EESTI MEELELAHUTUSTANDRI EDENDAMINE
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » EESTI MEELELAHUTUSTANDRI EDENDAMINE
- This topic has 38 replies, 16 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
big poppa pump.
-
AutorPostitused
-
veebruar 20, 2009 at 5:02 p.l. #14038
big poppa pump
MemberKas sul on hea füüsis ning sind huvitab mõni kontaktaala, kuid pole kunagi leidnud sobivat võimalust sellega tegelemiseks? Kui oled karismaatiline, positiivse ellusuhtumise ja avatud mõtlemisega, siis võib sul olla võimalus läbi lüüa profimaadlejana!
Treeningu pikkus oleks 6 kuud, ning kogumaksumus ca 10000EEK
Leian, et Eesti meelelahutus- ja sporditandrit oleks võimalik laiendada. See lausa nõuab selle järgi.
Tehkem häält kõik, kes asjast vähegi huvitatud on. Teie hääl loeb!
veebruar 20, 2009 at 7:54 p.l. #170734Bonsuna
MemberKus ennast kirja saab panna?
veebruar 20, 2009 at 8:15 p.l. #170522big poppa pump
MemberKus ennast kirja saab panna?Väga hea!
Ma loodan, et ma saan sellele lähitulevikus ka vastata.
Nii rahvas, algus tehti ette – hakake nüüd häält tegema!
veebruar 20, 2009 at 8:50 p.l. #170524Kristjan-Johannes Konsap
MemberVabandage mu ignorantsust aga kas profimaadlus on see kus kostüümides mehed etteantud süzee järgi üksteise peksmist teesklevad?
veebruar 20, 2009 at 8:56 p.l. #170688big poppa pump
MemberVabandage mu ignorantsust aga kas profimaadlus on see kus kostüümides mehed etteantud süzee järgi üksteise peksmist teesklevad?Ei.
See on midagi, mida väiklane inimene ei saa kunagi mõista.
Aga tänan huvi ilmutamise eest!
veebruar 20, 2009 at 8:58 p.l. #170719Bonsuna
MemberVabandage mu ignorantsust aga kas profimaadlus on see kus kostüümides mehed etteantud süzee järgi üksteise peksmist teesklevad?Täpselt nii Kirp, sulle peaks see meeldima kuidas liibukates kapid üksteist tümitavad. Ses mõttes, et võid mu manageriks hakata.
veebruar 20, 2009 at 9:19 p.l. #170671Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäpselt nii Kirp, sulle peaks see meeldima kuidas liibukates kapid üksteist tümitavad. Ses mõttes, et võid mu manageriks hakata.
veebruar 20, 2009 at 9:25 p.l. #170620elfjelinek
MemberTähendab ikkagi on siis seesama asi? Oleneb lihtsalt kuidas keegi seda defineerib…Manageriks võin ma ikka hakata: 60% mulle, 40% sulle.
Ehk selgitate siis mulle uskmatule mis asja mõte tegelikult on?
raha ikka raha .Need liibukates kollid on kõik miljonärid
veebruar 20, 2009 at 9:28 p.l. #170438Bonsuna
MemberTähendab ikkagi on siis seesama asi? Oleneb lihtsalt kuidas keegi seda defineerib…Manageriks võin ma ikka hakata: 60% mulle, 40% sulle.
Ehk selgitate siis mulle uskmatule mis asja mõte tegelikult on?
Kuule Kirp, luba ma selgitan natuke. Maadlen ikka mina, seega ei saa sa kuidagi ja kunagi saama 60%. Lihtsalt ilus olla ja tark nägu teha…….. 35% oleks sulle isegi palju aga olgu, ma olen lahke mees. Pealegi ma luban, et ma sind ei löö. Lööme käed?
veebruar 20, 2009 at 9:36 p.l. #170403Arnie
MemberMulle vägagi meeldiks vaadata sellist asja Eestis
veebruar 20, 2009 at 9:56 p.l. #170405Vägivaldur
MemberMa loodan, et Eestis ei juurdu selline sõna nagu “profimaadlus”. Tegu on ju ikka showmaadlusega.
veebruar 20, 2009 at 10:00 p.l. #170354Kristjan-Johannes Konsap
MemberKuule Kirp, luba ma selgitan natuke. Maadlen ikka mina, seega ei saa sa kuidagi ja kunagi saama 60%. Lihtsalt ilus olla ja tark nägu teha…….. 35% oleks sulle isegi palju aga olgu, ma olen lahke mees. Pealegi ma luban, et ma sind ei löö. Lööme käed?Selles asi ongi-kui mind ei ole siis sa ei maadlegi! Kes sinu eest hoolitseb, kes transpordi organiseerib, kes pere vaatama toob, kes su haiglakulud kinni maksab, kes sulle üha uusi ja uusi matše otsib, Õige vastus: M to the I to the N-A. Samas kõik on läbiräägitav….
veebruar 21, 2009 at 1:56 e.l. #170323Capricorn
MemberMa loodan, et Eestis ei juurdu selline sõna nagu “profimaadlus”. Tegu on ju ikka showmaadlusega.Jah tõesti, seda “profimaadlust” harrastav inimene justkui oleksid “profimaadleja”, aga “profimaadleja” on tegelikult näiteks selline: http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=148352
veebruar 21, 2009 at 8:11 e.l. #170222big poppa pump
MemberMa loodan, et Eestis ei juurdu selline sõna nagu “profimaadlus”. Tegu on ju ikka showmaadlusega.Kardan et kui nüüd asja käima lükkaks, siis mugandame ikka selllise termini nagu professionaalne maadlus (lühidalt profimaadlus).
veebruar 21, 2009 at 9:18 e.l. #170129joker
MemberMaitseasi

Minu lemmikud olid kunagi ammu-ammu Razor Ramon (hiljem oli vist Wolfpack), Lex Luger, Hulk Hogan, Crush, Undertaker, Goldberg, Diesel, Adam Bomb, Shawn Michaels, British Bulldog
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nende meestega olid vägevad showd, huvitavad karakterid ja lihtsalt lahe vaadata suuri mehi uskumatult kiiresti liikumas ja teineteisi looipmas..
Samas ei anna võrrelda näiteks selle tiluliluga, mis üks aasta siin saku suurhallis oli soomlaste esituses, mis tundus hale, naljakas ja lapsik.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.