Ei söö hommikuti midagi.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Ei söö hommikuti midagi.
- This topic has 28 replies, 19 voices, and was last updated 16 years, 12 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2009 at 3:30 p.l. #182814
vaher
MemberNäljutamine ongi põhjus sinu ülekaalulisuses
veebruar 5, 2009 at 4:36 p.l. #182818maximus89
MemberJa milleks on vaja hommikul hulgaliselt süsivesikuid?Mis ülejäänud päeva energia?
Kui pead silmas enerdiaallikat,siis hommikul sobivad rasvad hoopis paremini energiaallikaks.
Või üritad niigi ülekaalulist inimest surnuks nuumata süsivesikutega?
Miks rasvad paremini energiaallikaks sobivad hommikuti? Sooviks head põhjendust.
Enamus toitumiseksperte soovitavad süüa hommikuti kergestiseeditavat toitu ja rasvane praad sinna alla ei kuulu.Samuti oleks hea saada hea ports kiudaineid, et seedimine tööle hakkaks peale öist paastu ning süsivesikuid, et insuliin suruks alla kortisooli.Selleks otstarbeks on puder just sobiv toit.
veebruar 5, 2009 at 4:52 p.l. #182820daemonium
MemberMiks rasvad paremini energiaallikaks sobivad hommikuti? Sooviks head põhjendust.Enamus toitumiseksperte soovitavad süüa hommikuti kergestiseeditavat toitu ja rasvane praad sinna alla ei kuulu.Samuti oleks hea saada hea ports kiudaineid, et seedimine tööle hakkaks peale öist paastu ning süsivesikuid, et insuliin suruks alla kortisooli.Selleks otstarbeks on puder just sobiv toit.
veebruar 5, 2009 at 5:37 p.l. #182823ROtter
MemberMiks rasvad paremini energiaallikaks sobivad hommikuti? Sooviks head põhjendust.Enamus toitumiseksperte soovitavad süüa hommikuti kergestiseeditavat toitu ja rasvane praad sinna alla ei kuulu.Samuti oleks hea saada hea ports kiudaineid, et seedimine tööle hakkaks peale öist paastu ning süsivesikuid, et insuliin suruks alla kortisooli.Selleks otstarbeks on puder just sobiv toit.
Kiudainetega ei tasu samuti üle pingutada, sest nende ületarvitamine viib organismist mineraalained välja.
veebruar 8, 2009 at 10:18 e.l. #183060maximus89
MemberAga palun.Ja nüüd kõik tsiteerivad seda ühte Fred Antsoni artiklit.Nagu mingi kultus oleks alguse saanud peale seda, kui see artikkel siin ilmus.
Kiudainetega ei tasu samuti üle pingutada, sest nende ületarvitamine viib organismist mineraalained välja.Ma kahtlen, et keskmise eestlase menüü puhul sellist ohtu oleks.Pigem vastupidi.
veebruar 8, 2009 at 11:26 e.l. #183070RocknRolla
MemberAga, mida ma siis hommikuti süüa võiks? Mingit sooja toitu pole aega teha. Siiamaan olen 2 singi võileiba söönud ja kõik(vahel jäävad needki ära). Võibolla peaks ostma mignit sheiki vms, mida võiks siis söögi asemel juua(kui, siis mida?). Blendris mingi mixi tegemine tundub huvitav!
veebruar 8, 2009 at 11:53 e.l. #183077Goleteral
MemberAga, mida ma siis hommikuti süüa võiks? Mingit sooja toitu pole aega teha. Siiamaan olen 2 singi võileiba söönud ja kõik(vahel jäävad needki ära). Võibolla peaks ostma mignit sheiki vms, mida võiks siis söögi asemel juua(kui, siis mida?). Blendris mingi mixi tegemine tundub huvitav!Jogurt + müsli on hea variant – eriti neile kel hommikul isu väga pole..
veebruar 8, 2009 at 12:03 p.l. #183081Panda
MemberAga, mida ma siis hommikuti süüa võiks? Mingit sooja toitu pole aega teha. Siiamaan olen 2 singi võileiba söönud ja kõik(vahel jäävad needki ära). Võibolla peaks ostma mignit sheiki vms, mida võiks siis söögi asemel juua(kui, siis mida?). Blendris mingi mixi tegemine tundub huvitav!Blender on superhea leiutis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võid sinna kokku mixida igasuguseid puuvilju, marju, köögivilju vastavalt maitsele. Lisa näiteks jogurtit või piima, pähkleid ja seemneid, ka kaerahelbeid. Saad kiire, maitsva ja toitva hommikusöögi.veebruar 8, 2009 at 12:16 p.l. #183084ROtter
MemberJa nüüd kõik tsiteerivad seda ühte Fred Antsoni artiklit.Nagu mingi kultus oleks alguse saanud peale seda, kui see artikkel siin ilmus.Ja mis selles artiklis vale on? Kõik ilusti ja lihtsalt lahti seletatud isegi neile, kes muidu trennis olid, kui koolis pidi õppima.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2009 at 2:37 p.l. #183109Samakamees
MemberJogurt + müsli on hea variant – eriti neile kel hommikul isu väga pole..Võib-olla on asi ainult minus , aga mina neid omavahel küll ei kombineeriks. Liiga palju süsivesikuid pole ka hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem siis võib-olla müsli keefiriga , kui müslit süüa tahad.veebruar 8, 2009 at 3:32 p.l. #183118Panda
MemberVõib-olla on asi ainult minus , aga mina neid omavahel küll ei kombineeriks. Liiga palju süsivesikuid pole ka hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem siis võib-olla müsli keefiriga , kui müslit süüa tahad.Võib-olla ta pidas silmas maitsestamata jogurtit?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui lisada veidi marju, saab ka vitamiine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2009 at 4:51 p.l. #183126daemonium
MemberJa nüüd kõik tsiteerivad seda ühte Fred Antsoni artiklit.Nagu mingi kultus oleks alguse saanud peale seda, kui see artikkel siin ilmus.Aga sul on suurepärane võimalus see kultus koheselt lõpetada:
tõesta,et Fred Antson eksib,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2009 at 5:19 p.l. #183129Tigerkutsu
MemberKui tahad kaalus alla võtta, pead harjuma igal hommikul sööma!
veebruar 9, 2009 at 10:46 e.l. #183191maximus89
MemberMa ei näe mingit põhjust hakata hommikul rasva ja valku sööma.Ma ei kurda hommikuse väsimuse üle, ega tunne, et mu ajubiokeemia nüüd korrast ära oleks, kui ma hommikuti süsivesikuid söön.Päeva lõikes tuleb enamus mu energiast niikuinii rasvadest.Ma saan oma kehakompositsiooni reguleeritud väga edukalt.Võimalik, et mõnede inimeste puhul toimib paremini hommikuti rasva ja valgu söömine, aga inimesi on erinevaid, ka inimeste insuliinitundlikkus on erinev.Ma soovitaks igaühel enda peal järgi proovida, mis tema puhul toimib.Võimalik, et sinu puhul toimib see meetod paremini, aga see ei tähenda, et see nüüd igaühele absoluutne tõde oleks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.