Ei jõua enam trenni teha.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Ei jõua enam trenni teha.
- This topic has 10 replies, 9 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
juuni 7, 2006 at 4:29 p.l. #7835
koomik
MemberViimased kuu aega ei jõua üldse enam trenni teha.Kõik tundub nii raske.Hommikusest jooksust ka midagi välja ei tule.Ei saa maast lahti.Ja kui saangi jooksma,siis olen terve päev zombi.Söön normaalselt.Puhkasin u 1,5 nädalat aga ikka sama jamaMagan u 8 tundi ööpaäevas.Milles probleem?
juuni 7, 2006 at 4:49 p.l. #85378matu124
Memberendalgi väsimus koguaeg,magan küll kenasti+ kindlasti on olnud viimased 2 nädalat oma 3 tunnine löunauinak aga väsimus ei paista kaduvat kuskile,jöusaalis ei viitsi ka käia kui väsimus peal…
juuni 7, 2006 at 5:20 p.l. #85381alr89
MemberEndal ei ole nii pikemalt olnud õnneks , aga muidu vahest üksikuid kordi ikka juhtub.
juuni 7, 2006 at 5:35 p.l. #85382Mers
MemberViimased kuu aega ei jõua üldse enam trenni teha.Kõik tundub nii raske.Hommikusest jooksust ka midagi välja ei tule.Ei saa maast lahti.Ja kui saangi jooksma,siis olen terve päev zombi.Söön normaalselt.Puhkasin u 1,5 nädalat aga ikka sama jamaMagan u 8 tundi ööpaäevas.Milles probleem?
juuni 7, 2006 at 5:42 p.l. #85384Savage
Membersuvi on toonud mulle just uue laengu
juuni 7, 2006 at 5:45 p.l. #85385Vahue
MemberAga võib-olla on sul surmatõbi kallal?
Tegelikult kahtlustan ületrenni.
juuni 7, 2006 at 6:30 p.l. #85389Mr.Y
MemberArvatavasti liiga palju ja liiga kõvasti treeninud jah, et enam isu teha ei ole. Kui maats lahti ei saa, siis on vähese magamatuse probleem. Magada võid küll 8h kella järgi, kuid organismile on järelikult vähe, oled ta treeningu nii ära tapnud et tahab äkki 10h magada. Võta aeg maha ja naudi koledaid ilmasid ja kui isu tagasi tuleb siis lase edasi, võibolla natuke kergenalt, et jälle ei tekiks seda üleväsimust.
juuni 7, 2006 at 6:33 p.l. #85390katsi
MemberKõige targem on näiteks koormustest ära teha, siis saad teada, kas oled õieti treeninud või rääkida mõne tasemel treeneriga, temalt saab ka kindlasti nõu.
Lahendusi võib siin pakkuda mitmeid. Aga kas need Sinu jaoks õiged on. Eks Sa ise tunned oma keha kõige paremini.
Tee pikem puhkus (2-3 nädalat) ja vaheta treeningkava jms. Järsku oled samast kavast tüdinenud ja keha annab sellest märku. Paha ei tee ka perearsti külastamine – väike kontroll ei jookse mööda külgi maha
juuni 7, 2006 at 6:55 p.l. #85392kent
MemberMul oli ka kevadväsimus ja selle vastu aitas mee söömine. Panin ja panen siiani hommikul ja õhtul juba jahtunud tee sisse mett ja energia on märgatavalt tagasi tulnud. Aitab ka erinevate puuviljade söömine, vähemalt minu puhul.
juuni 7, 2006 at 7:06 p.l. #85393Vahue
MemberFoorumlasel Kent’il ei olnud mitte kevadväsimus, vaid vitamiinipuudus, millest sai ta lahti puuvilju süües.
http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=7902&st=0 Kuigi lõpp kiskus offtopicuks
juuni 13, 2006 at 6:00 p.l. #85993maximus89
MemberÄkki on rauapuudus või mõne muu mineraalaine.Mina näiteks magan 12 tundi päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)- You must be logged in to reply to this topic.