Eestimaa ajakirjandus ja KULTURISM.
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Eestimaa ajakirjandus ja KULTURISM.
- This topic has 63 replies, 30 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
detsember 2, 2007 at 6:21 p.l. #133212
ROtter
MemberEi ole v22r…p2ris t6ene.Probleemne on kulturism tippspordina.
Milline ala tippspordina ei ole probleemne?
detsember 2, 2007 at 7:16 p.l. #133230Annika Pärtel
MemberKultrism/fitness on fundamentaalsport nii nagu seda on jookski !Oponeerige, kui see väide on väär!
Ei ole vastuväiteid. Just seetõttu peaks ka ajakirjandus sellele rohkem tähelepanu pöörama. Aga ajakirjanikud vist trenni ei tee… (va meie toimetus
detsember 2, 2007 at 7:17 p.l. #133232Aile
MemberMilline ala tippspordina ei ole probleemne?Ma s6nastan siis ymber. Kulturism tippspordina hetkel…ma toonitan, hetkel… ei oma sellist k6lapinda. Rahvas tahab teha endale kangelasi, iidoleid. Miks on hetkel kulturism see koer, kes ise oma saba kergitab? Ytelge ise…
detsember 2, 2007 at 7:26 p.l. #133238Loon
Memberlehed kirjutavad ja televisioon näitab seda mis rahvale peale läheb… mina näiteks ei näe mingit mõtet suusatamise vaatamisel… põhim on see ainult vaheaegade ootamine ja kuuse lempsi möla kuulamine… aga vaatajanumbrid on kõrged ja rahva huvi on suur.. sellepärast näidataksegi igat suvalist maailmakarika etappi..
detsember 2, 2007 at 7:42 p.l. #133248Raivo Piiber
MemberKultrism/fitness on fundamentaalsport nii nagu seda on jookski !Oponeerige, kui see väide on väär!
Vaidleks vastu – mitte kulturism/fitness, vaid jõusaalisport laiemalt. Kulturism on jõusaalispordi tipp, lihastreening üldises mõttes on aga küll iga spordiala baasiks.
detsember 2, 2007 at 7:48 p.l. #133251M.M.
MemberOn palju hullemas olukorras spordialasid kui on seda kulturism. Minu arust on ala aastate jooksul kõlapinda igati juurde saanud, selle nimel on tehtud ka tööd. Juba läbi selle portaali on tee jõusaali leidnud sajad noored, mis ongi ju peamine eesmärk. Kui kasvab järelkasvu siis tuleb ka tulemusi ning siis tekib ka kõlapinda millest või kellest rääkida.
Mis puudutab maailmas ala populaarsust siis suure töö on ära teinud tõesti Suur Arnold. Pärast tema Suureks saamist on ala populaarsus kasvanud ülemaailma metsikult. Kui nüüd hakkata mõtlema millest see tema fenomen, siis oli ikkagi selleks lihtsalt tema võimsad käed ja rind, mis tavainimestele tõeliselt muljet avaldasid. Kuidas ta need sai, pole vist saladus. Oli ju tema üks esimesi tõelisi pioneere kes oma “kööki” tõsiselt kasutas. Seega võib väita, et ilma tema ” köögita” poleks ala ehk nii populaarne või siis oleks see lihtsalt tekkinud hiljem ja läbi kellegi teise. Sellepärast ma ei ülistaks teda niivõrd. Nüüd fän Kalmus krigistab hambaid kui loeb : )
detsember 2, 2007 at 7:55 p.l. #133255LB
MemberMinumeelest on see imelik, et kulturismist ei kirjutata yldse ja nagu öeldi ükski ajakirjanduslik organ sel teemal artiklit teha ei taha, kuid sumo -meile täiesti võõras ja ebavajalik, sellest on lehes küll metsikult rohkem kraami kui kulturismist.vaadake ise siin Ekspressis oli just barutost ja praegu lugesin selle nädala lehti ja seal oli mingi suvaline sumkas mingi asahayama vms
detsember 2, 2007 at 8:09 p.l. #133259Bonsuna
MemberOn palju hullemas olukorras spordialasid kui on seda kulturism. Minu arust on ala aastate jooksul kõlapinda igati juurde saanud, selle nimel on tehtud ka tööd. Juba läbi selle portaali on tee jõusaali leidnud sajad noored, mis ongi ju peamine eesmärk. Kui kasvab järelkasvu siis tuleb ka tulemusi ning siis tekib ka kõlapinda millest või kellest rääkida.Mis puudutab maailmas ala populaarsust siis suure töö on ära teinud tõesti Suur Arnold. Pärast tema Suureks saamist on ala populaarsus kasvanud ülemaailma metsikult. Kui nüüd hakkata mõtlema millest see tema fenomen, siis oli ikkagi selleks lihtsalt tema võimsad käed ja rind, mis tavainimestele tõeliselt muljet avaldasid. Kuidas ta need sai, pole vist saladus. Oli ju tema üks esimesi tõelisi pioneere kes oma “kööki” tõsiselt kasutas. Seega võib väita, et ilma tema ” köögita” poleks ala ehk nii populaarne või siis oleks see lihtsalt tekkinud hiljem ja läbi kellegi teise. Sellepärast ma ei ülistaks teda niivõrd. Nüüd fän Kalmus krigistab hambaid kui loeb : )
Just, oota vaid kui me peaks kunagi kokku trehvama. Minu hammaste ravikulu maksad niivõinaa sina.
