ei tea mida teha
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » ei tea mida teha
- This topic has 10 replies, 7 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
Fred Antson.
-
AutorPostitused
-
november 28, 2007 at 7:56 p.l. #12628
aasa1992
Membertere ma olen 15 aastene turske noormees ja kaalun 90 kg,tean et olen ylekaaluline aga kuidas peaksin enda kehakaalu vähendma .
käin trennis juba 2 aastat (kergejõustikus) ja ma olen päris suure lihasmassiga ja suure kondiga ,olen käind ka jõusaalis aga ei tea kuidas peaksin ennast seal treenima et oleks vaja nagu õiget kava või nii
ma treenin kyll enda lihaseid aga asi selles et nagu kuidas saada lahti ylemäärasest rasvast kehal . yldkokkuvõttes ma ei ole kõhn ega paks lihtsalt suure kondi ja lihasmassiga .ok kirjutasin suht segaselt aga äkki oskad aidata???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2007 at 8:10 p.l. #132650matti
MemberPAlju sul siis ka pikkust on?
november 28, 2007 at 8:15 p.l. #132651aasa1992
Member180cm on pikkust
november 28, 2007 at 8:16 p.l. #132653Raivo Piiber
Membertere ma olen 15 aastene turske noormees ja kaalun 90 kg,tean et olen ylekaaluline aga kuidas peaksin enda kehakaalu vähendma .käin trennis juba 2 aastat (kergejõustikus) ja ma olen päris suure lihasmassiga ja suure kondiga ,olen käind ka jõusaalis aga ei tea kuidas peaksin ennast seal treenima et oleks vaja nagu õiget kava või nii
ma treenin kyll enda lihaseid aga asi selles et nagu kuidas saada lahti ylemäärasest rasvast kehal . yldkokkuvõttes ma ei ole kõhn ega paks lihtsalt suure kondi ja lihasmassiga .ok kirjutasin suht segaselt aga äkki oskad aidata???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui käid kergejõustikus, siis sul on ju treener? Tema peaks teadma, mida ja kuidas jõusaalis teha, kui asi puudutab spetsiifilisi harjutusi? Muidu peaks igas korralikus jõusaalis ka treener kohal olema, kes abistaks treeningkavaga ning toitumise korrastamisega…
november 28, 2007 at 8:26 p.l. #132655aasa1992
MemberKui käid kergejõustikus, siis sul on ju treener? Tema peaks teadma, mida ja kuidas jõusaalis teha, kui asi puudutab spetsiifilisi harjutusi? Muidu peaks igas korralikus jõusaalis ka treener kohal olema, kes abistaks treeningkavaga ning toitumise korrastamisega…no jamh mul ongi treener aga see paneb põhirõhku mul kuulitõukele aga iseenesest jõusaalis nagu käin aga seal mingit treenerit ei ole ja saaremaal nagu suht raske leida ka sellist treenerit vist
november 28, 2007 at 8:32 p.l. #132658gmaster
Membertoitumine paika ja üldine jõusaalikava siit tööriistade alt, kui just erialaspetsiifilist kuskilt ei leia
kõike head!
november 28, 2007 at 8:39 p.l. #132663aasa1992
Membertoitumine paika ja üldine jõusaalikava siit tööriistade alt, kui just erialaspetsiifilist kuskilt ei leiakõike head!
okey
november 28, 2007 at 8:40 p.l. #132665VoodooMagic
Membertuhni foormuis ringi, saad targemaks, ka söömise kohapealt.
november 28, 2007 at 8:42 p.l. #132666daemonium
Member180cm on pikkustMina kaalun sinu pikkuse juures 110kg ja na-agu eriti ei kurda ülekaalu üle …
Üldiselt – enne hädaldama hakkamist lase oma rasvaprotsent ära mõõta.Miskipärast tundub mulle,et su probleem ei ole mitte ülekaalus,vaid et rasvprotsendi ülekaalukuses,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2007 at 8:53 p.l. #132669aasa1992
MemberMina kaalun sinu pikkuse juures 110kg ja na-agu eriti ei kurda ülekaalu üle …Üldiselt – enne hädaldama hakkamist lase oma rasvaprotsent ära mõõta.Miskipärast tundub mulle,et su probleem ei ole mitte ülekaalus,vaid et rasvprotsendi ülekaalukuses,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>okey siis aga rasvaprotsendi ylekaalukusel loeb vist toitumine ning ainevahetus
november 30, 2007 at 8:01 p.l. #133008Fred Antson
MemberRakenda vähendatud süsivesikutesisaldusega toitumisstrateegiat!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.