ei kasva, vaid kahaneb
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » ei kasva, vaid kahaneb
- This topic has 19 replies, 12 voices, and was last updated 21 years, 2 months tagasi by
eestimees.
-
AutorPostitused
-
november 20, 2004 at 1:11 p.l. #3203
Anonüümne
GuestEi kasva, vaid kahaneb – eriti märkan seda biitsepsi puhul
Teen rasket trenni, seeriates ca 8 kordust , ja seeriaid kokku 10 ja puhkepausid seeriate vahel jäävad minut-minut 30seki vahele.
Huvitav asi on see ,et lihas peale trenni üldse ei valuta ja seda ka järgmine päev tunda ei ole(põhimõtteliselt on selline asi ,et võiksin treenida kohe järgmine päev samade raskustega kuigi ma seda ei tee)
Ületreeningust ei saa juttu olla, kuna olin bodybuildingust ca 2 kuud eemal.
Toitumine on paigas. st söön 6 korda päevas ja saan valgud kätte ja kaloreid tuleb ka kõvasti üle 40ne gr ühe kehakilogrammi kohta.
Biitsepsi trenn näeb välja selline:
Kangiga 4 seeriat seistes
Hantlitega vaheldumisi 3 seeriat
Hantlitega haamer tõste 3 seeriat
Teen harjutuse sooritamise nii raskeks kui saan- raskus on selline, millega suudan tõesti ainult teha ca 8 kordust ja teen need kõik puhtalt.
Probleem on selles, et järgmine päev on juba käsi väiksem, kui oli enne
biitsepsit treenin kaks korda nädalas, esm ja neljapäev:S :S :S
november 20, 2004 at 2:32 p.l. #42239Kzma
Memberpikalt piitsa treenind oled…nigu peale seda kaht kuud eemal olekut?
november 20, 2004 at 4:41 p.l. #42242alexman
Memberkuu aega ja kasvanu pole kordagi. ainult kahaneb tasakesi aga see ei ole normaalne juu
november 20, 2004 at 4:43 p.l. #42243alexman
Memberenne seda pausi kasvas korralikult. paus tuli laiskusest.ja sel ajal kui kasvas ma isegi ei pööranud toitumisele tähelepanu, sõin palju vähem kui peaks
november 20, 2004 at 9:00 p.l. #42247Kuup
MemberPsüühiline või vaimne võimisiganes effekt mõjutab vb. Ntx masendus, ülekurnatus, magamatus. Ürita kuu aega nii treenida, et kätt ei mõõda ega vaata ega muretse sellepärast. Sama asi kaaluga.
november 20, 2004 at 9:14 p.l. #42248mesikäpp
MemberMul on ka käega selline probleem, kunagi oli siin mingi 8-nädala kava proovisin seda algul mõjus hästi tõmbas sendi või isegi kaks juurde kuid mida lähemale lõpule seda kehvemaks seis jäi ja lõpuks on asi selline et käsi on sama mis oli enne vaata et väiksemki. Ega see käsi ongi üks raske koht ja sellese tulekski suhtuda nii KUUPütles ära sellele eriti mõtle ja küll ta tuleb.
november 20, 2004 at 10:15 p.l. #42249Kuup
MemberKrt, endal ka biits natuke väiksemaks läinud…nii pool senti või. Jõudu ja vormingut(üldkuju) on küll aga juurde tulnud.
“>november 21, 2004 at 6:18 e.l. #42251hugo boss
Memberkust tead et kahaneb. kas on visuaalselt näha või ikka mõõdad ka. nimelt endalgi oli siuke lugu et no treenind ja aina kahaneb. ag see oli aint visuaaselt. siis ükskord ajasid lindi peale ja vaspee teema. lihas suurem ku iiial varem. ja seelle põhjuseks oli see et lihtsalt läksin tasapisi suurest söömisest rasva ja lihase piirjooned ja asjad mattsudi vaikselt rasva alla. et sain visluaalselt petekat.
november 21, 2004 at 11:45 e.l. #42254Anonüümne
GuestMnjaa õige jutt.
Söön nagu koll, kaal kasvab aga visuaalselt biitseps väheneb aga möödulint räägib teist juttu.
Proovi tõesti nii ,et kuu aega ei tegele üldse mõõtmise/kaalumisega.
See muretsemine mõjub psühholoogiliselt halvasti ja kui sa väga tihti möödad, siis sa ei märkagi muutust ja võid seetõttu käega lüüa sellele alale(aga see oleks laus lollus)
Kuup äkki on sul rasva kõvasti maha läinud?
november 21, 2004 at 4:08 p.l. #42262bohemianrhapsody
MemberÜletreening.
Ja järgmisel päeval ei saagi lihas ju suurem olla kui enne trenni, sest siis alles lihas taastub (kasvab).
november 21, 2004 at 7:21 p.l. #42275alexman
Memberjah aga mul ei õnnestu üldse lihast piisavalt ära kurnata- ehk ei ole tunnet, et oleks trenni teinud ja ei ole ületreeninguga siin tegu:S
Äkki keegi annaks oma biitsepsi kava ja ma paneks selle oma treeningusse sisse, äkki mõjub mulle
november 22, 2004 at 9:50 e.l. #42283joey
Membermilline on üldse su trennikava. proovi teha kord nädalas, ega biits koormust saa teistel päevadel (nt seljapäeval). lihas läbisaamiseks soovitan varieeri biitsatrenni erinevate harjutustega jne. ja ega sellel tihedal lihase mõõtmisel eriti kasu pole, sest lihas ei tule ju nii kiiresti. mõõtmine peaks olema teisejärguline, esmatähtis on ikka muutused, mis peeglist näed.
november 22, 2004 at 12:04 p.l. #42287tugev
MemberProovi sellist harjutust nagu istudes kaldpingil tõstad hantleid vaheldumisi. Mulle mõjub küll hästi.
november 22, 2004 at 3:38 p.l. #42288Annika Pärtel
MemberMinu arust paned sa kõvasti üle–liiga palju ei maksaks ka rabeleda. Kuidas muidu enesetunne on-väsinud jne?
Tavaliselt tekivad sellised probleemid (lihasekadu) ju siis, kui oled üle treeninud..Endal sama jama olnud ja aitas nädalaks aja maha vätmine ja teiste spordialadega vahelduseks tegelemine. Nii et äkki peaksid endale hoopis veidike puhkust andma (käi vahepeal vahelduseks näiteks ujumas vms)
november 22, 2004 at 3:41 p.l. #42289Annika Pärtel
MemberHeh, ma ei lugenud korralikult teksti läbi..
Noh ok, ületreening ei ole.
Aga äkki hakkasid peale pausi liiga suure hooga pihta? Endal on nii, et isegi kui nädal-paar mingil põhjusel norm trenni teha ei saa, siis juba jama-ega siis ikka vanade raskustega ja sama koormusega ei tee, korra-paar vaja enne harjuda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.