Ei söö hommikuti midagi.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Ei söö hommikuti midagi.
- This topic has 28 replies, 19 voices, and was last updated 16 years, 12 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
veebruar 4, 2009 at 7:50 p.l. #16523
Markus17
MemberMa tean et see on vale , mida ma sööma peaks ?
Põen kehakaalu pärast , üritan niivähe päevajooksul süüa kui võimalik. Aktiivset tegevust siin ei ole ( elan teatud kohas )
Suvest hakkan UUESTI jõusaalis käima. Äkki oskab keegi öelda mida hommikul süüa ning kehakaalu ei tõstaks ?
veebruar 4, 2009 at 8:17 p.l. #182732Kevin de puta madre
MemberKodujuust / kohupiim .
Üldiselt vaatad midagi valgurikast, madala kalorsusega.
Ja tegelikult võid julgelt süüa ka putru / muna jne…
Hommikul söömine sind küll paksuks ei tee, pigem teeb su paksuks hommikul mitte söömine.
Edu!
veebruar 4, 2009 at 8:19 p.l. #182733Anonüümne
GuestKodujuust / kohupiim .Üldiselt vaatad midagi valgurikast, madala kalorsusega.
Hommikul madala kalorsusega? Hommikul peaks just hulgaliselt süsivesikuid saama, õhtuti vähem.
Kui hommikul vähe saad siis võib see tunda enda ülejäänud päeva energias.
veebruar 4, 2009 at 9:07 p.l. #182747Markus17
MemberPeaksin iga hommik omale putru keetma hakkama…? Ema palun tee mulle kaerahelbe putru sest kaerahelbe pudru saan ma söödud ruttu….
veebruar 4, 2009 at 9:11 p.l. #182749navigaator
MemberProovi enda päevane kalorikulu umbkaudu välja arvutada(siin tööriistade all kasulikku stuffi), söö normaalselt päevas jaotatuna oma toit. Nati defitsiiti kalorite arvelt koos aeroobse trenniga, kui tahad kaalus alla võtta.
veebruar 4, 2009 at 9:17 p.l. #182750Markus17
MemberToitumiselt olen ükskõikne.
Söön millal aega on / tahan.
Eile näiteks praktiliselt ei söönud midagi ,õhtul ainult 2 võileiba- 2 tassi kohvi päeva peale kokku.
Täna 2 praadi ja kõik. Olen viimased 5 aastat oma elust olnud ülekaaluline , nüüd olen vaikselt alla hakanud võtma.
veebruar 4, 2009 at 9:35 p.l. #182752navigaator
MemberSellise suhtumisega kaugele ei jõua. Ühel päeval nälgin, teisel päeval elan Macdonaldsis. Tervisele hakkab selline jebi. Süsteem tuleb tekitada ja trenni KOHE tegema hakata.
veebruar 4, 2009 at 9:45 p.l. #182753Markus17
MemberMa olen mõistnud seda, selles süsteemis see asi ongi. Ma ei tunneta seda.
Üks tuttav hakkas trenni tegema, oli väga kõhn, hakkas sööma vägapalju ning nüüd on suures ülekaalus.
veebruar 4, 2009 at 10:16 p.l. #182755marjasha
MemberMa tean et see on vale , mida ma sööma peaks ?Põen kehakaalu pärast , üritan niivähe päevajooksul süüa kui võimalik. Aktiivset tegevust siin ei ole ( elan teatud kohas )
Suvest hakkan UUESTI jõusaalis käima. Äkki oskab keegi öelda mida hommikul süüa ning kehakaalu ei tõstaks ?
Pead kõigepealt oma suhtumist muutma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Siin foorumites on väga palju asjalikke teemasid tervisliku toitumise kohta ja saad ju ka vajadusel toitumiskava tellida. Selline jutt, et ennast liigutada pole võimalik, pane küll suhu tagasi- ega jõusaal pole ainus võimalus treenimiseks. Pikad jalutuskäigud, kepikõnd või kodus harjutuste tegemine ei vaja ju spordiklubii ja sinna ei kulu ka raha. Edu!veebruar 5, 2009 at 6:52 e.l. #182764Bulletproof
MemberMa tean et see on vale , mida ma sööma peaks ?Põen kehakaalu pärast , üritan niivähe päevajooksul süüa kui võimalik. Aktiivset tegevust siin ei ole ( elan teatud kohas )
kõlab nagu vana nali, kus juku pani seinale kirja HOMME HAKKAN ÕPPIMA. Nii siis iga päev luges, et homme hakkan õppima… ja homme hakkan õppima.
ise söön hommikuti müslit ja kohupiima
veebruar 5, 2009 at 9:11 e.l. #182778ErkkiV
MemberKuna mulle hommikuti midagi tahket alla ei lähe teen endale blenderis joodavat sodi – 400ml piima+1banaan+Hera80 valgupulber+külmutatud astelpaju. Väga lux
veebruar 5, 2009 at 9:19 e.l. #182780asdfghjkl
MemberKuna mulle hommikuti midagi tahket alla ei lähe teen endale blenderis joodavat sodi – 400ml piima+1banaan+Hera80 valgupulber+külmutatud astelpaju. Väga luxHommikul 30gr vadak+60gr süsivesikuid olen ka ise hommikuti teinud söögi asemel, see on hea laisa inimese hommikusöök minuarvates, parem kui et mitte midagi süies kirielt tööle tormata. Soovitaks ka ise sedalaadi varuvariant hommikuks muretseda omale.
Hommikul söömise võiks harjutada rutiiniks omale.
Miks alles suvel trenni tegema hakkad? Võid ka praegu miskit kodus juba treenida ju?
veebruar 5, 2009 at 10:20 e.l. #182790daemonium
MemberHommikul madala kalorsusega? Hommikul peaks just hulgaliselt süsivesikuid saama, õhtuti vähem.Kui hommikul vähe saad siis võib see tunda enda ülejäänud päeva energias.
Ja milleks on vaja hommikul hulgaliselt süsivesikuid?
Mis ülejäänud päeva energia?
Kui pead silmas enerdiaallikat,siis hommikul sobivad rasvad hoopis paremini energiaallikaks.
Või üritad niigi ülekaalulist inimest surnuks nuumata süsivesikutega?
veebruar 5, 2009 at 11:01 e.l. #182795Karl818
MemberToitumiselt olen ükskõikne.Söön millal aega on / tahan.
Eile näiteks praktiliselt ei söönud midagi ,õhtul ainult 2 võileiba- 2 tassi kohvi päeva peale kokku.
Täna 2 praadi ja kõik. Olen viimased 5 aastat oma elust olnud ülekaaluline , nüüd olen vaikselt alla hakanud võtma.
Selline näljutamine on ka üks põhjustest miks inimesed rasvuvad. Rasv talletab kõige paremini toitaineid ja sellepärast hakkab keha ka rasvuma.
veebruar 5, 2009 at 2:26 p.l. #182797veinikaarija
MemberSelline näljutamine on ka üks põhjustest miks inimesed rasvuvad. Rasv talletab kõige paremini toitaineid ja sellepärast hakkab keha ka rasvuma.Rasv talletab kõige paremini toitaineid????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.