Eestimaa ajakirjandus ja KULTURISM.
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Eestimaa ajakirjandus ja KULTURISM.
- This topic has 63 replies, 30 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
detsember 3, 2007 at 8:39 e.l. #133310
M.M.
MemberOled sa jee minust ilusam! Unusta ära! Vaata peeglisse, mees! Tont!!!

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja läkski mehele hinge : ) Sa oled ikka uskumatult ilusmees tegelikult. Ma pole nii ilusat meest kunagi ennem näinud, päriselt ka
detsember 3, 2007 at 8:49 e.l. #133313Raivo Piiber
MemberJa läkski mehele hinge : ) Sa oled ikka uskumatult ilusmees tegelikult. Ma pole nii ilusat meest kunagi ennem näinud, päriselt kaKäisin mina paar nädalat tagasi ööklubis Tallinn Tartu linnas ning Vend Vähk astus seal üles oma pimestava iluga
detsember 3, 2007 at 8:54 e.l. #133315vend vähk
ModeratorKäisin mina paar nädalat tagasi ööklubi Tallinn Tartu linnas ning Vend Vähk astus seal üles oma pimestava iluga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lava lausa hiilgas ja säras, kui Imre lavale tuli. Eriti kontrastselt mõjus see pärast teiste ilusmeeste, Nordic Dream Boys, kahvatute kehade helendamist ööklubi pimedal laval
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hakkab looma! Muidugi olen ilus! Võttis ikka kaua aega, et aru saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Gannipalile suured tänud selle Jakobsoni eest, mis ta mulle tantsu eest püksikeste vahele pani
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rahu, ainult rahu… parandan- raha, ainult raha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 3, 2007 at 9:17 e.l. #133318mullaonu
MemberAlgne teema läks mingiks kahtlaseks teemaks üle
detsember 3, 2007 at 9:20 e.l. #133319detsember 3, 2007 at 11:07 e.l. #133337Karu
MemberEi tea, kas määravaks sai nüüd see, et oli medalikoht, või tegi EKFL juba piisavalt suurt kära?
detsember 3, 2007 at 3:46 p.l. #133363Karu
MemberTäna raadiot kuulates kuulsin, et räägiti Martin Padari Judo EM pronksist. Tehti ikka teatavaks igas uudisenupus ja intervjuud otse-eetris jne.
Mainiti ka ära, et riigilt on selle eest rahaline preemia vastavalt määrustele või nii.
Kuidas aga need siis Liisa puhul kehtivad? Tema ju MM pronks. Kas see on juba korraldatud?
Kui ei, siis EKFL võiks sellega tegeleda.
detsember 3, 2007 at 4:02 p.l. #133368mullaonu
MemberTäna raadiot kuulates kuulsin, et räägiti Martin Padari Judo EM pronksist. Tehti ikka teatavaks igas uudisenupus ja intervjuud otse-eetris jne.Mainiti ka ära, et riigilt on selle eest rahaline preemia vastavalt määrustele või nii.
Kuidas aga need siis Liisa puhul kehtivad? Tema ju MM pronks. Kas see on juba korraldatud?
Kui ei, siis EKFL võiks sellega tegeleda.
detsember 3, 2007 at 4:12 p.l. #133369mullaonu
MemberMa arvan, et üks põhjustest miks kulturismi nii vähe hinnateks on selles, et inimesed tahavad näha reaalset kahevõitlust. Nt. siis judo või kergejõustik, kus üks mees või naine peab teist siis vähemalt cm või sek edestama. Mida ka inimene siis reaalselt näeb. Kuid kulturismis hindavad seda kohtunikud, kas ja kes oli parem. Tavainimene tee seal suurt midagi vahet, kes nüüd parem ja kes mitte. Ega ma ka viitsi ju vaadata alasi, millest ma suurt midagi taipa
detsember 3, 2007 at 5:38 p.l. #133371aapo
MemberKulla rahvas, te unustate ära, et kulturism ei ole ju ka olümpia ala. Judo, suusatamine, korvpall ja jalgpall mida siin mainitud on, on ju olümpia alad.
detsember 3, 2007 at 6:13 p.l. #133379mullaonu
MemberKulla rahvas, te unustate ära, et kulturism ei ole ju ka olümpia ala. Judo, suusatamine, korvpall ja jalgpall mida siin mainitud on, on ju olümpia alad.Mis siin olüpiaga pistmist. Kui on huvi ja vaatajaid, siis ka meedia huvi sellele suurem. Kas motosport on sul olümpia ala we.
detsember 3, 2007 at 6:43 p.l. #133384Bonsuna
MemberMida tuleks teha? Sellele vastab minumeelest Dorian Yates väga ilusti………..
