Eesti MV lamades surumises – Ennusta ja võida!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Eesti MV lamades surumises – Ennusta ja võida!
- This topic has 96 replies, 48 voices, and was last updated 15 years, 2 months tagasi by
tarmop.
-
AutorPostitused
-
november 27, 2010 at 9:34 p.l. #219760
Alexander Andrusenko
ModeratorSiim surus 240 (algraskus), Tarmo Pärna 235, Alex-Edward Raus 230, Viljar Vaher vist 220 (tal läks särk katki), mina surusin 202.5. Teised ei tule meelde hetkel.
november 27, 2010 at 11:57 p.l. #218724timo116
MemberHea, et meil 200 mehi rohkem kui käputäis on, lisab konkurentsi. Mulle tundus üle aasta tagasi 200kg juba suht utoopiline nr.
november 28, 2010 at 12:02 e.l. #218719Alexander Andrusenko
ModeratorHea, et meil 200 mehi rohkem kui käputäis on, lisab konkurentsi. Mulle tundus üle aasta tagasi 200kg juba suht utoopiline nr.Noh, ei olnud päris, aga iga aasta lähevad tulemused aina paremaks jah
november 28, 2010 at 12:16 e.l. #218516timo116
MemberKonkurents on edasi viiv jõud jah…Ja taipohh kui ma armeest tagasi 2012 suvel tulen ja sa Alessandro 250kg ära ei suru
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> koguaeg vaatan ja loen, et kas juba tulevad suuremad numbrid kuid alati sul mingi ebaõnn ja vigastus kallal.. Kuid ütlesin, et mulle tundus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2010 at 7:44 e.l. #217916Ott Kiivikas
MemberVaatasin ennustusvõistluse ka üle – kõige lähemale ennustasid Reval – Sport Powerlifting teami võistlejad, kes pakkusid 5 nime õieti absoluudi 6 paremast, tõenäoliselt aitas siseinfo, sest enamus ennustajaid pakkusid 3 Kuusnõmme esikolmikusse, kuid nagu teate oli seal ainult vend Raigo.
Tulemused siis sellised: 5 nime õieti ja -3 kohapunkti ja auhinnaks 500 fitti LauraL, teine ja kolmas võrdselt 5 nime õieti ja -4 kohapunkti ja 250 fitti per kärss Siim Rast ja Tarmo Pärna. Napilt jääb fittidest ilma seekord kasutaja antz – kes pani ka 5 nime täppi, kuid sai -5 kohapunkti (annan lohutusauhinna 100 fitti).
Palju õnne kõigile võistlejaile ja võitjatele!
Absoluudi esikuuik oli siis järgmine: Raigo Kuusnõmm, Kaido Leesmann, Rene Poljakov, Alex Raus, Tarmo Pärna ja Andrei Koplik
november 28, 2010 at 8:37 e.l. #193158tarmop
MemberVaatasin ennustusvõistluse ka üle – kõige lähemale ennustasid Reval – Sport Powerlifting teami võistlejad, kes pakkusid 5 nime õieti absoluudi 6 paremast, tõenäoliselt aitas siseinfo, sest enamus ennustajaid pakkusid 3 Kuusnõmme esikolmikusse, kuid nagu teate oli seal ainult vend Raigo.Tulemused siis sellised: 5 nime õieti ja -3 kohapunkti ja auhinnaks 500 fitti LauraL, teine ja kolmas võrdselt 5 nime õieti ja -4 kohapunkti ja 250 fitti per kärss Siim Rast ja Tarmo Pärna. Napilt jääb fittidest ilma seekord kasutaja antz – kes pani ka 5 nime täppi, kuid sai -5 kohapunkti (annan lohutusauhinna 100 fitti).
Palju õnne kõigile võistlejaile ja võitjatele!
Absoluudi esikuuik oli siis järgmine: Raigo Kuusnõmm, Kaido Leesmann, Rene Poljakov, Alex Raus, Tarmo Pärna ja Andrei Koplik
Ütleme et meil oli parim kodutöö
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2010 at 8:44 e.l. #217559Alexander Andrusenko
ModeratorKonkurents on edasi viiv jõud jah…Ja taipohh kui ma armeest tagasi 2012 suvel tulen ja sa Alessandro 250kg ära ei suru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> koguaeg vaatan ja loen, et kas juba tulevad suuremad numbrid kuid alati sul mingi ebaõnn ja vigastus kallal..
