Skip to main content

Ega ma üle ei pinguta

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Ega ma üle ei pinguta

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    kjX
    Member

Teen rinnale,biitsepile, triitsepsile-kõigile 4 erinevat harjutust(kokku 15 seeriat- igal lihasgrupil). Rind ja biitseps on ühel päeval ja triitseps teisel päeval(koos mõndade teiste lihastega) Ühel päeval kulub jõusaalis aega u. 3,5 tundi.

hatebreed
    Member

Selge ületrenn. Keskmine trenn peaks kestma 1,5 tundi. Vaata siit samast amazonist tööriistade alt endale vastavalt treenituse astmest uus kava.

Jõudu!

kjX
    Member

1,5 tunniga ei jõua ma küll kõike tehtud. Kava on mul kahe päeva peale jaotatud. Rinnaga läheb juba 1 tund, biitsepsi ja triitsepsiga läheb veel kauem.Alla 2 tunni ei tule kohe kuidagi välja.

hatebreed
    Member

Trüki kava siia foorumisse siis vaatame milles küsimus. Praegu liiga vähe infot sinu poolt.

Rainer B
    Member

Sellise kava ja mõtteviisiga ei lähe sa edasi vaid hoopis tagasi. biitsepsile ei ole mõtet kindlasti yle 3 harjutuse teha ja siis ka teed ainult yhes harjutuses 4 seeriat ülejäänutes 3, triitsepsile samuti. Käte treeninguks läheb mul kokku mitte üle 45min. Sa ära pööra tähelepanu sellele palju sa teed, vaid kuidas sa teed, rohkem mõtle kvaliteedi peale ja siis ka tulemused tulevad. Võiksid tõesti oma kava yles panna ja siis saab edasi rääkida

kjX
    Member

1- ne päev;

Kangi surumine rinnalt 4 seeriat

Kangisurumine rinnalt kaldpingil 4 seeriat

4 seeriat veel liblikal

Biitseps püsti seistes kangiga 3 seeriat

biitseps kangiga puki peal 4 seeriat

biitseps hantliga puki peal 4 seeriat

biitseps 2 hantliga püsti seistes 4 seeriat

Sis veel õlgu ja jalgu, aga nendega eriti aega ei kulu.

tonu110
    Member

võimas ületreening !

ole hea, ja tee endale teene – mine siin lehel tööriistade valikusse, võta treeningkavad lahti ja vali endale üks neist. mina teen näiteks edasijõudnute kava jagatuna kolmeks. üle 1,5 tunni ei lähe mingil juhul. puhkepause pea iga seeria/harjutuse vahele vähemalt 1,5 minutit (kui eesmärgiks on mass) või 45-50 sek kui eesmärgiks on rasvapõletus.

ühes asjas võid kindel olla – kui sa lihasele piisavalt puhkust/taastumist ei anna, siis on su tulemus hoopis negatiivne. algul arvasin samuti, et ainult suur töötundide arv tagab edu. Arnold siin aga soovitas, et tee vähem, vali siit kavadest sobiv, ja tulemused paranevad. tal oli õigus !

edu !

hatebreed
    Member

Täpselt

kjX
    Member

Kas ületreening sellepärast, et teen lliga palju seeriaid ühele lihasgrupile või jõusaalis oldud aja pärast???

T
    Member

mina treenin 2x päevas. hommikul ca 2 tundi õhtul ligi 1 tund. ja ma kinnitan teile, et ületreeningust pole haisugi. miks ma nii palju treenin. vastus on väga lihtne. ma polnud oma senise arenguga kriipsugi rahul. peale trenni polnud mingit väsimust. lihased olid suht normis ja tundsin, et olen rohkemaks võimeline. esimene sõna, mis mõnel naljavennal järgmisena pähe tuleb on steroid. ma olen alles 18 ja steroidide tarbimine oleks puhas enesetapp. pealegi peaksin ma siis kaks korda suurem olema. hetkel biits 44+ verd täis pumpamata. rasvapall ma pole. metaanivend samuti mitte. mõelge selle peale enne kui mingist ületrennist plämama hakkate.

ercman
    Member

nüüd ei julge keegi enam midagi öelda va,

aga minu arust on su kava natuke imelik, a kui ainult kogustest rääkida, siis mina teeks ühe harjutuse biitsale vähem, sest olgem ausad sa ei jõua ju nii palju seeriaid Korralikult sooritada puhates nende vahel vähem kui minut.

ja ma arvan et su puhkepausid on liiga pikad, seetõttu treeningu intensiivsus natuke väike.

Arnold
    Member

Leidke endale harjutuste maht mille puhul lihas ja jõud arenevad. See on tavaliselt individuaalne.

Absoluutset tõde nendes asjades millede üle antud teemas vaieldakse , ei ole !

T
    Member

täpselt.

selle kas on tegemist ületrenniga või mitte tunneb inimene ise ära. treeningplaani foorumist lugedes ( tundub et hatebreed on selleks võimeline – soovitan tal julgelt nobeli preemiale kanditeerida ) on täiesti võimatu öelda kas on tegemist üle või alatrenniga.

joey
    Member

kle T, kas sellel pildil, mis on su nime all, oled sina. Kui sul juba biits 44 ja rasva pole, peaksid parad jurakas olema.

T
    Member

biits on tõesti 44 ja omaarust ma mingi könn tõesti ei ole. rasva ikka leidub – seda on isegi tippvormis tippkulturistidel. aga ära seda pilti päris üks ühele ka võta. üks asi on pilt lemmikpoosi, keha võimsaimate lihasgruppide ja varjudemänguga. teine asi on tegelikkus. ennast ma mingiks elu tegijaks ei pea aga see aeg tuleb.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.