Tegelikult olen üsna kinel, et kui me sinuga Maroz oleksime olnud a.võimlejad samal ajal ja samas kohas kus Schwarz tegutses, oleks meie köögis samad “toit ja abiained” olnud.
Arnoldi fenomeni aga ei suuda varjutada vist mitte miski. Kui sa ikka oled loodud teerajajaks siis sellest pääsu ei ole.
detsember 2, 2007 at 8:23 p.l. #133260M.M.
MemberJust, oota vaid kui me peaks kunagi kokku trehvama. Minu hammaste ravikulu maksad niivõinaa sina.Tegelikult olen üsna kinel, et kui me sinuga Maroz oleksime olnud a.võimlejad samal ajal ja samas kohas kus Schwarz tegutses, oleks meie köögis samad “toit ja abiained” olnud.
Arnoldi fenomeni aga ei suuda varjutada vist mitte miski. Kui sa ikka oled loodud teerajajaks siis sellest pääsu ei ole.
Ma olen ammu tahtnud küsida, kus sa seda lõvipasteeti saad, et sa nii agresiivne oled. Kohe käed ja jalad käiku : ) Psühhoterror on palju võimsam relv. Aga ma ei vaidlegi vastu, et me samast potist poleks söönud ja loomulikult on ta nn. kõva mees, lihtsalt tema oli õiges kohas, õigel ajal, õigete inimestega. Sinna lisandus ka andekus ja metsik töö
detsember 3, 2007 at 6:27 e.l. #133294Bonsuna
MemberMa olen ammu tahtnud küsida, kus sa seda lõvipasteeti saad, et sa nii agresiivne oled. Kohe käed ja jalad käiku : ) Psühhoterror on palju võimsam relv. Aga ma ei vaidlegi vastu, et me samast potist poleks söönud ja loomulikult on ta nn. kõva mees, lihtsalt tema oli õiges kohas, õigel ajal, õigete inimestega. Sinna lisandus ka andekus ja metsik tööLõvipasteet on lastele, mina söön jääkaru pasteeti.
detsember 3, 2007 at 6:30 e.l. #133296Aile
MemberMa olen ammu tahtnud küsida, kus sa seda lõvipasteeti saad, et sa nii agresiivne oled. Kohe käed ja jalad käiku : ) Psühhoterror on palju võimsam relv. Aga ma ei vaidlegi vastu, et me samast potist poleks söönud ja loomulikult on ta nn. kõva mees, lihtsalt tema oli õiges kohas, õigel ajal, õigete inimestega. Sinna lisandus ka andekus ja metsik töö
detsember 3, 2007 at 6:55 e.l. #133297Raivo Piiber
MemberAile – ega sa ometi kahe Mareki pisukest nääklemist tõsiselt ei võta??
detsember 3, 2007 at 7:06 e.l. #133298Aile
detsember 3, 2007 at 7:09 e.l. #133299M.M.
detsember 3, 2007 at 8:25 e.l. #133308vend vähk
ModeratorAile võttis vist tõesti tõsiselt : ) Need on ju meeste “mängud”. Pole meil kellegil midagi üksteise vastu, see käib aegajalt asja juurde. See on ju individuaalne spordiala kus kõigil on suured egod. Ja üleüldse olen hoopis mina Vähist ilusam, Kalmusest suurem, Rückenbergist tugevam, Otsusest targem ja Otist edukam.Oled sa jee minust ilusam! Unusta ära! Vaata peeglisse, mees! Tont!!!

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.