EKSAMI HINDED (12kl)
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » EKSAMI HINDED (12kl)
- This topic has 56 replies, 41 voices, and was last updated 15 years, 7 months tagasi by
0ttt.
-
AutorPostitused
-
mai 17, 2010 at 9:12 p.l. #266469
proTest
MemberUmm.. minu keskaharidusest nii palju, et 10. ja 11. klass olin ma suurema osa õppejõududega sõjas(saate kindlasti aru, hormoonid vms), sellistest tunnetest vast ka mu praeguse kasutajanime valik siin foorumis ’06 detsembris. 12. sain aru, et niimoodi pole kõige kasulikum riigikatele vastu minna(kes sind ikka aidata oskab arusaamatutest kohtadest edasi, kui õpetajad keelduksid). Niisiis 12. olid pmst neljad viied ja enam-vähem kõik arusaadav. Huvitav, et mu põhikooli lõpuklassid olid täpselt sama rada mööda. Igal juhul, üks osa, mida ma kahetsen, on et ma õppisin igaks eksamiks täpselt viimane päev umbes kella ühest kahest päeval alustades ja nii hilisõhtuni(~9-10h). Usun, et oleks olnud viitsimist rohkem aega varuda, oleks tootnud ka paremaid tulemusi(kuigi see mu eriala valikut ei oleks mõjutanud, sisse sain tasuta niikuinii – puhtalt ego silitamise osast).
Alustame siis tugevamast nagu kombeks:
Inglise keel – 90 – Suuline läks rappa. Mulle käis jube närvidele tookord kuulamise osa, kus ma pidin täitma mingi kooli, mille nime ma tookord esimest korda kuulsin ja ei osanud kuidagi makist kuulates kokku panna.
Kirjand – 76 – pff… seda kuuldes ma olin seitsmendas taevas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> proovika kribasin oma 1,5h’ga valmis ja lasin jalga, millest ka ~36p. Seni ainus 5, mis keskkoolis kirjanditest olin saanud, oli 11. klassi algul teemal “Saarepiiga, Margareta, Ophelia – kolm kaunist kannatajat”, lol.. ülejäänud olid peaaegu eranditult kolmed.Mate – 75 – Ühelt poolt olin uhke, teiselt poolt erakordselt pahane enda peale. Uhke, kuna ma isegi ei vaevunud viimast 20p ülesannet tegema, st 75/80*100= 93,75%. Kuid pahane seepärast, et see ülesanne oli just, mis ma vaatasin õppima hakates kõige esimesena ja mõtlesin “pfft… selliseid eluski ei tule…” ja läksin rahulikult edasi.
Ühiskond – 62 – lugesin viimane päev õpiku läbi ja sellega mu õppimine piirdus, oh well.. ükski eriala, mis mul valikutes oli, ei vajanud ühiskonda.
Ajalugu – 47 – täielik läbikukkumine. Sarnane ühiskonnaga – niikunii vaja ei lähe, ei hakanud eriti pingutama selle õppimisega. Arvasin, et suht kerge ja üle poole saan kindlasti, kuid näedsa… väga detailne(ei osanud oodata, et peab võrdlema kes kellest enne oli ja mis millest enne juhtus nii suurte punktide tähtsusega)… ja sada muud probleemi.. eks kunagi oma biograafias kurdan täpsemalt, kui raske elu on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 18, 2010 at 8:28 p.l. #266592Sarge
Memberelutargad siin kõik ma vaatan. või need kes eksamitel failisid pole yles riputanud enda tulemusi?Kirjand 83
Inglise keel 78
biolooga 70+ midagi
Ühiskonna õpetus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 70+ midagi Matat ei teinud, kuna keskkooli mata õpa oli allapoole arvestust.
