Ehk oskab keegi aidata?
- This topic has 7 replies, 3 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
Iron.
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2007 at 4:22 p.l. #9869
Kolb
MemberTervist!
Nii sis käisin mingi aasta või rohkem tagasi jõusaalis. nüüd hakkasin sõbraga uuesti käima ja sain aru et olen enda rinnalihseid valesti treenind nii et üks on märgatavalt teisest suurem. Ehk keegi oskab aidata kuidas mõlemad ühesuguseks tagasi saada?(A)
veebruar 15, 2007 at 4:28 p.l. #106518theONE1
Memberproovi kasutada otsingut, sest siin on sellest väga palju räägitud. Püüa kõigepealt selgusele jõuda, mida valesti tegid? Saan aru et sa said ise aru milles viga oli?
veebruar 15, 2007 at 4:56 p.l. #106530Kolb
MemberTervist!Nii sis käisin mingi aasta või rohkem tagasi jõusaalis. nüüd hakkasin sõbraga uuesti käima ja sain aru et olen enda rinnalihseid valesti treenind nii et üks on märgatavalt teisest suurem. Ehk keegi oskab aidata kuidas mõlemad ühesuguseks tagasi saada?(A)
Vaatasin siin ringi aga eriti targemaks ei saanud..
veebruar 15, 2007 at 5:01 p.l. #106532veebruar 15, 2007 at 5:30 p.l. #106544Iron
MemberKusjuures oli mul kunagi samasugune kala parema rinnaga! Mul kuidagi terve kehaga nii , et vasak pool saab rohkem vatti kui parem ja areneb kiiremini! Oota ära see moment ära kus areng hakkab pidurduma! Mingil ajal jõuab see rind arengus järgi!
Kui arvad , et midagi valesti teed , küsi oma saali treeneri/treenerite käest! Selleks nad ju ometigi seal ongi!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> PS! Targutajad , kes väljendavad ennast õelalt! Ärge üldse midagi kirjutage! Inimene on hädas ja teie ainult õelutsete! Krdi tondid !veebruar 15, 2007 at 5:33 p.l. #106545theONE1
MemberKusjuures oli mul kunagi samasugune kala parema rinnaga! Mul kuidagi terve kehaga nii , et vasak pool saab rohkem vatti kui parem ja areneb kiiremini! Oota ära see moment ära kus areng hakkab pidurduma! Mingil ajal jõuab see rind arengus järgi!Kui arvad , et midagi valesti teed , küsi oma saali treeneri/treenerite käest! Selleks nad ju ometigi seal ongi!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> PS! Targutajad , kes väljendavad ennast õelalt! Ärge üldse midagi kirjutage! Inimene on hädas ja teie ainult õelutsete! Krdi tondid !Kõigepealt tuleb põhjus teada saada, miks see nii on, kas nt. surudes jääb ühe poole töö ebapiisavaks, või varastad teise käega vms. Variante on palju. See et teha samamoodi trenni edasi, see võib asja ainult hullemaks teha! Kunagi oli siin sellest suur diskussioon!
veebruar 15, 2007 at 5:34 p.l. #106546Iron
MemberOppa!
Olen juba nii palju kirjeid lugenud , et pea käib ringi! See õelutsejate kohta läks vist valesse kohta!
Sry , kui kellelegi liiga tegin!
Aga mingid mõtetud tögajad ajavad s”a juba keema
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2007 at 5:41 p.l. #106547Iron
MemberKõigepealt tuleb põhjus teada saada, miks see nii on, kas nt. surudes jääb ühe poole töö ebapiisavaks, või varastad teise käega vms. Variante on palju. See et teha samamoodi trenni edasi, see võib asja ainult hullemaks teha! Kunagi oli siin sellest suur diskussioon!Hmm… sul võib õigus olla! Vahepeal arvasingi , et probleem on tehnikas!!! Kuna staažiga läheb ka tehnika paika , siis areng praegu on kõik ok!! Mingeid probleeme pole!
Mõtteainet tänaseks õhtuks…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.