Egle Bikini Fitness- Bikiinifitness on eelkõige sportliku ilu ja naiseliku võlu šõu
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Egle Bikini Fitness- Bikiinifitness on eelkõige sportliku ilu ja naiseliku võlu šõu
- This topic has 46 replies, 14 voices, and was last updated 10 years, 2 months tagasi by
egle eller-nabi.
-
AutorPostitused
-
juuni 6, 2012 at 4:48 e.l. #305713
Janika Aavamägi
MemberSelle luuletuse peaks isegi selgeks õppima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
juuni 12, 2012 at 7:49 p.l. #76423egle eller-nabi
MemberMis värk selle kaaluga siis on?!
Selle nädala postitus on ühel kõige populaarsemal teemal-KAAL! Kuidas selle kaaluga siis on? Ühest küljest on muidugi hea teada palju me kaalume, lihtsalt selleks, et saaksime aimu, kas oleme tervislikus kaalus või mitte. Samas liigne kaalule ja numbritele keskendumine võib muutuda ahistavaks ja kurnavaks. Hakkame iga päev end kaaluma ja nuputame, miks need numbrid ei lange. Veel hullem kui mõnel päeval on kaalu number veidi suurem. Lõpetame analüüsides igat ampsu mis eelmisel päeval sõime jne. Tegelikult on täiesti normaalne, et kaalumegi mõnel päeval veidi rohkem olenevalt mis just söönud oleme, millist trenni teinud.(naistel mängib rolli ka,kas on lähenemas päevad)
Mul endal on viimasest võistlusperioodist samuti huvitav kogemus kaaluga. Kõige tihedamalt küsiti ka minult, et palju ma kaalun?! Ma lõpuks enam ei saanud aru, mis see info kellelegi annab. Leidsingi end jälle pikemalt selgitamast, et tegelikult mu võistluskaal ja tavakaal erineb umbes 2,5-3 kg. Tihti ahhetati, et oi kui peenike sa oled! Siis jälle, et liiga vormis. (kõik on ju spetsialistid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Viimane piisk oli see kui olin ise valmistumas hooaja viimaseks võistluseks – Euroopa Meistrivõistlusteks ja ühel koosolekul mainis üks naisterahvas kõigi ees: „piltidel oled päris ilus, aga ma ei tea, minu arust ikka väga peenike, kas tunned end ise ilusana?!” Viimane polnud mõeldud küsimusena. Vastasin vaid et olen oma võistluskaalus, kuigi tundsin kuidas see kommentaar mind väga häiris. Endamisi aga mõtlesin, et huvitav mis saaks kui järgmisel korral ise vastu uuriksin, „Olete nagu juurde võtnud paar kilo. Kas ise tunnete end ikka hästi?“ Minu enda kehakaalu paneb paika enne võistlusi mu treener Natalija Kiivikas ja pigem on number mulle orientiiriks, millest lähtuda kui endale toitumiskava koostan ning lõpuks loeb ikka välimus. JA NII ON KÕIGI PUHUL! Loeb ju kuidas me end oma kehas tunneme, oma riietes, oma pesus, alasti..Kairitile soovitasin kohe, et paigutaks oma kaalu kuhugi kaugemale ja sinna mõnda aega ei astuks. Tal polegi ju eesmärgiks kaalu langetada vaid kasvatada veidi lihastoonust, mis kaalub oluliselt rohkem kui rasvkude. Tihti võibki olla, et kaal jääb samaks, aga visuaalselt oleme saledamad ja toonuses. Ma usun, et läheb lihtsalt veidi aega ennem kui Kairit leiab enesekindluse selles osas, et ta ise teab kõige paremini milline ta välja peab nägema ja selgub, et ongi ideaalkaalkaalus.

Et postitus liiga pikaks ei läheks, siis suunan teid Kairiti värvikat kommentaari kaalu teemal lugema oma blogisse.
