Eksklusiiv-Intervjuu Marek Kalmusega
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Eksklusiiv-Intervjuu Marek Kalmusega
- This topic has 325 replies, 98 voices, and was last updated 17 years tagasi by
Madis232.
-
AutorPostitused
-
detsember 27, 2008 at 5:44 p.l. #176664
daman
MemberV8, twelve points!
detsember 27, 2008 at 6:16 p.l. #176666dusky
MemberKuule kasutaja Kaupmees .
Oled sa viimasel ajal Marekit e. B. näinud ?
Ehk peeglistki või … ?
Miks selline arvamus, no vaadake korra selle kasutaja postitusi saate ka mõelda:
Väga tubli ”fännina” käib selline B. uppimine-pushimine, pildid-värgid-särgid.
Sealjuures Swartzi teema on üsnagi haakuv B. seisukohtadega !
Ja ega viimaste postituste stiil ka palju ei erine, kahjuks !
P.S. kui ma tõesti eksin, siis vabandused ette ja peaasi, et Sul seep otsa ei saaks.
detsember 27, 2008 at 8:20 p.l. #176676rainisk
MemberPalun loe mu postitus veel 3 korda läbi!!!Kui auhinnafond seal puhaste liigas oleks suurem, kaoks ka keemiud! Saad aru? Jah kindlast küritatkse luua siis kohe uusi avastamatuid dopinguid, aga see oleks juba teine teema.
Raha paneb ju siin maailmas kõik liikuma! Kulturismis liiguvad ju väikesed rahad.
Palju saab Mr Olympia tiitli võitja selle eest raha? Uurisin, et võidavad mingid lepingud, aga palju rahaliselt need kõik kokku väärt on, teab keegi?
Palun loe minu oma ükski kord läbi ! Ma just kirjutasin seal, et selline liiga ei tooks sponsoreid ega ka mitte pealtvaatajaid ! Seega, kust sa need miljardid välja võlud siis
detsember 27, 2008 at 9:35 p.l. #176678Capricorn
MemberTundub, et praegu pealehel oleva küsitluse tulemuski on sellest uudisest mõjutatud?
detsember 28, 2008 at 4:02 e.l. #176698QWE8
MemberÖelge, keegi õige number ja allikas, kust see selle leidsite, kui palju teenib Mr Olympia rahaliselt oma võiduga???
detsember 28, 2008 at 4:10 e.l. #176699QWE8
MemberMuidu püüad siin õudsalt tarka panna aga selle postiga näitad, et oled kulturismi suhtes oma tedmistelt ikka täitsa kivi all , pealegi see kivi asub keset Sahaara kõrbe ja 3km sügavusel.Nii lammas oled siis mine songi maad kusagil tibide foorumites.
Palju saab Mr Olümpia? Palju toovad sisse lepingud? Naturaalid olümpiamängudele! Oh jummel, no kes kõhiks pappi välja, et auhinnafondid ja sponsorid oleks tasemel? Kui näiteks neil omängudel testitakse kuute esimest siis oleks tase ümbes nagu Valga maakonna MV-l. Kes tahaks sellist imelikku ala toetada? Mis oleks huvi?
Palju saab Mr Olümpia? Palun vasta sellele küsimusele, mitte ära häma siin. Palju toovad sisse lepingud? Samuti sellele.
Oh jummel, no kes kõhiks pappi välja, et auhinnafondid ja sponsorid oleks tasemel? On see siis praegu TASEMEL?
Kui näiteks neil omängudel testitakse kuute esimest siis oleks tase ümbes nagu Valga maakonna MV-l. Kes tahaks sellist imelikku ala toetada?
OK, puhas on imelik. Kulturismi ebapopulaarsus, on suuresti tingitud tänu sellel, et inimestel on suhtumine, et mida ma neist alaarenenud dopingut täissöönud juhmarditest ikka vaatan, kas pole nii?
Ja sa tahad väita, et kui tipud steroide ei paneks näeks nad välja nagu Valga maakonna meistrivõistluslased? Kindlasti oleks nad tublisti väiksemad, aga siiski võimsad.
detsember 28, 2008 at 4:13 e.l. #176700QWE8
MemberPalun loe minu oma ükski kord läbi ! Ma just kirjutasin seal, et selline liiga ei tooks sponsoreid ega ka mitte pealtvaatajaid ! Seega, kust sa need miljardid välja võlud siis
detsember 28, 2008 at 8:01 e.l. #176707jrx
MemberMa arvan, et tavaline intelligentne inimene vaataks pigem Frank Zane kui Ronnie Colemani. Seega nõus QWE8’ga.
detsember 28, 2008 at 8:49 e.l. #176709PT London
MemberKuidas maks elab Bonsuna?
detsember 28, 2008 at 9:07 e.l. #176710Aile
MemberKui nimetada midagi, mis annab meile nii vajaliku kindlustunde ja seel2bi ka v6imaluse arenguks,
siis need oleksid reeglid ja rituaalid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…kuid las ta elab oma elu ise ja teie elage oma elu
6ppige teiste vigadest, kui oskate.Hetkel on kommentaarid seinast seina, kas parastavad v6i ylistavad.
Yks asi…uskuge mind. Avaldatud artikkel on ylimalt “lilleline”… ei ole see “ratta” peal olek sugugi nii meelakkumine. Parem on mitte s6ltuvusse sattuda.
detsember 28, 2008 at 9:20 e.l. #176711detsember 28, 2008 at 9:22 e.l. #176712Bonsuna
MemberKuidas maks elab Bonsuna?Maks elab ideaalselt, kas tal peaks midagi häda olema? Saame näiteks vana-aasta õhtul kokku ja võtame võidu viina, näeme ära kelle maks paremini oma ülesannet täidab. Pakun, et sul läheb pilt eest enne kui mina poolele teele jõuan. Reeglina ma viina ei joo aga, et sa oma küsimusele vastuse saaks siis tavai, teeme ära.
detsember 28, 2008 at 10:03 e.l. #176713QWE8
MemberRainisk ja Kaupmees teile siis nii palju teadmiseks, et kui selline onu nagu David Beckham annaks iga aasta näiteks oma aastaplgast 6% (3000000$) võiks sellest rahast luua liiga, mille auhinnafond ületab kodades Mr Olympia oma.
detsember 28, 2008 at 10:13 e.l. #176714smack
MemberMuideks kas sa tõesti arvasid, et kui vahele jääd, et siis ei tule sadade viisi postitusi sinu hukkamõistmisest?
detsember 28, 2008 at 10:21 e.l. #176715mark85
Membersee et marek vana keemik see ju ammu kõigile teada mis kõik imestavad ei saa aru:S
aga kahju jah et vahele jäi , nüüd läheb eestikatel igavaks.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.