Skip to main content

Efektiivne rasvapõletaja

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Efektiivne rasvapõletaja

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    Lev
    Member

Küsimus iseenesest lihtne. Milline praegu Eestis müüa olev rasvapõletaja on kõige effektiivsem?

Ja paluks kirjutada, mida peavad kasutajad effektiivseks, ehk siis kui palju näiteks rasvaprotsent langes ja mis aja vältel ja kui tugev oli trenn dieedi ajal jne.

Tean, et see vana teema, kuid viimasel ajal on uut kaupa peale tulnud ja uued kommentaarid oleks oodatud.

Ette tänades! Lev

Toivo295
    Member

Eks kõige parem ikka korralik toitumiskava..

LaksiMati
    Member

Võin julgelt soovitada Reflex Thermo Fusioni. Mõjus väga hästi ja ilma kõrvalmõjudeta (Y) Minu jaoks üldse esimene rasvapõletaja, mis tõesti mõju avaldas!

Thermo Fusion

ROtter
    Member

Võin julgelt soovitada Reflex Thermo Fusioni. Mõjus väga hästi ja ilma kõrvalmõjudeta (Y) Minu jaoks üldse esimene rasvapõletaja, mis tõesti mõju avaldas!

Thermo Fusion

http://www.sensational.com/diet/ThermoFusion.html

Olen ka ise kasutanud termogeenseid rasvapõletajaid ja mõju oli suurepärane.Pekk põles lausa iseenesest.Kui sul pole probleeme vererõhuga ja tahad lihtsalt vabaneda liiksest rasvast siis soovitan.Ise kasutasin vist mingit termonexi

jorsik
    Member

Mittemidagiütlev “review”, ainult koostisosad üles loetletud ja maha tehtud ilma proovimata.

Lev
    Member

Eks kõige parem ikka korralik toitumiskava..

Unustasin kirjutada, et mul toitumine paigas ja vaja midagi, mis lisa tõuke annaks kuna võistlused tulemas ja ainult 1 kuu aega. Aga jh toitumine esmatähtis <_<“>

Lev
    Member

Thermo Fusion

Mul jäi ka see toode silma kuid vajasin kuskilt kinnitust, et toode pole placebo. Tänud! Loodan, et asjast on kasu. <_<“>

indz
    Member

Eiseltis on praegu see toode veel eriti soodsa hinnaga ka.

ristokru
    Member

Küsimus iseenesest lihtne. Milline praegu Eestis müüa olev rasvapõletaja on kõige effektiivsem?

Ja paluks kirjutada, mida peavad kasutajad effektiivseks, ehk siis kui palju näiteks rasvaprotsent langes ja mis aja vältel ja kui tugev oli trenn dieedi ajal jne.

Tean, et see vana teema, kuid viimasel ajal on uut kaupa peale tulnud ja uued kommentaarid oleks oodatud.

Ette tänades! Lev

Lipo6!! Seda saada sportlabist

VoodooMagic
    Member

Mind ka teema huvitab aga inimesed võiks rääkida detailsemalt, palju neist siis kasu oli.

Mitu kg/%?

ROtter
    Member

Mittemidagiütlev “review”, ainult koostisosad üles loetletud ja maha tehtud ilma proovimata.

Kas sa biokeemiat üldse ei ole õppinud?

explode
    Member

Täiesti mõttetu mustamis review.Mitte midagi ütlev ja põhineb ainult labasel toote mahategemisel! Tegelikult on need termogeensed rasvapõletajad suht ühesugused ja mõjuvad väga hästi kui õieti kasutada. Olen ise proovinud vähemalt 3 erineva firma oma ja kuivaks tõmbab korralikult.

Soovitus sulle,et tutvu ennem saidi ja texti sisuga kui hakkad lahimima.Taolisi amatöör artikleid on terve nett täis.Eiseltis on antud toode hetkel hea hinnaga saadaval. Eiselt.ee Biokeemia juttu võid vanaemale rääkida

ROtter
    Member

Täiesti mõttetu mustamis review.Mitte midagi ütlev ja põhineb ainult labasel toote mahategemisel! Tegelikult on need termogeensed rasvapõletajad suht ühesugused ja mõjuvad väga hästi kui õieti kasutada. Olen ise proovinud vähemalt 3 erineva firma oma ja kuivaks tõmbab korralikult.

Soovitus sulle,et tutvu ennem saidi ja texti sisuga kui hakkad lahimima.Taolisi amatöör artikleid on terve nett täis.Eiseltis on antud toode hetkel hea hinnaga saadaval. Eiselt.ee Biokeemia juttu võid vanaemale rääkida

http://www.pulsemed.org/weight-loss-product.htm

ROtter
    Member

Kuivaks said sellepärast, et organismist viidi vesi välja, mitte rasvu ei põletatud, kuna koffeiin on teada tuntud diureetikum. Niipalju siis biokeemiast.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.