Skip to main content

Ei higista trennis

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    ROtter
    Member

Küsiks siinkohal,et kas higistamine sõltub ka soolade tarbimisest?Et loogilin olex ju,kui soolade tarbimine on väga madal,siis ei hoita enam kehas vett kinni-ühesõnaga plegi midagi higistada. :ph34r:

Kuigi higi koosneb põhiliselt veest, võib higistamisega kaasneda ka soolade kaotus. Et higi sisaldab enamikku sooladest vähem kui vereplasma, ei põhjusta higistamine siiski soolade hulga vähenemist veres, välja arvatud juhud, kui vedelikukaotuse korvamiseks juuakse higist väiksema soolasisaldusega jooke.

Kui veevarud on näiteks varasema higistamise tõttu vähenenud, on organismi higitootmis- ja termoregulatsiooni võime häirunud.

hehee
    Member

Kuna minu trenn ja toitumine on mulle soovitud tulemusi andnud, siis pole ma higistamisele või selle puudumisele enam mõelnud, kuigi olgu öeldud, et trennis ma endiselt ei higista. Higistan üksnes siis, kui ma millegipärast pabistan.

Teema taas päevakorda tõusmisega tuli mulle aga meelde üks minu mittehigistamise lugu. Läksime õega hiljuti ilusalongi ja võtsime mõelmad vettväljutava protseduuri. Mässiti meid mingite möginatega sisse ja keerati kilest kookonisse, kuhu jäeti vist nii pooleks tunniks. Kui õde, kes on minust ka veidi kogukam, kookonist välja võeti, ujus see veest, minu kookon ja nahk olid aga täiesti (!) kuivad. Kosmeetik naeris ja küsis, kas mul siis polegi vett sees. Ei ma osanud talle muud vastata, kui seda, et järgmine kord võtan masaaži :ph34r:

Renxu
    Member

aga üldiselt kuidas selle higistamisega on? on see hea või halb kui peale rasket trenni särk läbimärg on? milleks kasulik, kahjulik? joon trenni ajal poolteist liitrit vett ära… enamasti lasen läbi brita endale seda vett ja valan pudelisse? peaks hakkama poevett mineraalidega ostma?

s4nder
    Member

Eks higistamine oleneb ka saali temperatuurist ja õhuringlusest. Jahedas ruumis, kus õhk liigub, ei hakkagi tihtipeale palav isegi jõutõmmet tehes.

scubamonkey
    Member

Eks higistamine oleneb ka saali temperatuurist ja õhuringlusest. Jahedas ruumis, kus õhk liigub, ei hakkagi tihtipeale palav isegi jõutõmmet tehes.

Heh, viibisin hiljuti välismaal ja tegin kohalikega trenni (panen hiljem ka mõned pildid üles). Sooja oli nii 31 C (TTÜ spordisaal suviti on selle kõrval poisike). Kohalik oli imestunud, kui mitte õelda isegi natuke pahane, sest hetkega oli kangi pink läbi leotatud valge mehe kehamahladega.

bumer325i
    Member

avancias ka kui olid aknad lahti, õhk liikus, higistama eriti ei hakand, täitsa hea trenni teha..

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.