Ei arene
- This topic has 24 replies, 9 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
htilga.
-
AutorPostitused
-
aprill 2, 2012 at 12:38 p.l. #189578
htilga
MemberKatastroof! Niimodi muidugi ei arene

Hommikusöök on olematu ning toitumine on üks suur süsivesikute hunnik.
—
Kohupiimale otsa suhkur, kaneel, mesi – mis magusa overkilli sa teed?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üksinda kaneelist piisaks ja ei rikuks toitu ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2012 at 12:41 p.l. #288270OldMan
MemberJuurde lisama kindlasti vlku ja häid rasvu !
aprill 2, 2012 at 1:44 p.l. #290153AlkuOlen14
Membermida ma siis veel hommikuks sööma peaks?
See mee ja suhkruga kohupiim polnud üldse magus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga, et ma pean siis terve enda toitumise ümber tegema!?
Ma ei kujuta ette ka mitte, mida ma siis veel sööma peaksin!?
aprill 2, 2012 at 1:48 p.l. #290348htilga
MemberHommikusöögina sai minema ja söö korralikult (täistera)kerahelbe putru, kõrvale roheline tee ja paar keedumuna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mõistlik oleks sul tellida korralik toitumiskava, kui tulemusi soovid – http://www.fitness.ee/veebitreener
Ja mõnel päeval sööd vaid 2x päevas(ning noil päevil(R,P) tundub nagu reaalselt olekski 100% süsivesikud)

Niimodi toitudes sa ei hakka ever arenema.
Ning selle metsiku SV tarbimise tagajärg ongi lõpuks see, et kohupiim isegi suhkur, mee ja kaneeliga korraga ei tundu magus… (nagu sa mainisid). Tegelikult võiks piirduda vaid kaneeliga (mis olekski tervislik valik ning samas ka piisavalt (vähemalt minu jaoks) magus).
aprill 2, 2012 at 1:52 p.l. #288681AlkuOlen14
MemberNo reedel ja pühapäeval juhtus nii, üldiselt ikka 3 korda.
Aga no need toitumiskavad maksavad küll ebardlikult palju..
aprill 2, 2012 at 1:58 p.l. #288682htilga
MemberNo reedel ja pühapäeval juhtus nii, üldiselt ikka 3 korda.
Aga no need toitumiskavad maksavad küll ebardlikult palju..
Ega need teised päevad palju paremad ka ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tahad tulemusi näha, siis telli – http://www.fitness.ee/veebitreener
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2012 at 2:31 p.l. #285691AlkuOlen14
MemberAga ma pm küsisin, et mida ma üldiselt peaksin ära jätma ja mida juurde panema.. Sain ainult hommikusöögi kohta vastuse.
Ja 32 euri ma toitumiskava eest kindlasti maksma ei hakka, kuna õpilasena on suht keeruline see summa kokku ajada.
aprill 2, 2012 at 2:40 p.l. #284670OldMan
MemberAga ma pm küsisin, et mida ma üldiselt peaksin ära jätma ja mida juurde panema.. Sain ainult hommikusöögi kohta vastuse.
Ja 32 euri ma toitumiskava eest kindlasti maksma ei hakka, kuna õpilasena on suht keeruline see summa kokku ajada.
Ma soovitan kindlalt artikleid toitumise kohta lugeda ja eelnevaid teemasi, äkki saad neist abi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2012 at 2:42 p.l. #291567htilga
Lihtsalt see toitumine oli nii müstiline, et vajab kapitaalset ümbertegemist. Kui raha tellida pole, siis tutvu siin teemas viidatud raamatutele – http://forums.fitnes…at-toitumisest/
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Löö oma numbrid toitumises täpselt kokku ning tarbi 25% valku, 25% rasvu, 50% süsivesikuid. Eelista loomset valku, taimset päritolu rasvu ning liitsüsivesikuid. Toidulisanditest soovitan kalamaksaõli(hommikul), c-vitamiin(~500mg), Ca+Mg+Zn preparaat(õhtul).
Arenguks ole kerges positiivses kaloraažis. See: http://www.fitness.ee/bav-arvuti annab sulle teada palju sa treenivabal päeval 3/4 kulutad (ehk treenivaba päeva energiakulu = BAV + (1/3(BAV))). Treeningtunni eest lisa ~500 kcal.
aprill 2, 2012 at 3:16 p.l. #281433nightq
MemberTaimsetest rasvadest tarbi ainult kookos- ja oliiviõli, teisi väldi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.