Eksklusiiv-Intervjuu Marek Kalmusega
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Eksklusiiv-Intervjuu Marek Kalmusega
- This topic has 325 replies, 98 voices, and was last updated 17 years tagasi by
Madis232.
-
AutorPostitused
-
detsember 25, 2008 at 9:11 e.l. #176393
jrx
MemberAlessandroga nõus. Topeltstandardid ajavad öökima. Moraali painutamine vastavalt “olukorra nõudmistele”. Palju õnne.
detsember 25, 2008 at 9:21 e.l. #176394wokie
MemberMinu meelest on tegemist lihtsalt niivõrd suure spordisooviga, et ollakse nõus isegi “petma”.Kalmuse variandid olid lihtsad. Olla puhas poiss, pingutada metsikult ning arvatavasti leppida kohtadega väljaspool medalikolmikuid, võibolla napsata kord üle mitme aasta mõni üksik pisem medal, kus suuremad kollid puudu… või astuda pahade poiste sekka ning öelda oma sõna tippude valimises.
Olen ise põhimõtetega mees, kuid samas on ego suur nagu mägi ning ei suudaks küll tipptasemel sporti teha, teades, et ei suuda kõige tipus konkureerida. Kalmus oleks võinud leppida madalamate kohtadega ning pühenduda hoopis täielikult kulturismi puhastamisele. Loobudes isiklikest saavutustest ning proovida kõigest väest edendada sporti ennast ning loota, et kunagi tulevikus on kõik roosilisem ning tulevad generatsioonid meenutavad tema nime hea sõnaga.
Kõik kena ja tore. Kuid kahtlustan, et nagu mina ei suudaks midagi sellist kunagi teha, ei suutnud seda ka Kalmus. Loovutada kõik mida kunagi saavutada võimalik selle pärast, et ülejäänud maailm on rikutud. Veeta terve elu seda parandades ning unustada mistahes võimalus ennast sportlasena kunagi realiseerida?
Ei imesta üldse Mareki valiku üle. Ei tea, kas isiklikult oleksin nii käitunud, kuna sport ei ole minu elus nr.1. Kuid sellegipoolest jagan matsu lahti.
Elu ei ole päris nii lihtne, et kui ei suuda 100% puhtalt teha siis ära tee üldse… ehk siis variant nr.4. Tegeleda millegi muu, kui spordiga. Veeta elu tehes midagi, mis sind ei rahulda ning õnnelikuks ei tee. Karm lahendus.
Öelge nüüd teie, mis oleks kõige õigem variant?
Elada puhtalt ning spordivabalt ning olla õnnetu, olla spordimaailmas sees, näha vaeva, et teised saaksid paremini sportida, kuid ise hoida kõrvale ning samuti õnn õuele ei jõua, olla puhas poiss ning leppida nõrkade kohtadega või olla paha poiss, riski ning pressida end jõuga parimate hulka…
Õige vastus puudub. On ainult valikud. Valikud millel igalühel oma negatiivne külg. Elu on julm ja karm. Igaühele oma….
Kalmus oli ju maininud, et ta ei tegele selle alaga mitte võistlemise nimel, vaid ta kaifib seda trennijärgset väsimust. Ta võib ju kulturismi alal väga haritud olla ja siin foorumis ka väga head nõu anda, kuid oma teoga andis ta kulturismi mainele järjekordse laksu. Samas võib-olla see teda üldse ei liiguta..
detsember 25, 2008 at 9:22 e.l. #176396dusky
MemberAlessandroga nõus: Suhtumise küsimus asjasse on oluline ja nüüd fännide suhtumine a´la : teisiti ju ei saa, teised ka teevad jne. JAMA. (näiteks Kanter-i fännina “sellises” olukorras, oleksin madalam kui muru ja ei möliseks temast õigustusi vasakule-paremale).
Kui Sa tahad pidu panna ja end täis jood, pole vaja kohe rooli ronida ja vahele jäädes on oops-krt aga teisiti ei saanud ju ! Sest tglt olen tore mees ja sõbrad ümberringi kõik naersid terve õhtu minu naljade üle aga see, et kellegi(heal juhul ainult enda) sodiks oleks võinud sõita, no problem ! Jah, kui sõpradeks Aiku & Pets.
Nii, et Aikud ja Petsid, andke minna ja pange üksteist sodiks, sest teisiti ju EI SAA ja TEISED ka teevad, tase ju nõuab!
detsember 25, 2008 at 9:41 e.l. #176397matti
MemberAlessandroga nõus: Suhtumise küsimus asjasse on oluline ja nüüd fännide suhtumine a´la : teisiti ju ei saa, teised ka teevad jne. JAMA. (näiteks Kanter-i fännina “sellises” olukorras, oleksin madalam kui muru ja ei möliseks temast õigustusi vasakule-paremale).Kui Sa tahad pidu panna ja end täis jood, pole vaja kohe rooli ronida ja vahele jäädes on oops-krt aga teisiti ei saanud ju ! Sest tglt olen tore mees ja sõbrad ümberringi kõik naersid terve õhtu minu naljade üle aga see, et kellegi(heal juhul ainult enda) sodiks oleks võinud sõita, no problem ! Jah, kui sõpradeks Aiku & Pets.
