ehh hädas oma treening kavaga ei leia sobivat
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » ehh hädas oma treening kavaga ei leia sobivat
- This topic has 13 replies, 9 voices, and was last updated 21 years tagasi by
M.M..
-
AutorPostitused
-
jaanuar 21, 2005 at 11:19 e.l. #3685
refixeq
Memberhey
olen tõsiselt hädas ja oleks vaja abi
nii siis olen 16 aastane algaja ja mul on 1 x 18 kilone hantel ja 14 kilone
18 kilosega jõuan umbes 50 korda piitsepsile teha aga triitsepsile 30 korda kahe käega kukla tagant haardega 14 kgmmisega 2x rohkem
oleks vaja kuskil 8 nädalast kava sobivate seeriatega kui viitsite siis rääkige kuidas ise teete hantlitega seerjaid
tnx
jaanuar 21, 2005 at 11:21 e.l. #45960refixeq
Memberaa ja kui keegi teab sii kas vadaku valk oleks hea alustuseks osta
jaanuar 21, 2005 at 11:23 e.l. #45961refixeq
MemberWhey Lemon Super (1800 g) – Tai Kanei ma mõtlen
jaanuar 21, 2005 at 12:16 p.l. #45963Razard
MemberSoe soovitus: mine jõusaali, kus korralik varustus olemas.
jaanuar 21, 2005 at 12:19 p.l. #45964Raivo Piiber
Memberjepp, leia omale saal.kaks hantlit, mis liiatigi on erineva kaaluga – kamoon.kudias rinda kavatsed teha?ja ega ainult bic ja tric treenimine sulle keha ei anna, kui tegeled nende lihastega vaid, siis mingi aja pärast näed välja nagu ebard.pealegi jäävad need raskused varsti ka kergeks.nii et – jalad selga ja saali, treeneri manu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 21, 2005 at 1:39 p.l. #45973Kalevipoeg
Memberkui pole võimalik jõusaali minna, siis muretse vähemalt endale surumis pink ja kang, koos raskustega
jaanuar 23, 2005 at 11:07 e.l. #46114refixeq
Memberpõhi mõtteliselt käingi juba kalevi spordihoones kerget tegemas ja noh seal kah mingid normid pingid ja värgid aga saan aint korra nädalas sinna noh elan kehras ja jõle sitt on linna tullla nädala sees.
jaanuar 23, 2005 at 12:42 p.l. #46126kame
Moderatorvalk valguks aga trenni peab tegema sellistes tingimustes kus saad ikka kogu keha treenida! vii ennast hindadega ja oludega kurssi – ka siin amazonis palju juttu old sellest! valgu koguse saab ka tavatoidust – aga piisavat trenni kodust ma leidnud ei ole!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2005 at 1:54 p.l. #46137refixeq
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ok tnx teie arukate ülevaadete eestjaanuar 23, 2005 at 2:02 p.l. #46138waragainstchrist
Memberma pole siin aasta aega kommenteerind aga ikka sama eit koht.Tulemust tahad siis kobi jõusaali ja rassi seal mõned aastad.Ära kuula neid tai kane jutte see lihtsalt ei tööta kui ma alustasin siis need ei tasund lihtsalt selle raha eest ära.saad vanemaks ja targemaks küll siis tead kuidas asjad käivad
jaanuar 24, 2005 at 9:52 e.l. #46223joey
Membersiis tekib küsimus, kuidas Ott saab tai kanega kasvada, kui need ei tööta. arvan, et pole sel tai kanel midagi häda. fitleri omad on loomulikult paremad värgid, aga kui mina vaatan Otti ja tean, et ta kasutab tai kanet, siis minul iskilikult küll ei teki mõtet, et tai kane on jama ja ei tööta … küll ta töötab kui vaja
jaanuar 24, 2005 at 12:09 p.l. #46230hugo boss
Memberminu arust ei olegi ott viimastel aastatel eriti arenenud pigem kaotab natuke massi. liiga kuivask laseb. täielik arengupeetus on tal tekkinud. ja ma arvan et põhjus on hoopsi sellest et ott on vist ikkagi naturaalne. sellepärast ta siis ei taha üldse edasi areneneda. ott on saavutanud oma oma loodusliku võimekuse piiril.
jaanuar 24, 2005 at 12:10 p.l. #46231hugo boss
Membertähendab nagu siit looduslikust edasi saab ott vaid kõvematsorti keemiaga.
jaanuar 24, 2005 at 12:28 p.l. #46235M.M.
MemberTal ei olegi vaja rohkem massi saada, kuna järgmises kaalus on vastas juba seal alates 100 kilost vennad, mis iseenesest tähendaks ehk tõesti juba teist “kööki”. Kuigi hea andekuse korral jõuaks ehk aastatega ka samasse “klubisse”. Hetkel on vaja lihtsalt tal oma vormi iga aastaga ajada teravamaks, teravamaks ja veel kord teravamaks ja küll siis see tiitlivõit ka tuleb. On mehi ju kes võistlevad oma kaalus isegi 20 aastat ja ükskord ikka võidavad. Muidugi on vaja ennem saavutada oma pikkuse kohta ka vastav lihasmass. Nt. pole eriti mõeldav, et mees 175 cm pikk, võistluskaaluga 80 kg midagi tiitlivõistlustel korda saadab.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.