Eksklusiiv-Intervjuu Marek Kalmusega
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Eksklusiiv-Intervjuu Marek Kalmusega
- This topic has 325 replies, 98 voices, and was last updated 17 years tagasi by
Madis232.
-
AutorPostitused
-
detsember 26, 2008 at 2:46 p.l. #176557
47
MemberKuidas Kalmus ei ole midagi saavutanud? Minu mäletamistmööda WFF maailmameister “Extreme body” kategoorias 2002 ja 2005 aastal. Viimasel aastal veel kahes vanuseklassis.
detsember 26, 2008 at 3:11 p.l. #176558Aile
MemberMine räägi seda mõnele riigikogulasele
Jah teoorias võib su vanaema õpetus ehk isegi õige olla,aga praktikas aga vaevalt, elu näitab muud

edit:Mulle vist kirjutati liiga suur annus välja,peab korrigeerima, liiga vihaseks muutund
Mitte vana…vaid vanavanaema. Need kaks kommentaari v22rivad duellile kutset. Ma viskan kinda!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul oli t6eline lapi n6ia stiilis vanavanaema…H2bi teil olgu!!! …ja ei teie ei ole isegi tema kyynemusta v22rt!
detsember 26, 2008 at 3:29 p.l. #176560rait83
MemberPani keemiat, siis pani. Võibolla lootis sisimas ükskord veel Otile võistlustel ära panna. Olen ka jõusaalis käinud 7-8 aastat vahelduva eduga. Mind Kalmuse tegu küll kuidagimoodi steroidide poole vaatama ei pane. Ja samas ei pea ma tema teguviisi ka õigeks. Aga see on küll bullsh.tt arvamus, et see nüüd hullult noori kulturismi entusiaste keemiat panema innustab. Igaühel on oma pea otsas.
detsember 26, 2008 at 3:31 p.l. #176561asdfghjkl
MemberDuellile nii ülesöönud olekuga ei julgeks küll tulla, võtaks kaotuse kohe eos vastu parem:)
Aga muidu oleneb palju sellest, millises aspektis või perspektiivis asju vaadata- kui elada nagu buda munk, või lapi nõid, siis internet jääks tõenäoliselt leiutamata, see oleks halb, ei saaks interneti teel valku ju osta, samas kui äärmiselt ontlikult munga-elu elada, siis vast oleks mõned aspektid paremad, kui vaadata loomariiki, kus moraal enamuses puudub ja elu reeglid käivad teiste seaduste alusel, siis pikas perpektiivis jällegi on see vist hea, geenipank paraneb.
Lugesin nõuka-aegsest filosoofia leksikonist elu definitsiooni:
“Elu on ainevahetus”
Päris tabavalt öeldud minuarust:)
detsember 26, 2008 at 3:33 p.l. #1765624Qlimax
MemberKus juures kasutas küll, see info fitnessi lehekyljel ka olemas kui hästi otsida
detsember 26, 2008 at 3:42 p.l. #176563Aile
MemberDuellile nii ülesöönud olekuga ei julgeks küll tulla, võtaks kaotuse kohe eos vastu parem:)Aga muidu oleneb palju sellest, millises aspektis või perspektiivis asju vaadata- kui elada nagu buda munk, või lapi nõid, siis internet jääks tõenäoliselt leiutamata, see oleks halb, ei saaks interneti teel valku ju osta, samas kui äärmiselt ontlikult munga-elu elada, siis vast oleks mõned aspektid paremad, kui vaadata loomariiki, kus moraal enamuses puudub ja elu reeglid käivad teiste seaduste alusel, siis pikas perpektiivis jällegi on see vist hea, geenipank paraneb.
Lugesin nõuka-aegsest filosoofia leksikonist elu definitsiooni:
“Elu on ainevahetus”
Päris tabavalt öeldud minuarust:)
Hea ja kurja vahel vahet tegemist 6pitakse tunduvalt nooremas eas. Enne, kui te kooli l2hete… kui see on maha magatud, siis saan mina ainult sydamet2iega pasunasse anda. Afektiseisund… Kaitsesin au. Huvitav, kuhu te selle kyll oma suures seedimise tuhinas panete?
detsember 26, 2008 at 3:46 p.l. #176564matti
MemberHea ja kurja vahel vahet tegemist 6pitakse tunduvalt nooremas eas. Enne, kui te kooli l2hete… kui see on maha magatud, siis saan mina ainult sydamet2iega pasunasse anda. Afektiseisund… Kaitsesin au. Huvitav, kuhu te selle kyll oma suures seedimise tuhinas panete?Äkki siis ütled selle valemi ,kuidas alati heal ja halval vahet teha?