Nii, et Aikud ja Petsid, andke minna ja pange üksteist sodiks, sest teisiti ju EI SAA ja TEISED ka teevad, tase ju nõuab!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei ole kindel ,kas joobes peaga kihutamist ja steroidide tarvitamist saab ikka ühe nimetaja alla viia…
detsember 25, 2008 at 9:44 e.l. #176398Jarmo Oberst
MemberAlessandroga nõus: Suhtumise küsimus asjasse on oluline ja nüüd fännide suhtumine a´la : teisiti ju ei saa, teised ka teevad jne. JAMA. (näiteks Kanter-i fännina “sellises” olukorras, oleksin madalam kui muru ja ei möliseks temast õigustusi vasakule-paremale).Kui Sa tahad pidu panna ja end täis jood, pole vaja kohe rooli ronida ja vahele jäädes on oops-krt aga teisiti ei saanud ju ! Sest tglt olen tore mees ja sõbrad ümberringi kõik naersid terve õhtu minu naljade üle aga see, et kellegi(heal juhul ainult enda) sodiks oleks võinud sõita, no problem ! Jah, kui sõpradeks Aiku & Pets.
detsember 25, 2008 at 9:58 e.l. #176399dusky
MemberMa ei ole kindel ,kas joobes peaga kihutamist ja steroidide tarvitamist saab ikka ühe nimetaja alla viia…
Muidugi on need erinevad tegevused. Eriti kui doping on üldjuhul pikaajaline teadlik tegevus. Täispeaga rallimine ehk mitte nii pikalt ette mõeldud ja sagedane, loodetavasti! Kumb siis rohkem hilisemaid õigustusi-toetusi vajaks, võrreldamatu eks ole ???
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid suhtumine on mõlemas kaldu läinud ?!

Lugeda saab vahel ka ridade vahelt …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 25, 2008 at 10:07 e.l. #176400explode
MemberTunned sa siis nii paljusid suusatajaid ja kergejõustiklasi, et sa just need kaks spordiala eraldi välja tõid?
detsember 25, 2008 at 10:16 e.l. #176403antz
MemberMa ei räägi Dopingust vaid nendest toidulisanditest mis poodides müügil,neid ajavad hullumoodi sisse.Kes ei ajaks…
detsember 25, 2008 at 10:18 e.l. #176405Jarmo Oberst
MemberMa ei räägi Dopingust vaid nendest toidulisanditest mis poodides müügil,neid ajavad hullumoodi sisse.Doping ei võrdu poes müüdavad toidulisandid. Ega ainult kulturistid toidulisandeid ei tarbi.
detsember 25, 2008 at 10:26 e.l. #176407builder
Memberbonsuna ise siin söna vötnud pole siis jah ei teagi mis juhtus. samas kui möelda,et midagist nii juhtus,et üks variant et Marek tahtis ikka ära proovida enda arengus seda asja mis teatud meestel ikka vöimaldatud on…………
detsember 25, 2008 at 11:31 e.l. #176420Iffkin
MemberKuna niikuinii on nüüd läinud nimi naturaalse kulturistina, siis võiks nüüd sellel minna lasta ja manustada kõike, mida amatööridel lubatud ei ole. Saaks vähemalt näha, kui suureks paisuda on võimalik. Äkki on siiski niipalju talenti, et on võimalik ka proffidega jõudu katsuda. Iseasi, kes ja kuidas seda doteeriks, kuna kuuldavasti on ”täiuslik” toitumine kõigi vajalike lisanditega vägagi kallis.
detsember 25, 2008 at 11:40 e.l. #176421timo116
MemberKuidas saab olla inimene, kes foorumis lapsikult sõimab teisi inimesi ning kaks korda dopinguga vahele jääb, veel olla kellegi iidol. Uskumatu. Selline käitumine näitab lihtsalt, et Kalmuse kahe kõrva vahel on täielik tühjus.Kui see sind kudagi puudutas, siis Herr. Kalmus pole mu iidol tema mõistuse poolest…seega mõtle nüüd natuke…
detsember 25, 2008 at 12:12 p.l. #176428Aile
MemberKuna niikuinii on nüüd läinud nimi naturaalse kulturistina, siis võiks nüüd sellel minna lasta ja manustada kõike, mida amatööridel lubatud ei ole. Saaks vähemalt näha, kui suureks paisuda on võimalik. Äkki on siiski niipalju talenti, et on võimalik ka proffidega jõudu katsuda. Iseasi, kes ja kuidas seda doteeriks, kuna kuuldavasti on ”täiuslik” toitumine kõigi vajalike lisanditega vägagi kallis.Ah, et kui l2ks trumm siis mingu ka pulgad?
Oh, muidugi…Mis sellest Mareki tervisest!
Peaasi, et meie siin saame tsirkust ja leiba!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>S88 ise ja meie vaatame!
detsember 25, 2008 at 1:29 p.l. #176434asdfghjkl
MemberAlkoholi puhul ju on turule ilmunud joogid või asjad, mis juues alkoholi taset kehas vähendavad, kas steroidide puhul siis on ka äkki olemas selliseid alkoholi-eemaldamise-sarnaseid limonaade olemas?
detsember 25, 2008 at 2:02 p.l. #176437