Skip to main content

Eksklusiiv-Intervjuu Marek Kalmusega

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Eksklusiiv-Intervjuu Marek Kalmusega

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 326 total)
  • Autor
    Postitused
    5ander
    Member

Postimehe kodukal kommentaarides taovad kulturismi ikka täiega maapõhja… Kahju, et ei osata omale teadvustada seda, et iga inimene otsustab ise milline tahab välja näha,millega talle tegeleda meeldib ja teised ei saa samal ajal seda soovi hukka mõista. Vaba maa! Iga inimest, kes erineb nende inimeste silmis tänapäeva normist, on kohe ja kindlalt ebanormaalne. Mul on kahju nendest inimestest kes nii tunnevad. Kus sellistel nagu austus on? Kipun arvama et kulturismi tulised kritiseerija ise on ebasportlikud häidised inimesed, kes ise ei suuda ka kõige lühemaajalist füüsilist töödki teha, ei jõua, ei viitsigi, liiga laisk.Ja seetõttu ei kujuta nad seda vaeva ette mida sportlased näevad…

Nojah, Kalmuse jutus midagi põhimõtteliselt uut ei ole. Kes vähegi eluga kursis on, need teadsid isegi, et olukord just selline ongi. Ja ka seda, kes mida manustab ja manustanud on, on tihti teada.

Kurb on ainult see, et selliseid ülestunnistusi tuleb ainult siis, kui inimene millegagi vahele jääb. Keegi võiks kunagi niisama ülestunnistuse kirjutada ilma, et see niigi pinnale kerkiks. Kirjutaks keegi, et tere, mina olen Eesti kulturist see ja see ja kasutan selliseid ja selliseid aineid. See oleks aus.

Üldiselt, väga kurb oli lugeda selle aasta kommentaare puhtast spordist, puhta spordi edendamisest, välismaa keemikutest ja Eesti puhastest poistest, kes nõuavad dopingkontrolle jne. Pärast iga võistlust tuli muudkui hala, et kõik välismaalased on keemikud ja mõttetu on nendega võistelda, kuna me ise puhtad oleme. Ma juba siis küsisin, et kas te, puhta spordi eest võitlejad, paneksite käe Piiblile ja vannuksite, et te ise puhtad olete? Siis sain ainult sõimata selle kommentaari eest. Kas veel silmakirjalikumaks saab minna? Võitleme puhta spordi eest, filmime filme, aga ise oleme keemikud. See on väga kurb.

QWE8
    Member

Nojah, Kalmuse jutus midagi põhimõtteliselt uut ei ole. Kes vähegi eluga kursis on, need teadsid isegi, et olukord just selline ongi. Ja ka seda, kes mida manustab ja manustanud on, on tihti teada.

Kurb on ainult see, et selliseid ülestunnistusi tuleb ainult siis, kui inimene millegagi vahele jääb. Keegi võiks kunagi niisama ülestunnistuse kirjutada ilma, et see niigi pinnale kerkiks. Kirjutaks keegi, et tere, mina olen Eesti kulturist see ja see ja kasutan selliseid ja selliseid aineid. See oleks aus.

Üldiselt, väga kurb oli lugeda selle aasta kommentaare puhtast spordist, puhta spordi edendamisest, välismaa keemikutest ja Eesti puhastest poistest, kes nõuavad dopingkontrolle jne. Pärast iga võistlust tuli muudkui hala, et kõik välismaalased on keemikud ja mõttetu on nendega võistelda, kuna me ise puhtad oleme. Ma juba siis küsisin, et kas te, puhta spordi eest võitlejad, paneksite käe Piiblile ja vannuksite, et te ise puhtad olete? Siis sain ainult sõimata selle kommentaari eest. Kas veel silmakirjalikumaks saab minna? Võitleme puhta spordi eest, filmime filme, aga ise oleme keemikud. See on väga kurb.

Mäletan jah, et sa selgelt oled sellele vihjanud. Ühe sinu posti peale tekkski mul ka kahtlus Kalmuse suhtes+ siis veel tema kommid, et neid dopingukolle tuleb austada ja vaadake, kui kaugele on nad jõudnud, jne, jne süvendasid kahtlust veel.

QWE8
    Member

Argo Ader tegi suure töö kulturismi maine tõstmiseks Eestis ära ning Ottki on teleesinemistega aidanud kulturismi propageerimisele kaasa. Aga nüüd sai see ala suure paugu.

asdfghjkl
    Member

Kas “Dr Balancer” ja Kalmus on samad isikud muidu või?

T6nu69
    Member

Kas “Dr Balancer” ja Kalmus on samad isikud muidu või?

Miks nii arvad või küsid seda?

asdfghjkl
    Member

Miks nii arvad või küsid seda?