juuni 13, 2012 at 5:56 e.l. #76206Taavi701
MemberKõigil oma süsteem trennikoti kokku panemiseks. Minu süsteem on, et mõtlen lihtsalt järjekorras, et lähen trenni, seal on seljas järgmised riided(siis ülevalt alla-särk, püksid jne kuni jalanõudeni), pärst seda taastusjook ja pesemine(pesemisel ju vaja pesemisvahendit) ja siis kuivatan ja puhtad riided selga. Seega mõtlen kiirelt kogu trenni käigu läbi. Kirjutades tundub mõttekäik pikem kui on. Aga mõte on selles, et mingi süsteem peab olema!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 13, 2012 at 6:51 e.l. #76143Hannela
MemberKõigil oma süsteem trennikoti kokku panemiseks. Minu süsteem on, et mõtlen lihtsalt järjekorras, et lähen trenni, seal on seljas järgmised riided(siis ülevalt alla-särk, püksid jne kuni jalanõudeni), pärst seda taastusjook ja pesemine(pesemisel ju vaja pesemisvahendit) ja siis kuivatan ja puhtad riided selga. Seega mõtlen kiirelt kogu trenni käigu läbi. Kirjutades tundub mõttekäik pikem kui on. Aga mõte on selles, et mingi süsteem peab olema!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>päris hea… mul ka tahavad ikka viimasel ajal mõned asjad koju ununeda, eriti vastik kui selleks on plätud
juuni 13, 2012 at 7:19 e.l. #76105egle eller-nabi
MemberTõesti tobe on trenni jõudes avastada, et pluus või püksid koju jäänud. Ükskord oli jõusaalis “toekam” meesterahvas TOPLESS. Iga masin mida kasutas ujus,ja loomulikult ei puhastanud ta seadmeid enda järgi. Jälgisin kuidas masinad peale teda tühjana seisid. Kuna mees oli minust 3 korda suurem, ei julgenud ise ka ütlema minna. Endamisi püüdsin mõista, et äkki tõesti unustas pluusi koju. Või siis avas rannahoaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnneks aitab Kairiti luuletus meeles pidada enamik trenniks vajalikud asjad. Ma peaksin veel lisama luuletusele spordijoogi ja treeningpäeviku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2012 at 7:04 e.l. #156064lkv
Memberjuuni 28, 2012 at 2:44 p.l. #319032egle eller-nabi
MemberLisan siia Kairiti postituse kaalu teemal.
Kairiti postitus:
MIS VÄRK SELLE KAALUGA ON?! VOL.2
Veel üks nädalavahetus üle elatud ja nagu esmaspäeviti kombeks, olen taas valmis sportlaseks ümber kehastuma.
Eelmisel nädalal vestlesin Marek Morozoviga mitmeid kordi kehakaalu ja toitumise teemadel. Ka tema kinnitas, et ideaalne kaalunumber on iga inimese puhul erinev. Mina ei peaks ennast tõesti igal hommikul kaaluma- piisab, kui teen seda kord nädalas. Kindel on aga see, et keha vormi muutmiseks ei piisa ainuüksi treeningutest- alati peab üle vaatama ka oma söögikorrad ja tarbitud toiduainete kogused! Et ma tema jutust paremini aru saaksin, tõi ta ühe vahva näite:
Suur Pirn tahab ennast vormi saada ja hakkab regulaarselt spordiklubi külastama. Ta käib korralikult 3-4 korda jõusaalis/rühmatrennis, kuid soovitud tulemust ei tulegi- poole aasta möödudes on suurest pirnist saanud lihtsalt väike pirn…
Näide oli mõjuv ja tänaseks olen ka ise Mareki kirjutatud toitumiskava optimismist pakatav omanik!
Teoorias on mul nüüd hea vormi valem olemas. Spetsiaalselt minule koostatud treeningkava ( Egle Eller- Nabi), toitumiskava ( Marek Morozov) ja minu enda suur-suur tahe kõiki õpetussõnu järgides kuuluda edaspidi praktikute, mitte targutajate hulka, peaks minu füüsilises vormis tagama märgatavad muutused juba lähimate kuude jooksul.
Möödunud kuul külastasin Sparta Spordiklubi 12 korral (3 korda nädalas). Oli päevi, mil helistasin Eglele mitmeid kordi ja palusin erinevaid alternatiive jõusaalile. Olin sõna otseses mõttes ajahädas. Egle soovitas mul kõigepealt maha rahuneda ja kiiretel aegadel asenada jõusaal pikema jalutuskäiguga värskes õhus.
Hädaldasin, mis ma hädaldasin- lõpuks leidsin end ikkagi Reeboki vikerkaarevärvilisi trenniriideid kokku pakkimas ja kõige ebaloogilistematel aegadel Sparta poole sammumas. Mis ma muud oskan öelda, kui et mu südametunnistus ei luba trennigi vahele jätta…
Minu teekond tervislikuma elustiili poole on alles lapsekingades, aga võin Teile kindlalt lubada, et SPARTAS KOHTUME!
