Ei ole voimeline keskenduma…
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Ei ole voimeline keskenduma…
- This topic has 23 replies, 15 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
plokk.
-
AutorPostitused
-
mai 11, 2006 at 6:13 e.l. #82948
Raivo Piiber
MemberNõme on ju kui , mingi jurakas teeb näiteks kükki , mingi nööridest maika seljas, see ei ole viisakas minu arvates.Miks see nööridest maika sind häirib, kui inimene teeb kükki? Jutt oli just enne, et pole vaja tähelepanu pöörata sellele, mis kellelgi seljas on, kui ta trenni teeb … Ja kui et mitte pinke higiseks teha, siis mina olen alla pannud dressipluusi või rätiku ja pole probleemi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise olen algusest peale teinud trenni lühikestes riietes, soenduse ajal on dressipluus või pusa. Aga see olen mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2006 at 6:20 e.l. #82951BULDOOSER
MemberMiks see nööridest maika sind häirib, kui inimene teeb kükki? Jutt oli just enne, et pole vaja tähelepanu pöörata sellele, mis kellelgi seljas on, kui ta trenni teeb … Ja kui et mitte pinke higiseks teha, siis mina olen alla pannud dressipluusi või rätiku ja pole probleemi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise olen algusest peale teinud trenni lühikestes riietes, soenduse ajal on dressipluus või pusa. Aga see olen mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks , miks , mõtle natuke.Kang on tal seljas , otse higise turja peal, tal on seal võib olla äge akne ka kõigele lisaks , proovi pärast jõutõmmet teha sellise rokase kangiga , hui käes püsib. Jõutõste võistlustel näiteks ei ole lubatud kükki ja surumist teha maikas , kuna kang või pink puutub nahaga kokku. Aga härrased , ega mina teid keelata ei saa , tehke mis tahate. Sina oled kindlasti veel üks neist , kes plätadega või lausa paljajalu trenni teeb.
mai 11, 2006 at 6:32 e.l. #82953Raivo Piiber
MemberPaistab, et sa, Buldooser, ajad asja isiklikuks. Pole kunagi plätades või paljajalu trenni teinud, isegi mitte sokkis. Ainult nüüd, kui jalg on kipsis, ei kasuta ma seal ühe jala otsas jalanõud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ka küki ajal saab dressika selga panna. Isiklikult olen ise ühe venna aasta tagasi trennist minema saatnud – oli teine küll riides, kuid riided ilmselt nädalaid pesemata.mai 11, 2006 at 6:39 e.l. #82954BULDOOSER
MemberPaistab, et sa, Buldooser, ajad asja isiklikuks. Pole kunagi plätades või paljajalu trenni teinud, isegi mitte sokkis. Ainult nüüd, kui jalg on kipsis, ei kasuta ma seal ühe jala otsas jalanõud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ka küki ajal saab dressika selga panna. Isiklikult olen ise ühe venna aasta tagasi trennist minema saatnud – oli teine küll riides, kuid riided ilmselt nädalaid pesemata.Vot see on hoopis teine jutt , saad aru küll miks maikas kükkimine jama on , aga ära seda paljajalu treenimist isiklikult võta, las need võtavad , kes nii teevad.
mai 11, 2006 at 6:47 e.l. #82955Vahue
MemberJõusaali hügieen on teema, millest ei tahaks rääkida. Paraku külastavad jõusaali igasugused tänavakraaded, nii nt. haiseb Scott’i pink vängelt higihaisu järgi, keegi loll on rinnatrenazöörile oma ninakollid nühkinud. Ptüi! See on see polüvernikute “kultuur”.
Kas me sellist Eestit tahtsimegi?
mai 11, 2006 at 6:51 e.l. #82958BULDOOSER
MemberTere mul on väikene probleem! Nimelt ei saa keskenduda trennile kui mul on trennis kas voi käsi paljastav tavaline t särk. rääkimata veel ilma varrukateta särgist. Toesti kui olen uksi saalis ei ole mul seda häda. Aga alati olen kandnud suht pakse riideid isegi suvel.Nii trennis kui vabal ajal.Naine , sobrad ja kuik muud tihti kommenteerivad mind igat pidi sel teema. Et mis saa poed sul on juu viimasepeal ..Aga ei ,olen kull uritanud sellest ule saada ja vahest votnud vähemaks riideid ,nii tuleb kommetaare ja jollitamis oma jagu.Oh saa rai.k et muidu pole midagi aru saada voi et olen ka kuulnud kui uks teadja vend mainis oma opilasele see vend on kindlalt sustind …Sama problem on mu treening kaaslasel kes kaalub massiajal 110 kilo kanti ja on 175 cm pikk. Ka tema pole voimeline keskenduma kui inimesed vahivad.Nii mee siis oleme sellised vatikuue kandjad ka 30 kraadise ilmaga!Ja blayboyd näitavad ette kuidas asi käib, aga mis aitaks seda ei tea…äkki kellegi on olnud sarnane probleem, olen igati tänulik !Üks teemakohane postitus ka. Sa ei muretseks selle pärast mida mõtlevad sinust teised ,kui sa teaks kui vähe nad sinust mõtlevad.
mai 11, 2006 at 4:11 p.l. #83024plokk
MemberTo: V.K sind huvitas piitsa umbermoot vastus on oma jagu (48 cm), kuid selline uppunud teekoti taoline!Ei ole selline kuiv , veresoontega kaunistatud . Aga vast uhel heal päeval on ka selline aga mis umber mooduga? see vast pole enam oluline… Tervitades Plokk!
mai 11, 2006 at 4:35 p.l. #83028KONDIPUKETT
Memberrrebi särk ribadeks ja karjuu , kes on MEEEEEES !!!!!!:
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tglt ma ei sa üldse aru, mis lapse jutt se on
mai 11, 2006 at 4:45 p.l. #83029plokk
MemberMis teha kui selline lapselik kiiks kuljes on !!!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.