Ja ülikoolis tegin rõõmsalt kõrgemat matemaatikat 3 korda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga lõpuks sain ikka läbiNagu näiteks mina
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei taha üldse oma tulemusi öelda. Kirjandiga tegelt olen rahul isegi, 69 (selline mõnus huvitav number ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Gümnaasiumis ma kirjutasin ainult ühe kirjandi pluss proovikirjandi. Ühe kirjandi selle pärast, et ma ei oska neid kirjutada (sain ühed e-kooli) ja proovikirjand oli lihtsalt kohustuslik, jätsin selle pärast ka võistlused ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga no, õnneks sain mõlemas õigekirjas maksimum punktid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2010 at 6:20 p.l. #255933Viiking
MemberMata: 84p
juuni 15, 2010 at 4:02 p.l. #268520jaagok
MemberMul on need eksamid kõik kevadel ees. Kohe kahju vaadata kui loll ma olen. Teil siin kõikidel nii uhked tulemused. Ma teeks siin kohal väikese ennustuse enda eksamite kohta:PKirjand: 70
Inglise keel: 62
Matemaatika: 45
Geograafia on tehtud ja tegin koolieksamina. Protsente oli üle 70, täpselt ei tea.
Ühiskond: 70.
Sellised ma siis LOODAN saada
Nonii. Tulemused siis kõik käes ja nad olid sellised:
Kirjand: 92
Inglise keel: 52
Matemaatika: 68
Ühiskond 70.
Seega mu ennustus oli kohati täpne, samas üllatasin ennasti. Inglise keeles olen pettunud.
juuni 15, 2010 at 6:52 p.l. #268532henri91
Memberminu tulemused on nagu on:
eelmine aasta tegin geograafia 77 punkti
nüüd siis:
mata 29 olen rahul, sest eksam oli suht raske minu arvates
inka 64 olen väheke pettunud
kirjand 48 ei oskanud midagi arvata
juuni 16, 2010 at 7:54 p.l. #268595Anonüümne
GuestGeograafia-78p. Eksami tegin 2010…1,5h õppimist spets eksami jaoks. Minu kohta pole paha. Juu siis on eelnevatel aastatel ka midagi pähe jäänud.
juuni 17, 2010 at 11:15 e.l. #2686410ttt
MemberInglise keel – 91p
Bioloogia – 88p
Kirjand ja ühiskond – 77p
Keemia – 65p
Rahul, sest sain soovitud alale sisse aga bioloogia, kirjand ja ühiskond oleks võinud paremad olla.
juuni 17, 2010 at 11:24 e.l. #268643Sadist2
MemberInglise keel – 91pBioloogia – 88p
Keemia – 65p
Rahul, sest sain soovitud alale sisse aga bioloogia, kirjand ja ühiskond oleks võinud paremad olla.
mis alale siis ?
juuni 17, 2010 at 2:09 p.l. #268664vaher
MemberInglise keel – 91pBioloogia – 88p
Keemia – 65p
Inglise keel – 75
Bioloogia – 83
Kirjand – 81
Ühiskond – 78
Keemia – 90
Ei ole rahul bioloogiaga ja kohe üldse mitte inglise keelega. Tahtsin TÜ-sse minna kas arstiks või füsioterapeudiks, teine variant jääb kahjuks ära, kuna tasulisse minna ei plaani. Tuleb loota, et 83,1-st piisab, et arstiteaduskonda saada. Eelmine aasta poleks sellega sisse saanud, küll aga varasematel aastatel oleks pääsenud. Kui ei tule läbi, siis aasta majandust, kus olen tasuta sees ja järgmine aasta uuesti inka ja bio.
juuni 17, 2010 at 3:04 p.l. #268672Sadist2
Membermatemaatikat keegi ei teinudki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ma ei saa aru kuidas sa 83 kokku said selliste tulemustega ?
juuni 17, 2010 at 7:53 p.l. #268689vaher
Memberaga ma ei saa aru kuidas sa 83 kokku said selliste tulemustega ?juuni 18, 2010 at 10:27 e.l. #2687250ttt
Membermis alale siis ?UT Füsioteraapia tasuta koht
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul tuleb hõbemedal ka siis tänu sellele +3p
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.