juuli 2, 2012 at 10:51 e.l. #319228egle eller-nabi
MemberAlustasin uuesti treenimist – eelmisel nädalal 3 jõusaali trenni. Märksõnadeks: raskused väikesemad, keskendumine raskem, lihased haiged, tuju hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On tunne nagu oleksin liiga pika pausi jätnud, samas keeldusin tegemast algajate kava.(kuigi Kirp tungivalt soovitas
) Ei tahtnud endale tunnistada, et vorm nõrgem, kuigi oleksin võinud esimesed 2 nädalat vabalt treenida algajate kava järgi. Peale 2 esimest trenni olid jalad nii kanged, et autost välja tulek võttis paar minutit aega. Kui juba liikusin oli kõik korras. Tundsin ennast nagu komöödia filmi tegelane, kes esmakordselt jõusaali läheb ja siis järgmisel hommikul avastab, et ei suuda liikuda.Nädala 2 esimest trenni tegin Spartas ja kolmanda Hiiumaal jõusaalis. Ülakeha saan treenida väga ettevaatlikult. Käsi treenides võtsin 4 kg hantlid; vaatasin peeglisse ja kõrval tegi sama harjutust üks noormees 30 kg hantlitega. Ma ei suutnud seda uskuda! OK, isegi enne treening pausi oleksin võtnud 7 kg hantli maksimaalselt. Lohutasin end mõttega, et kõigil on oma treeningkava, tase ja treeningeesmärgid.
Kuigi masinaid oli Hiiumaa jõusaalis oluliselt vähem kui mõnes suuremas linna spordiklubis, oli kõik oluline olemas. Tegelikult mulle väga meeldis see jõusaal. Minu teada on jõusaali sisustuse eest vastutav Ott Kiivikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii, et ilmselgelt kõik põhiline olemas.Hiiumaal treenisin selga, õlgu ja kergelt käsi. Tundsin, et keha pole veel päris valmis tugevaks treeninguks, aga kangekaelselt sundis seesmine sportlane kasvõi „petmisega“ jätma muljet, et annan endast maksimumi. Nii et kui tundsin, et tõesti ei jaksa, siis muutsin veidi kehahoiakut, millega sain kordused lõpuni sooritada. Mis omakorda tegelikult tõestab kui oluline on keha asend. Muutes veidi keha asendit, on võimalik harjutus oluliselt lihtsamaks teha. Ma tavaliselt ei tegele sellise “petu” treeninguga. Olin lihtsalt enda peas mõelnud välja mingi treeningplaani ja nui neljaks oli seda vaja täita. Hetkel valutavate lihastega arvuti taga istudes, kirjutan selle nädala treeningplaani vastavalt oma tasemele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu märksõnad uueks nädalaks:
Lihtsam treeningplaan
Parem sooritus
Keskendun rohkem
ei peta
juuli 24, 2012 at 7:06 e.l. #320409egle eller-nabi
MemberMa pole vahepeal endast märku andnud, kuid see ei tähenda, et mind pole siin!!! Olen täiesti elus ja terve lihtsalt suvi on täis tegevusi arvutist eemal. Olen mööda Eestit ringi sõitnud ja üldse püüan igal vabal hetkel õues olla. Täna on muidugi „fantastiline“ ilm, mil mõtlesingi, et ideaalne ilm kirjutamiseks

Tunnistan, et mingi aeg oli väga raske end motiveerida siseruumis treenima ja no dieedi algust lükkasin ka edasi. Iga päev mõtlesin, et alustan homme. Õnneks oli uuel päeval jälle dieedi algus hommeJ Mulle tegelikult kohati meeldibki selline venitamine- annan endale veidi ajapikendust. Dieeti alustasin eelmisel nädalal ja sellest nädalast on pea iga päev ikka trennid. Enam pole vabandusi!! Ilm läks ka koledaks
Sel pühapäeval peaks olema uuesti ühistreening Revalis ja veidi pabistan. Mu treener Natalia pole mind suve algusest bikiinides näinud ja noh ma tõesti pabistan. Tõde on see, et mul tõesti jäi väike paus sisse peale EMi operatsiooni tõttu ja siiani ei saa väga hästi kõike teha. Kaalu on juures 3 kg võrreldes Euroopa Meistrivõistluste vormiga. Seda pole muidugi palju. Olengi oma tavakaalus.

