ei oska kuskilt alustada
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
opusx.
-
AutorPostitused
-
mai 12, 2008 at 9:54 e.l. #13582
leengitta
Membernimelt siis on asi nii hull, et tuleb liigutama hakata, tervis nii käest lastud, endal ka häbi…..
arsti soovitused:
vererõhk tuleb üles saada, pulss tööle
aeroobne liikumine
vesi kindlasti ei sobi, niigi keha kasutab kogu energia soojuse säilitamiseks, seal jahtun liiga maha…..
aga mulle jälle aeroobika pole kunagi sobinud, olen kunagi kergejõustikuga tegelenud ja niipalju kui nüüd uurinud olen, siis vaatasin, et KickBoxing võiks mulle täiesti sobida, aga kui ikka kohe üldse pikka aega midagi teinud ei ole…. siis kas ikka sobib või oskab keegi midagi sarnast soovitada?
Treeningsaale siis soovitage ka Tallinnas ja soovitavalt kesklinna piirkonnas.
tänud!
mai 12, 2008 at 9:58 e.l. #153716hehee
Membermai 12, 2008 at 10:53 e.l. #153725kuuliks
Membernimelt siis on asi nii hull, et tuleb liigutama hakata, tervis nii käest lastud, endal ka häbi…..arsti soovitused:
vererõhk tuleb üles saada, pulss tööle
aeroobne liikumine
vesi kindlasti ei sobi, niigi keha kasutab kogu energia soojuse säilitamiseks, seal jahtun liiga maha…..
aga mulle jälle aeroobika pole kunagi sobinud, olen kunagi kergejõustikuga tegelenud ja niipalju kui nüüd uurinud olen, siis vaatasin, et KickBoxing võiks mulle täiesti sobida, aga kui ikka kohe üldse pikka aega midagi teinud ei ole…. siis kas ikka sobib või oskab keegi midagi sarnast soovitada?
Treeningsaale siis soovitage ka Tallinnas ja soovitavalt kesklinna piirkonnas.
tänud!
Minu vererõhk on ka väga madal. Kuna ma aga kohvisõber ka ei ole, siis pole midagi teha. Ainult roheline tee mõjub veidi.
Ise käin Reval Spordis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2008 at 2:20 p.l. #153754Marcola
MemberNagu siin igalpool korduvalt räägitud on – alustada tuleks siiski toitumisest. Ja kui sa kohe tükk aega liigutanud pole siis seda alusta näiteks õhtuste jalutuskäikudega, mida teed vähe kiiremas tempos. Edasi vaata siis kas hakkad jooksmas käima või jalgrattaga sõitma. Aeroobsetest tegevustest peaks igaüks endale sobiva leidma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2008 at 2:40 p.l. #153757opusx
MemberKickBox ja Poks üldisemalt on üks parim fitness treening üldse. Tõusev vererõhk on garanteeritud…eriti kui ringi kah veel saad. See kindlasti aga nõuab palju tööd. Kui oled algaja siis kindlasti oled väsinud juba soojenduse lõpuks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loomulikult räägin korralikust poksitrennist mitte mingist tilulilu aeroobikasaali kargamisest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et pead mõtlema, mis sulle meeldiks, käi erinevaid treeninguid vaatamas ja proovimas. Parimat tulemust saad ikka siis kui teed seda mis väga meeldib ja mis pakub sulle naudingut
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.