BDJ: Mida sa muudaksid kulturismis, mida annaks siin ära teha?
DY: Mida muudaksin, ette võtaksin? Üldine teadlikkus ja haritus sellest, mida tuleb selleks läbi teha, et hea keha luua. Vot seda teadlikkust tuleks tõsta ja levitada. Kui te vaatate selliseid alasid nagu korvpall või jalgpall, siis te näete sportlase reaalseid oskusi ja võimekust. Kulturismivõistlustel nähakse ainult raske töö lõpp – produkti. Seda rasket tööd ei oska paljud hinnata, ei saada sellest aru. Kui te ise tegelete, siis muidugi mõistate seda, kuid keskmine inimene tänavalt ei saa sellest aru, vaadatakse kui midagi veidrat ja ekstreemset. Valdavalt ei teata ega suudeta mõista, millist pühendumist ning tõsist tööd ja vaeva see nõuab…teadmisi toitumisest, treeningust, füsioloogiast jne. Rohkem peaks olema dokumentaalfilme sellest, kuidas tegelikult kulturismis selleni jõutakse, mida siis lõpuks mõni hetk lavalt nähakse. Kui oli minu Mr. Olympia ajastu, siis sain päris mitmeid kutseid telesaadetesse. Tahtsin alati rääkida ja arutleda kulturismi telgitagusest ja köögipoolest, sellest, milles see sport seisneb, kuna, kui inimesed muutuvad selle ala suhtes haritumaks, siis oskavad nad seda ka hinnata. Kuid minu kogemus TV inimestega oli küll peaaegu, et alati selline, et kunagi ei oldud sellest minu jutust eriti huvitatud…kõik mis neid huvitas oli, et ma tuleksin stuudiosse, poseeriksin, nemad küsivad kaks küsimust ja kõik. See on ka põhjus, miks ma nii mõnelgi korral ei läinud, kui mind kutsuti. Ütlesin, et kui teile peaks tulema mõne teise ala esindaja, näiteks mõni sprinter, siis kas te panete ta mööda stuudiot ringi jooksma…või korvpalluri palli põrgatama. Ei pane ju. Ikka istute ja räägite temaga.
Ja seda tahtsin alati teha, olen selleks ka praegu valmis, et rääkida, rääkida ja veelkord rääkida, mis see kulturism siis õigupoolest ikkagi on, milles seisneb. Aga kahjuks jah, sel ajal see kedagi ei huvitanud. Kulturisti, kes tuleb paljalt poseerimispükstes ja ta poseerib…meid võetaksegi nagu mingeid objekte. See on nende jaoks vaid üks suur näitemäng. Me nagu ei oskakski nende arvates eriti rääkida!!! Kurb!!!
detsember 3, 2007 at 7:01 p.l. #133386mullaonu
MemberMnjah, kuid kahjuks juhtu seda enne, kui Eestist peaks kunagi keegi kulturismis Mr.O võitma. Kui ka siis ? Kuna ise vaatan tihti saksa programme. Siis olen seal ise näinud 2 korral saadet Rühlist. Kus siis näidati ta tegemistest kuda toitub ja treenib jne. Kuid meil jah kahjuks seda pole. Ott ja Ader muidugi 1 x nädalas on televisioonis. Kuid nad ka seal nii lühikest aega, et ma magan alati selle õige momendi ka maha, kui nad seal on. Sorry kui liiga kriitiline olen
detsember 3, 2007 at 7:20 p.l. #133396M.M.
MemberMis siin olüpiaga pistmist. Kui on huvi ja vaatajaid, siis ka meedia huvi sellele suurem. Kas motosport on sul olümpia ala we.
detsember 3, 2007 at 7:32 p.l. #133403mullaonu
MemberIkka väga on pistmist, mis puudutab rahalist poolt. Kui pole olümpia ala siis toetusi, auhindu jne. ei eksisteeri. Kõik on entusiastide ja fännide töö, et kulturism on seal kus ta hetkel on. Et kasvõi neid samu Eesti Meistrivõistlusi saaks pidada, tuleb meil kõigil – nii võistlejatel, kui ka tihedalt seotud inimestel(eelkõige Tokko, Kiivikas, Otsus jne.) ise sponsoreid leida, et võistlusi saaks korraldada. Üldjuhul on sponsorid ka ise ala fanaatikud. Igatahes peame neile suur tänu ütlema.Ok vastaks siis nii, et kuna puudub suurem huvi rahval selle ala vastu, siis eeldan ka, et puudub see riigil. Kui oleks suurem huvi rahval, siis eeldan ka, et oleks suurem huvi riigil. Kui oleks suurem huvi rahval, siis oleks ka sponsoreid rohkem. Kui eksin, siis parandage
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.