Eesti suusatajad ja nende tasustamine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Eesti suusatajad ja nende tasustamine
- This topic has 27 replies, 25 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
Vägivaldur.
-
AutorPostitused
-
veebruar 18, 2006 at 3:43 p.l. #71640
Vägivaldur
MemberMnjah ma siuke eriline kuju et täizsa pooldan muti juttu!!!mulle ka ei meeldi suusatajate jalkameeste jm. siuke toetamine selleasemel võiks toetada kasvõi Andrus Murumetsa kes pidi maailmatipp rammumees juba olema või üldse eesti raskejõustiku mehi-kulturism ja jõutõstmine…
kõik teevad ju kulturismi maha et see olevat tühi mõttetu kargamine selleasemel võiks mingit füüsilist tööd teha jne räägivad inimsed. aga kulturistidel pole midagi teistealade vastu? hmm minujaoks on tühikargamine pallitagaajamine või vormeligakihutamine-mõttetu suristamine ja kütte raiskamine. suusatamine ka mõttetu ju sellist aeroobset trenni tasub aind rasvapõletuseks teha ja teise tempoga siis juba ja triitsepsi ja selja lailihast saab jõusaalis efektiivsemalt treenida.
veneajal olid vist kulturism ja karate ja ma ei tea mis veel keelatud alad… kui ma mingi diktaator oleks siis rahastaks aind raskejõustiku ja suusa ja palli ja siuksed vaadaku kuda ise hakkama saavad või veelparem kõik peale kulturismi, jüõutõstmise ja rammumehe peaks ära keelama!mõttetud alad!
Sinu arvamust jagavad suhteliselt vähesed. Enamus inimesi vaatab siiski jalgpalli ja suusatamist ning seetõttu antakse neile ka rohkem raha. Suhteliselt õiglane mu meelest. Mina toetaksin oma maitse järgi ka mõnda ala rohkem ja mõnda vähem, aga riik peab tegutsema siiski enamuse maitse järgi.
Kulturism oli NLis keelatud? Pole küll kuulnud.
Diktaatori jutt on muidugi täielik pläma. Igaüks teeb mis sporti tahab ja kui on populaarsust, siis on ka pappi.
veebruar 18, 2006 at 3:47 p.l. #71641jrx
MemberMis teeb ühe spordiala mõttekaks ja teise mittemõttekaks? Väga keeruline öelda, sest kõik normaalsed kriteeriumid on minu arvates juba ületatud (funktsionaalsus näiteks.)
Raha jagatakse vaatajate hulga ja populaarsuse järgi. See aga on suht moeasi ja muutuv nagu muu moodki:)
veebruar 18, 2006 at 8:08 p.l. #71673kame
Moderatorandke raha kasvõi maletajatele aga mitte ainult toompeale…
minu arvamus
kikku oli mega – mine või ise suusatama!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2006 at 8:20 p.l. #71676AA
MemberSee oli ikka tõeliselt hea ja tõestas veelkord, et inimesed näevad elu ja asju ikka väga erinevalt. Eriti lahe oli “mägedes päevitamise” lugu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga asjalik teema on see igaljuhul ja mõtlemist väärt. Minumeelest on miljon ikka väga väike raha olümpiavõidu eest, mille nimel kogu elu parimad aastad ja tihti ka tervis mängu pannakse. Selge et kui oled “mägedes päevitamas”, siis ei saa õppida, äri ega karjääri teha. Ma arvan, et min 10 milli oleks paras anda maailma esimestele. Oleks spordist loobudes vähemalt mingi kopikas taskus tulevikku turvamas!
veebruar 19, 2006 at 1:25 e.l. #71686Vahue
MemberMa arvan, et min 10 milli oleks paras anda maailma esimestele.Ja ei tea, kust need 10 milli peaks võetama? EOK juba rahast tühi. Muidugi ei oleks mul selle vastu midagi, kui see raha võetaks EOK-i muidusööjate (seal on nii mõnigig üleliigne vend) taskust…
Aga sellest vanaeidest…Tead, jõudke ise sellesse ikka, rahulolematus on ealiste iseärasustega põhjendatav. Luuvalu, podagra, mälunõrkus, lagunevad hambad, seedehäired ja veel tuhat häda vajavad ju väljaelamist.
veebruar 19, 2006 at 9:02 e.l. #71693inside14
MemberMinu teada saab kiku ka Itaalia käest midagi, et siis pappi voolab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2006 at 9:34 e.l. #71694Makaveli
MemberMasendav..
veebruar 19, 2006 at 10:56 e.l. #71699wicked
Membersee mutt ei tea vist rahaasjadest suurt midagi, arvestada tuleb ju sellega, et selleks et üks inimene saaks nii hästi vöistelda, peab ju kogu meeskond tööd tegema, ning köik tahavad ka palka saada ja igal pool vöistlemine ja reismine ja treenimine vötavad ju ka raha!
mis see mutt mötles et see 3 miljonit jaotataks penskarite vahel ära vöi? et siis iga üks saak umbes paarsada krooni pensioni lisa?
täiesti aslusetu süüdistus ju?
igatahes see mutt peaks natuke laiemalt mötlema, mitte vördelma köiki asju oma pensioniga!
veebruar 20, 2006 at 4:49 p.l. #71798Artur088
Memberp2ris lolli juttu ajas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2006 at 6:05 p.l. #71818Mr.Y
MemberPraegu makstakse 600.000 aga Savisaar rääkis et tahab tõsta seda 600.000 EURoni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on u 9,3 või 9,4 miljonit krooni. Ei tea kust nad selle raha võtavad… raha neil on küll aga nad võiksid seda oma rahakotist maksta, saavad mõttetu töö eest mõttetult palju palka. Nad paraku võtavad selle kõik ju lihtinimeste rahast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2006 at 6:47 p.l. #71819Eastsider
MemberVirisejad võivad küll põlema süttida. Eriti haige on vinguda “aga see on ju meie raha”. Teie ei saa seda niikuinii, las annnavad siis vähemalt sportlastele, kes oma tulemusteni jõudmisega on kõvasti vaeva näinud. Kui eestist kerkiks mingi võitja kulturismis, küll ka temale raha antaks.
kadedus, “edasiviiv jõud”.
veebruar 20, 2006 at 8:04 p.l. #71840Training
Memberhahahaha…mutil on päevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2006 at 8:21 p.l. #71845Vägivaldur
MemberPraegu makstakse 600.000 aga Savisaar rääkis et tahab tõsta seda 600.000 EURoni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See on u 9,3 või 9,4 miljonit krooni. Ei tea kust nad selle raha võtavad… raha neil on küll aga nad võiksid seda oma rahakotist maksta, saavad mõttetu töö eest mõttetult palju palka. Nad paraku võtavad selle kõik ju lihtinimeste rahast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Savisaar on lihtsalt räme populist, tema spordialaseid ütlusi ei tasu väga uurida. Jäägu kepikõnni juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas ega see 600 000 mingi ulmesumma pole – selle eest ei saa Tallinnas enam korteritki. OMi võitjaks tullakse elus tavaliselt korra, paremad mõne korra. Eesti riiki tutvustades teevad nad ära suure töö, rahvas vaatab neid ka telekast suu ammuli ja saab kõva emotsiooni. Minul küll mõnest miljonist kahju pole, eriti kui arvestada, kuidas riik muidu raha pillub.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.