Kuid ütlesin, et mulle tundus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojah, see aasta oli mul sisuliselt kaotatud, sest vigastuse sain detsembris ja vana vormi sain kätte alles nüüd. Selle aastaga oleks võinud päris palju edasi areneda, kui vigastust ei oleks vahele tulnud. Aga noh, see võistlus tegin oma isikliku rekordi (võistlustulemuste järgi). Märtsis surusin 200 kolmevõistlusel, nüüd 202.5, seega olen rahul. Kevadeks luban suuremaid numbreid, kuna õlg laseb nüüd korralikumalt trenni teha. Eesmärk on nüüd viia särgita surumine vähemalt 185 peale.
Aga ennustustes panime pange Aimariga, sest ei teadnud, et tal on vigastus ja ta ei võistle. Kodutöö oli natuke kehv
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tarmot ja Siimu mina ei pakkunud meelega.november 28, 2010 at 8:56 e.l. #217144Tim.
MemberNojah, see aasta oli mul sisuliselt kaotatud, sest vigastuse sain detsembris ja vana vormi sain kätte alles nüüd. Selle aastaga oleks võinud päris palju edasi areneda, kui vigastust ei oleks vahele tulnud. Aga noh, see võistlus tegin oma isikliku rekordi (võistlustulemuste järgi). Märtsis surusin 200 kolmevõistlusel, nüüd 202.5, seega olen rahul. Kevadeks luban suuremaid numbreid, kuna õlg laseb nüüd korralikumalt trenni teha. Eesmärk on nüüd viia särgita surumine vähemalt 185 peale.Aga ennustustes panime pange Aimariga, sest ei teadnud, et tal on vigastus ja ta ei võistle. Kodutöö oli natuke kehv
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tarmot ja Siimu mina ei pakkunud meelega.Sa peaks olema uhke, despite nagu kõik mis sul juhtunud on seoses vigastusega, sa tulid ja tegid ära mis vaja oli ja ületasid ennast, isegi kui mitte nii palju kui oleksid tahtnud siis sa vähemalt ületasid ennast.
november 28, 2010 at 11:49 e.l. #217081LauraL
MemberVäga mõnus positiivne lõik

Vahelduseks sai ka õrnem sugu natuke rohkem tähelepanu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2010 at 12:07 p.l. #217084renku
MemberTarmo ikka üllatas mind väga positiivselt. Tema oligi Revali salarelv
.Huvitav, kas Tarmo surumine oli üllatus vaid teistele või ka Revali poistele/meestele?
november 28, 2010 at 12:08 p.l. #217085Alexander Andrusenko
ModeratorTarmo ikka üllatas mind väga positiivselt. Tema oligi Revali salarelv
.
Huvitav, kas Tarmo surumine oli üllatus vaid teistele või ka Revali poistele/meestele?
Ei, meile ei olnud üllatus
november 28, 2010 at 12:14 p.l. #217086LauraL
Membernovember 28, 2010 at 12:25 p.l. #217089LauraL
Membernovember 28, 2010 at 12:34 p.l. #217056Marko Terasmaa
MemberSooviksin omalt poolt öelda tänusõnad sportlastele ja pealtvaatajatele kõrge distsipliini eest. Seetõttu sujus väga suure osavõtjate arvuga võistlus ajagraafikust eespool ja terve konkurentsi tingimustes.
Suur tänu abilistele-kettameestele kes lappasid päeva jooksul läbi kümnete tonnide viisi kettaid! Töö oli kiire ja korralik. See oli samuti eelduseks võistluste sujuvale käigule.
Palju tänu korraldajate pealikule Ain Kimberile väga hea korralduse eest siin ja sealpool eesriiet!
Tänud sekretariaadile tehtud töö eest! Inge ja Margus on pikaajalised selle töö profid, mille tulemuseks oli kiire ja korralik võistluste sujumine.
Tänud kohtunikele hindamiskriteeriumite maailmatasemel hoidmise eest ja et suudeti silma pika tööpäeva jooksul teravana hoida!
Edu treeningultel ja motiveeritust, sest ilma sportlaste ja treeneriteta ei oleks neid võistlusi! Tore on tõdeda, et Eestis on jõutõstmine tõusutrendil.
Omalt poolt luban, et seisan selle eest, et iga sportlase üle saaks kohut mõistetud spordi parimate tavade järgi.
november 28, 2010 at 12:37 p.l. #215715LauraL
MemberAutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.