Ei ole enam treeningute jaoks raha :(
- This topic has 50 replies, 31 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
matroxx.
-
AutorPostitused
-
oktoober 5, 2008 at 7:36 e.l. #167845
timo116
MemberSaan aru,et nüüd tullaks mulle seletama miks ikka jõusaal ja miks ikka kang kuid FITNESS ei tähenda seda,et jõusaal on ainuke koht kus seda saavutada.
Tõsijutt, kuid jõusaal on selle jaoks väga hea koht…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2008 at 7:46 e.l. #167849matroxx
MemberHea koht kuid mitte ainuke kuigi mulle on püütud siin vastupidist tõestada.
Ma ei tea millest se tuleneb,et jõusaal on nagu se ÕIGE,et muidu äkki ei saa SUUREKS või midagi.
oktoober 5, 2008 at 10:18 e.l. #167872joey
MemberVormi võid küll saada, aga SUUREKS vaevalt ilma jõusaalita saab.
oktoober 5, 2008 at 11:22 e.l. #167876Djud
MemberJep,teema algataja küsis,et kuidas saada odavalt jõusaali ikkagi,arvan,et ta isegi mõne kätekõverduse enne saali minekut teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2008 at 1:50 p.l. #167901matroxx
MemberÜtleme nii,et on võimalik suureks saada ja väga korralikult isegi.loomulikult me ei räägi siin mingist uueks colemaniks saamisest vaid korralikult vormist.
samuti mis sa selle SUURUSEGA ainult teed,vehid tänaväl kätega ning näitad selga v.hahahahha
oktoober 5, 2008 at 4:12 p.l. #167910Mart Muru
Memberoktoober 5, 2008 at 4:26 p.l. #167926bumer325i
MemberCALISTHENICS Kingzameerikas ka steroidid väga levinud, kui kindel oled, et nemad neid ei kasuta???
oktoober 5, 2008 at 5:03 p.l. #167931Tuki
Membervb ma ei pannud tähele, aga jalgu nad ei paista tegevat.
oktoober 5, 2008 at 5:21 p.l. #167935Mart Muru
Membervb ma ei pannud tähele, aga jalgu nad ei paista tegevat.Tema õpetus videos on jalgade trenn ka sees..
oktoober 5, 2008 at 5:29 p.l. #167936Mart Muru
MemberMinu arust on selle mehe keha küll steroididest puhas. Tavaline sitke heade geenidega mustanahaline ju.Kui ma õigesti mäletan, siis ta on sellega üle 10 aasta tegelenud ning tavaliseks ei saa tema vormi küll nimetada.. ja ma arvan, et enamustel selle foorumi liikmetel pole sellist vormi ega saa ka kuigi treenitakse jõusaalis!
oktoober 5, 2008 at 5:54 p.l. #167943Capricorn
MemberÜtleme nii,et on võimalik suureks saada ja väga korralikult isegi.loomulikult me ei räägi siin mingist uueks colemaniks saamisest vaid korralikult vormist.samuti mis sa selle SUURUSEGA ainult teed,vehid tänaväl kätega ning näitad selga v.hahahahha
Mind ajab ka veidi naerma kui mainitakse midagi taolist: “ma tahan suureks saada” või “kuidas ennast suureks treenida”.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See nagu meenutab midagi taolist kui väikese lapse käest küsitakse, et kelleks tahad saada kui suureks kasvad. “Kosmonaudiks” või “tuletõrjujaks”, vastab laps. Et siis justkui need kes tahavad “suureks” saada, need tunnevad ennast lapsena ja loodavad treeningu läbi “suureks” ehk täiskasvanuks saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2008 at 5:59 p.l. #167946UmbIsik
MemberKui ma õigesti mäletan, siis ta on sellega üle 10 aasta tegelenud ning tavaliseks ei saa teda küll nimetada.. ja ma arvan, et enamustel selle foorumi liikmetel pole sellist vormi ega saa ka kuigi treenitakse jõusaalis!Ma arvan sedasama. Ma arvan veel, et enamus ei saa sellist vormi ka siis, kui teda eeskujuks võttes treeniksid.
oktoober 5, 2008 at 8:22 p.l. #167966Mart Muru
MemberCapricorn seda ma just olengi püüdnud seletada ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2008 at 8:22 p.l. #167967rinaldo
MemberJõusaal ei tähenda veel seda, et seal peaks treenima ainult masinate või vabade raskustega.
Raskustega treenimine arendab raskuste liigutamise võimet ja aitab kergemini suurendada lihasmassi kui keharaskusega treenides. Oma keharaskusega treenimine arendab kehakontrolli ja annab juurde jõudu eelkõige keha liigutamiseks. Heade geenide ja korraliku toitumise korral võib keharaskusega treenides saavutada märkimisväärse lihasmassi ja ka jõudu raskuste liigutamiseks.
oktoober 5, 2008 at 8:27 p.l. #167968matroxx
MemberSeepärast ma olengi alati soovitanud just algajatel proovida enda keharaskusega treenida ,et saada tasakaalu,sitkust,vastupidavust,lihast,eelkõige just seda mida ka igapäeva elus vaja läheb.hiljem kui on soov raskusi tõsta siis miks mitte.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.