Eesti Meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis 2017 – Protkoll saadaval!
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » Eesti Meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis 2017 – Protkoll saadaval!
- This topic has 65 replies, 14 voices, and was last updated 8 years, 3 months tagasi by
CarolineSnd.
-
AutorPostitused
-
oktoober 28, 2017 at 3:31 p.l. #392358
Reinart
Memberoktoober 28, 2017 at 3:34 p.l. #392360Reinart
Memberoktoober 28, 2017 at 3:36 p.l. #392361Reinart
Memberoktoober 28, 2017 at 3:43 p.l. #392362Reinart
MemberABSOLUUTNE VÕITJA RANNAFITNESSIS ON ATS LAHI!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />BIKIINIFITNESSI ABSOLUUTNE VÕITJA ON REET REIMETS!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
ÕNNITLEME VÕITJAID!
oktoober 28, 2017 at 3:44 p.l. #392363Reinart
MemberPARIMAD KLUBID
1. HC GYM
2. Sparta SK
3. Kimberi Klubi
oktoober 28, 2017 at 11:32 p.l. #392364mari.pukk
Memberoktoober 29, 2017 at 6:12 e.l. #392365M.M.
MemberVõistluste kohtunikuna pole ma varasemalt peale võistlust oma poolset arvamust avaldanud aga see kord ma seda teen. Esiteks palju õnne kõikidele võitjatele. Nagu kõik teavad ja näevad siis kogu see fitnessi pool kasvatab populaarsust ja areneb üle maailma suurel kiirusel. Kategooriaid ja võistlejaid tuleb aina juurde ning seoses sellega tõuseb ka tase. Kuid kahjuks see ei käi meie, Eesti kohta. Oli tõesti paar võistlejat, kes näitasid arengut aga üldises plaanis on seis ikka üsna halb. Eriti oli seda minu arvates bikiini fitnessi kategoorias. Ma ei saa aru miks tüdrukud ei tegele saalis kõige tähtsama kehaosaga milleks on tuhar. Vabandust, aga enamustel seda polnud või siis rippus. Võib olla ma olen liiga kriitiline aga arvan, et 10 aastat kohtuniku- ja 20 aastat treeneri kogemusega peangi seda olema. Kahjuks on nii, et pole meil Eestis sellist ühtset meeskonna tööd, kuhu kaasatud parimad olemasolevad spetsialistid ja treenerid. Iga võistleja on nii öelda üksi ja peab ise otsustama kelle poole ta pöördub abi saamiseks. Ja nende abistajate tase ning nõuanded on nii seinast seina, mis peegeldub ka üldjuhul laval. Ehk kunagi jõutakse ka Kulturismi ja Fitnessi liidus nii kaugele, et peale igat võistlust analüüsitakse koos kõigi võistlejate vigu ja suunatakse abi saamiseks kelle juurde vaja. Igal juhul soovin kõigile edu järgmisteks võistlusteks.
oktoober 29, 2017 at 8:59 p.l. #392368Helena Mang
Memberhttp://www.kulturism.ee/2017/10/29/eesti-meistrivoistlused-kulturismis-ja-fitnessis-tulemused/
Protokoll ja tulemused üleval.
Terane pilk leiab veel erisusi sellest, mida kohapeal autasustati…
oktoober 29, 2017 at 9:47 p.l. #392369Kapten
MemberSee protokoll kuidagi poolik! kulturismis ja klassikat ei leidnud mina sealt üldse!!!
oktoober 29, 2017 at 9:54 p.l. #392370Helena Mang
Member7 minutes ago, Kapten said:See protokoll kuidagi poolik! kulturismis ja klassikat ei leidnud mina sealt üldse!!!
Kõik olemas eraldi vahelehtedel, üleval äärel järjehoidjad
oktoober 30, 2017 at 7:41 e.l. #392371whiteheadsmatter
MemberTahtsin just sama lisada, vaatasin LIVE’i, et kas see on mingi baltimaade eripxra, et keegi tagumikku yldse ei treeni, jalad olid suht lodised kxigil, osd olid niisama nxljutanud ja hop – lavale! Helena, Reet ja veel mingi vene tsikk – a mis ylejxxnud seal tegid?
oktoober 30, 2017 at 12:37 p.l. #392374newgirl001
MemberNõustun ka kohtuniku arvamusega, nõrk tase oli juba isegi tava inimesele, kes fitnessist vähem teab, nähtav. Ei saa ka aru sellest, miks arvatakse, et võimalikult kõhn keha ja madal rasvaprotsent on põhjus meistrivõistlustele minemiseks. Kuigi jah, kogemust saab kindlasti, aga mingi enesekriitika võiks ikka olla. Miks treenerid lasevad nii kehva vormiga oma õpilased lavale?? Olen aastaid neid võistlusi jälginud ja see oli pehmelt öeldes shokk, mis sellel toimus. Tundub, et mõned neiud arvavad, et ilus meik ja juuksepikendused päästavad päeva…
oktoober 30, 2017 at 3:47 p.l. #392376Helena Mang
MemberTreeneril puudub võimalus kedagi otseselt keelata… küll on aga korraldaval alaliidu poolt antud õigus/kohustus vastavale inimesele kes peaks kohapeal “filtriks” olema. Et kui juba etteheiteid teha siis pigem selles suunas.
Ja ma ei räägi bikiinist mis on kõige n-ö mainstreem’im üldse- on teisi alasid kus nõutud oluliselt rohkem kuivust/lihasmassi.
oktoober 30, 2017 at 10:15 p.l. #392381sigritd
MemberViimased võistlused olid selge märk, et hoolimata võistlejate arvust, on mingisugune kvalifikatsioon lavale pääsemiseks vajalik. Ei saa lasta inimesel enda suva järgi võistlema pääseda. Jah, keegi Olesja? Ja Rõigas?
oktoober 31, 2017 at 8:06 e.l. #392382whiteheadsmatter
MemberMa kardan, et siis ei tule enam keegi vxistlema, sissemaksu osalejatelt ei tule (on seal yldse?), vaatajaid (sugulased/sxbrad) ei tule ja Eesti karikavxistlused hakkavad toimuma kord 4 aasta jooksul.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.