Ma ei tahaks eriti uskuda,et selline asi olemas on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 26, 2008 at 3:53 p.l. #176565asdfghjkl
MemberHea ja kurja vahel vahet tegemist 6pitakse tunduvalt nooremas eas. Enne, kui te kooli l2hete… kui see on maha magatud, siis saan mina ainult sydamet2iega pasunasse anda. Afektiseisund… Kaitsesin au. Huvitav, kuhu te selle kyll oma suures seedimise tuhinas panete?Hea ja mitte-hea vahel vahet tegemine on subjektiivne, samamoodi nagu siin foorumis põhiteemaks olevale teemale on erinevaid arvamusi, samamoodi pasunasse panevad daamid on mõne arvates õigel teel, mõne arvates mitte:)
Lapi-nõia kandis olev jutt mul oli sel lainel, et kõik on subjektiivne ja suhteline, isikuliselt pole vaja konkreetset lapi nõida näiteks tuua, saab üldiselt rääkida.
detsember 26, 2008 at 4:12 p.l. #176566Aile
MemberHea ja mitte-hea vahel vahet tegemine on subjektiivne, samamoodi nagu siin foorumis põhiteemaks olevale teemale on erinevaid arvamusi, samamoodi pasunasse panevad daamid on mõne arvates õigel teel, mõne arvates mitte:)Lapi-nõia kandis olev jutt mul oli sel lainel, et kõik on subjektiivne ja suhteline, isikuliselt pole vaja konkreetset lapi nõida näiteks tuua, saab üldiselt rääkida.
Oli kaks v2ga isiklikku solvangut… ja isegi ei tabata vabandada

Vastupidi…h2matakse ja sogatakse edasi. Poliitiku karj22r on huvitama hakanud v6i?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 26, 2008 at 4:15 p.l. #176567matti
MemberOli kaks v2ga isiklikku solvangut… ja isegi ei tabata vabandada
Vastupidi…h2matakse ja sogatakse edasi. Poliitiku karj22r on huvitama hakanud v6i?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vabandan, kui sind miski solvas, ma tõesti ei tahtnud sind solvata, lihtsalt vahel juhtub, ei saa ise teinekord arugi
detsember 26, 2008 at 4:25 p.l. #176570asdfghjkl
MemberMa küll ei solvanud, ja sina ka mitte ju, vahetame ju üld-teema suhtes mõtteid.
detsember 26, 2008 at 4:33 p.l. #176571daman
MemberÜldse ei mõika, mismoodi see Kalmus nüüd täitsamees on? Kutt pani dopingut ja väitis samal ajal et on puhas nagu vanajumala südametunnistus jõulöö unenäos.
Tõsiselt hea eeskuju küll. Paljun õnne EMV võitmises. Bah. Masendav silmakirjalikkus.
Jokerile ja fitness.ee -le ei maksa turja hüpata, nemad on lihtsalt vahendajad ning ametlikku kommentaari ei saagi enne anda, kui B-proovid tehtud.
detsember 26, 2008 at 5:02 p.l. #176573Aile
MemberMa küll ei solvanud, ja sina ka mitte ju, vahetame ju üld-teema suhtes mõtteid.Duell j22b j6usse, argpyks!
Kleebin sulle…”Sinu vanaema kindlasti tegi nende sõnade vastaseid vigureid kindlasti…”
Minu vanavanaema on minu vanavanaema ja sina ei tule teda maha tegema. Vaat nii!
detsember 26, 2008 at 5:03 p.l. #176574Goleteral
MemberInternet, serious business.
detsember 26, 2008 at 5:14 p.l. #176575asdfghjkl
MemberDuell j22b j6usse, argpyks!Kleebin sulle…”Sinu vanaema kindlasti tegi nende sõnade vastaseid vigureid kindlasti…”
Minu vanavanaema on minu vanavanaema ja sina ei tule teda maha tegema. Vaat nii!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.