Leidsin vaenuliku seose vendV suhtes siit ja siit:

1. “Dr Balancer 2008-12-24 01:38:22

@ vend vähk – mitte kedagi ei koti, kas sind saadeti kontrolli või ei. Sind vaadates on kohe näha, et sa keelatud asju ei tarbi. Sellepärast tuli ka viimane koht sulle klassika absoluudis. “

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4965

2. “Sa imbetsill mine pane ennast põlema, ausalt. Ma või tikke laenata.”

http://forums.fitness.ee/index.php?automod…y=2922#comments

Leidsin vaenuliku seose vendV suhtes siit ja siit:

1. “Dr Balancer 2008-12-24 01:38:22

@ vend vähk – mitte kedagi ei koti, kas sind saadeti kontrolli või ei. Sind vaadates on kohe näha, et sa keelatud asju ei tarbi. Sellepärast tuli ka viimane koht sulle klassika absoluudis. “

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4965

2. “Sa imbetsill mine pane ennast põlema, ausalt. Ma või tikke laenata.”

http://forums.fitness.ee/index.php?automod…y=2922#comments

Ma sain aru, et see teine kommentaar on mulle suunatud. Aga mine sa tea..

asdfghjkl
    Member

Ma sain aru, et see teine kommentaar on mulle suunatud. Aga mine sa tea..

ah jaa, võib nii olla küll, siis vaatasin valesti:)

undisputed
    Member

Las poisid krõbistavad. Põhiline, et paisuks ja oleks mida vaadata. Kas te tõesti arvate, et tavainimene viitsib minna vaatama keskmist mõõtu kulturiste, kes loevad kellel on rohkem triipe väljas. Jeeeeeeeeeeeeeee Right Nendel pole nendest triiupudest sooja ega külma. Kas te tõesti usute, et paar tantsu ja paar kommi, et kui puhtad kõik on, muudab tavainimese arvamust. Minu sõpradest usu keegi siiani, et need poisid kõik selle puhtalt on saavutanud. Tantsigu või käigu kõrvade peal, vahet pole. Ainult on küsinud, et kas oled Kalmust näinud ja kas on ka jurakas. Niiet siit järeldus, et neid kui võhikuid, huvitab ainult sellel alal suurus. Huvi ja vaatajaskond sellel ala suurene enne, kuni tule suuri poisse juurde.Igaüks võib teha siit oma järelduse.

timo116
    Member

Kahju jah, et selline asi nüüd…aga Kalmus jääb alatiseks minu iidoliks!!!!

Goleteral
    Member

Oeh, ole tänatud fitness.ee, suutsid ühel toredal ja lõbusal jõulupäeval tuju veel paremaks teha, pole pikka aega niimoodi naernud nagu seda teemat ja kommentaare lugedes, Nice.

dusky
    Member

Ootan huviga Fitness Tegijate seltskonna seisukoha sel teemal !

Et miks ? no kui mees jääb siin endiselt nõustajate – toitumiskavade loojate sekka, näitab see üsnagi üheselt “tegijate” hoiakut-suhtumist, või kuidas … ?

Pisike selgitus selle arvamuse juurde:

Kui mind maanteel kontrollib-nõustab ja pehmelt öeldes “suunab õigele teele” politseinik, kes on ise korduvalt joobes autot juhtinud ja endiselt ametis veel, viskaks ikka “kopa ette” küll ja mitte vähe !

Jah ta on endiselt kogemustega mees olla, aga no kuulge … !!!

Pange siis treenerite juurde info: andnud positiivseid proove, andnud negatiivseid proove(tänaseni), ega iga algaja meie suurkujusid siiski alati ei tunne ja võimalus valida neist eeskuju-iidol-treener.

Mareki kui isiku vastu pole vähimatki, asi on põhimõttes sellistel juhtudel ikkagi.

Usun Marek ise maanteel olles ja sellise politseinikuga kohtudes minuga samal meelel on.

Vilps
    Member

Kahju jah, et selline asi nüüd…aga Kalmus jääb alatiseks minu iidoliks!!!!

Kuidas saab olla inimene, kes foorumis lapsikult sõimab teisi inimesi ning kaks korda dopinguga vahele jääb, veel olla kellegi iidol. Uskumatu. Selline käitumine näitab lihtsalt, et Kalmuse kahe kõrva vahel on täielik tühjus.

Jarmo Oberst
    Member

Las poisid krõbistavad. Põhiline, et paisuks ja oleks mida vaadata. Kas te tõesti arvate, et tavainimene viitsib minna vaatama keskmist mõõtu kulturiste, kes loevad kellel on rohkem triipe väljas. Jeeeeeeeeeeeeeee Right Nendel pole nendest triiupudest sooja ega külma. Kas te tõesti usute, et paar tantsu ja paar kommi, et kui puhtad kõik on, muudab tavainimese arvamust. Minu sõpradest usu keegi siiani, et need poisid kõik selle puhtalt on saavutanud. Tantsigu või käigu kõrvade peal, vahet pole. Ainult on küsinud, et kas oled Kalmust näinud ja kas on ka jurakas. Niiet siit järeldus, et neid kui võhikuid, huvitab ainult sellel alal suurus. Huvi ja vaatajaskond sellel ala suurene enne, kuni tule suuri poisse juurde.Igaüks võib teha siit oma järelduse.

Nõus, las krõbistavad, aga siis saavutagu ka midagi.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 326 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.