Esimeseks võistluseks võiks olla Riia Lahtised septembri lõpus. Juhul kui Natalja ja Ott mind sinna ikka lubavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ise luban, et teen oma vormi nimel tööd.Eile uurisin Kirbult, mida tema soovitab süüa õhtul kui nälga tunnen. Tean teoreetiliselt ise väga hästi, mida süüa võin. Lihtsalt tahtsin teada kas äkki olemas mingi uus imeasi, millest pole kuulnud. Või mingi salanipp. Midagi, mis oleks maitsev ja kasulik ühtaegu. Rõhk sõnal maitsev. Soovitatavasti magus. Loota ju võib. Ta vastas vaid, et kui sellised asjad oleksid olemas, mis siis viga dieeti pidada. Nojah mingi väljakutse peab ju ka olema

Niisiis poekorvi ladusin kodujuustud, kohupiimad, munad, köögivilju, salatilehed, broilerifileed, keefiri, täistera kaerahelbed, puuvilju,erinevaid pähkleid, 70% kakaosisaldusega tumeda šokolaadi. Viimase jätsin igaks-juhuks autosse. Sest teadsin, et külmkapis on mul juba LoCarb batoonid. Ei taha liiga palju ahvatlusi endale tuppa tuua.
Hetkel sean sammud trenni!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 24, 2012 at 7:17 e.l. #320410Ott Kiivikas
MemberTaaselustame jah ühistrennid ja loodame et juba sel pühapäeval ka rohkem osavõtjaid on, algus nagu ikka 17.00. Muude ülevaatuste osas, mis ei puuduta bikiinit saan loodetavasti Teami liikmetel välja saata lähiajal, kui olen enda jaoks mingi graafiku teinud.
juuli 24, 2012 at 8:21 e.l. #320411Kristjan-Johannes Konsap
MemberTaaselustame jah ühistrennid ja loodame et juba sel pühapäeval ka rohkem osavõtjaid on, algus nagu ikka 17.00. Muude ülevaatuste osas, mis ei puuduta bikiinit saan loodetavasti Teami liikmetel välja saata lähiajal, kui olen enda jaoks mingi graafiku teinud.
Kuna pühapäeval mul trenn on, siis võin Revalisse tulla.
juuli 24, 2012 at 9:21 e.l. #320416egle eller-nabi
MemberTore!! Loodan, et ka teised bikiini tüdrukud kohal ülevaatuseks
juuli 31, 2012 at 9:59 e.l. #320907egle eller-nabi
MemberNädalavahetusel sain Nataljale ja Otile vormi ette näidatud. Ja kõigile teile ka kes Kiivikas Team postitusi luges.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi vahepeal oli treeningutes paus, jäi Natalja minuga rahule. Ja võtan sihiks valmistuda MM iks, mis toimub 5. oktoobril Poolas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Piisav motivatsioon, et äratuskell igal hommikul helisema panna ja trennikott kokku pakkida. Tegelikult pakin ma koti juba õhtul kokku ja panen trenniriided valmis. Nii saan need ärgates kohe selga panna ja ei ole küsimustki, kuhu lähen. Joogipudelid on samuti laua peal valmis.Hommikul olen muidu selline uimerdis. Hommikuti saan trenni teha neil päevil kui Spartas on lapsehoidja- teisipäev, kolmapäev reede. Ülejäänud päevadel teen pealelõunat trenni. Mulle sobib hommikune treenimine rohkem. Energiat on palju ja tunnen, et teen päeva alguses kohe suuremad asjad ära. Trennijärgselt on enesetunne kogu päeva erksamNädalas on 5 trenni, lisaks aeroobne. Tegelikult on mul praegu väga hea tunne, sest vorm on täiesti hea ja alla pole ka vaja palju võtta. See minu jaoks ei tähenda, et saan lõdvalt võtta, pigem annab hea tunde treenimiseks. Olen motiveeritud ja pole vaja liialt muretseda.
Eile peale ülevaatust tegin tugeva jalatranni. Alustan nädalat alati jalatrenniga, sest see on kuidagi kõige raskem ja lükkab trenninädala hooga käima. Mul on väike mure alaseljaga. NIi kui raskusi tõstan, läheb kükkides alaselg valusaks. Alates 50 kg.tegelikult. Vahet polegi kas teen 1-20 kordust valus on kohe ja olenevalt raskusest. Nii kui raskus väiksem, siis ei tunne midagi. Mul on alaselg üldse nõrgem koht, nii et peaksin seda tugevamaks treenima.
Tugevat trenninädalat kõigile ja kohtume trennis!!
juuli 31, 2012 at 10:04 e.l. #320908egle eller-nabi
Member
Ja siit pilt ka ülevaatusest
juuli 31, 2012 at 10:13 e.l. #320911Ott Kiivikas
MemberHea on, et meil sinu kujul on Eestis sellel alal nagu Bikini fitness üks tipptegija, siis lihtsam ka kodustel konkurentidel aru saada kuhu peaks püüdlema, et maailma tipus kaasa teha.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.