Skip to main content

Eesti MV jõutõstmises veteranidele

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Eesti MV jõutõstmises veteranidele

Viewing 5 posts - 46 through 50 (of 50 total)
  • Autor
    Postitused

Kõigepealt on mul hea meel, et üks veteranide võistlus keerab niipalju tolmu ülesse :o

Kusjuures võistluste võitjast praktiliselt ei räägitagi (Peep Päll)! Aga võiks!

Aga minu soovitus kõigile internetisõdalastele on järgmine – ärme aja neid asju interneti teel!

Läbi neti tekib niipalju vääritimõistmist…

Kui midagi teeb haiget või segab, siis võib teinekord rääkida näost-näkku.

Jõutõstmine on ala kus loeb konkreetne tulemus, see palju kellegil sees on või palju keegi trennis tegi – see ei ole reaalsus (see on kõik oletus).

Loeb võistlus, loeb kohtunike otsus. Mis puutub antud katsetesse, siis polnud mingit tunnet ka, et katsed ei peaks lugema. Kang oli kerge ja tagumik oli pingil.

Lõpetuseks – konkurents on tõesti edasiviiv jõud (nagu siin mitmel korral mainitud)!

Poleks Raigo wilks’e mul ees olnud, poleks ma sinna võistlema läinudki.

Lähemalt kirjutan oma blogis.

Arthas
    Member

Olles ka ise reval sportlane, kuulub mu süda kindlasti tiimi juurde, kuid ühtlasi olen alati üritanud vaadata asju erapooletult, ja mitte vastu võtta otsuseid ilma teist poolt ära kuulamata. Usun, et seda on täheldanud nii konkurendid kui omad.

Ellpool kirjutatut kommenteeriks järgmiselt: eks see meenuta jah natuke profipoksi, kus eelmisel päeval kaalumisel vastased üksteist psühholoogiliselt mõjutada üritavad ning ühe korraliku sõnasõja maha peavad. Nõustun ka Otiga, et meil, eestlastel kipub olema ikkagi see viga, et kui puuduvad välisvaenlased, hakatakse neid seestpoolt otsima. Meenutab natuke nõukogude aega, kus süütuid peeti tihti alusetult kollaborantideks, spekulantideks, kontrevolutsionäärideks…jne.

Nõustun ka sellega, et inimestel on õigus oma arvamusele, ehkki viimase aja sündmused lasevad meil läbi ajakirjanduse arvata, et seda viimase seadusega justkui piirati (seoses sellega teenis ka seaduse väljakuulutanud president Ilves “pressivaenlase” tiitli). Samas tasub alati jälgida, mida ütled, sest see võib niihästi kahjustada kellegi huve ja tundeid või tekitada sõnade autorile endale hilisemaid ebameeldivusi ja kahetsust, sest öeldut on raske tagasi võtta. Antud postituste kontekstis ei usu vastaspoole pahatahtlikkusse, vaid pigem emotsionaalsesse ja veidi ebaõnnestunud sõnade valikusse.

Lõpetuseks: vaevalt, et Marko Terasmaa oma rahvusvahelise kohtuniku kategooria ilusate silmade eest teenis :o

timo116
    Member

Vaatasin, vaatasin veel, siis vaatasin veel ning analüüsisin. Ei tundunud küll, et tuhar tõusis. Pildistamise hetkel oli näha kuidas reis oli üleval ning tuhar pingil. Ilus surumine Kaido. Jään samuti 300kg ootama :o

Ottoson
    Member

Aga, kas protokolli ka näha saaks?

Arnold
    Member

GALERII VÄLJAS SIIN!

Tehnilistel põhjustel hävinud protokoll on taastamisel ja tulekul!

Viewing 5 posts - 46 through 50 (of 50 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.