Eesti Tegijad enne ja pärast
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Eesti Tegijad enne ja pärast
- This topic has 55 replies, 38 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
rinaldo.
-
AutorPostitused
-
juuni 19, 2009 at 3:46 e.l. #203106
Annika Pärtel
MemberHuvitavad pildid.Mr. Mesil rinnalihaste ja biitsepsite peal mesilaste hammustused?
Sutsasid teda jah enne pildistamist!
juuni 19, 2009 at 5:12 e.l. #203111Aile
MemberMitte ainult ei näind vaid ka ametlik diagnoos pandi, ja päevamenüü koosnes liitrist jogurtist ja paarist õunast…kui ma õieti mäletan…. Enne seda olin samas kaalus mis praegu, ainult trenni ei teinud rohkem kui kooli kehalises kasvatuses.See on sellisel juhul yks v2heseid sedav6rd positiivseid enne ja p2rast pilte.
Hea materjal anoreksiaga v6itlemiseks
juuni 19, 2009 at 5:52 e.l. #203113Bonsuna
MemberTundub, et Kalmus kükkis varases nooruses kõvasti sügavamale kui praegu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>A kus`t tead sügavale ma praegu kükin? Oled näinud? Tundub, et müüdid tekivad väga kergelt. Kui ma siin hiljuti k-sügavuse suhtes sõna võtsin siis mainisin ka seda, et max raskusega ei ole see ehk ideaalne (sügavus siis ma mõtlen; nii nagu v-paljude teiste lihaste, harjutuste juures kui ma lähen uuele raskusele) küll aga juba mõnda aega kättevõidetud seeria raskustega teen kükki paraleelini ja ka allapoole pisut.
Aga teema kohta… Rosin oli kunagi ikka tõeline PALL ma ütleks.
Pilte võiks ju leida ka Inna Uidi ja Ain Paavo kohta aga kas neilt kommentaare saaks ei tea. Indrek Otsus võiks ka endast lubada seesugused pildid siia teemasse. Ja miks mitte Hr Tokkogi, Ta ka ju endine Eesti tippkulturist nagu kunagi Õhtuleht kirjutas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2009 at 6:01 e.l. #203115JACKO
MemberMorozi pilt oli jah hea, saiapäts oli veel käest puudu!
juuni 19, 2009 at 6:22 e.l. #203116-TANK-
MemberKirbust oli ka kuskil mingi vana pilt jõuluvanale musklit näitamas….
juuni 19, 2009 at 7:09 e.l. #203120Kristjan-Johannes Konsap
MemberKirbust oli ka kuskil mingi vana pilt jõuluvanale musklit näitamas….Kõige parem pilt minu algusaastatest, kus ka midagi näha on, sai tehtud kunagi Reval-Spordis, kui meie noorterühm tegutsema hakkas, Oti poolt. Kas Tal see ka kuskil alles on: ei tea. Kaal oli tol ajal minimaalselt 55 kg.
Nii kui see artikkel üles pandi tuli too pilt meelde. Oleks hea seda näha…
juuni 19, 2009 at 7:18 e.l. #203121Bonsuna
MemberKõige parem pilt minu algusaastatest, kus ka midagi näha on, sai tehtud kunagi Reval-Spordis, kui meie noorterühm tegutsema hakkas, Oti poolt. Kas Tal see ka kuskil alles on: ei tea. Kaal oli tol ajal minimaalselt 55 kg.Nii kui see artikkel üles pandi tuli too pilt meelde. Oleks hea seda näha…

Kirp, RAHU nüüd! Loe teema pealkirja.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2009 at 7:21 e.l. #203122Goleteral
MemberKirp, RAHU nüüd! Loe teema pealkirja.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Too mean..
juuni 19, 2009 at 7:24 e.l. #203123Kristjan-Johannes Konsap
MemberKirp, RAHU nüüd! Loe teema pealkirja.
Post scriptum:
Ahjaa, ma tahtsingi mainida, et samas ma pole tegija, aga TANKi kommentaar ajas mu mõtted liikvele…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2009 at 7:34 e.l. #203124BRIKI
MemberRosin on vist kõvasti kaalu kaotanud, võrreldes selle vana pildiga. Mind täitsa huvitab, et mis ta kaalunumber võisid siis olla ja mis on nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegune välimus 5+
juuni 19, 2009 at 9:45 e.l. #203158Aile
MemberRosin on vist kõvasti kaalu kaotanud, võrreldes selle vana pildiga. Mind täitsa huvitab, et mis ta kaalunumber võisid siis olla ja mis on nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Praegune välimus 5+

Ega see rasv ei kaalu suurt midagi.
Rasva kohta v6ib ytelda, et see elab “6hust ja armastusest” (ei n6ua eriti energiat…st toitu) ja on sama 6huline nagu ta elulaad.
juuni 19, 2009 at 12:00 p.l. #203180joker
MemberPost scriptum:Ahjaa, ma tahtsingi mainida, et samas ma pole tegija, aga TANKi kommentaar ajas mu mõtted liikvele…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma ise loen Tegijaks kõiki kes lavalaudadelt läbi käinud. Ja kui õieti mäletan, siis isegi küsisin sult pilte kunagi, aga ju olid sul mõtted mujal ja liigitasid mu teksti spämmi alla
Aga vahet pole – pole probleemi ka hiljem lisada inimesi sinna. Saab artikli uuesti ette tõsta kui keegi juurde lisandub.Ärge häbenege joker@fitness.ee
juuni 19, 2009 at 12:29 p.l. #203183undisputed
MemberEi väga lahe
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Annikale vist 1998 süüa ei antudki. Otil on 1992 eriti lahe biits. Maross on muidugi omaette klass
juuni 19, 2009 at 12:46 p.l. #203191Jarmo Oberst
MemberÜks parimaid artikleid kindlasti
juuni 19, 2009 at 1:13 p.l. #203196Annika Pärtel
MemberSee on sellisel juhul yks v2heseid sedav6rd positiivseid enne ja p2rast pilte.Hea materjal anoreksiaga v6itlemiseks

Selles see point oligi, muidu ma üldjuhul nende väheste sellest ajast jäänud piltidega ei lehvitaks niiviisi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.