tavatoidust ei jätku ka mõtlen tellida serious mass 5,5kg.
Eesmärk on parandada kehaehitust kuna olen kondine.ja kauaks jätkuks sellest 5,5kg.jõusaalis võimalik käija 2-3 korda nädalas.ja jooksmas ka vahel.
Aitäh!
Ega sellest kauaks ei jätku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga oleneb ka kui palju võttad.august 19, 2008 at 12:36 p.l. #163508fromfirsttolast
Memberkui kuuks jätkus siis küll natukene vähe.või ehk saab jah rohkem,kuna mul on väike kehakaal.Mõtlesin et võtaks kohe kõige suurema ja odavama massilisaja millest jätkuks 2 kuuks või nii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nüüd ei teagi mis teha.august 19, 2008 at 12:42 p.l. #163510gmaster
Memberei soovita massikatel täiskogust võtta, kogused on tahtlikult megasuureks aetud.
Reeglina võib võtta nii 75% soovitatavast kogusest.
Ristokru:
Tõesti ei näe põhjust, miks peaksid ostma eraldi aminohappeid, kui sul on toitumiskava ja sa pole hiiglane.
Soovitaks sul võibolla proovida mingit kreatiini, näiteks stormi või cell-techi v cellmassi. vbl peaksid isegi alaniini-betsi proovima
Seda eeldusel, et ka treeningkava on korras
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 19, 2008 at 12:53 p.l. #163513fromfirsttolast
Membergmaster,aga mis sa soovitaksid mu ette võtta?Valida serious mass või mõni teine,peaasi et kauemaks jätkuks.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.