Eesti Laul
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Eesti Laul
- This topic has 32 replies, 24 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Kask.
-
AutorPostitused
-
veebruar 8, 2009 at 8:22 p.l. #183155
noPAINnoGAIN
Member9.Laura, «Destiny»ega muud konkurentsivõimelist ei kuulnud
Nõustun
veebruar 8, 2009 at 8:23 p.l. #183157BRIKI
MemberÜllatavalt head laulud see aasta. Aga Laura – Destiny on ikka omaette klass, pole kahtlustki, et see Eurovisioonile läheb. Kui just Purga revolutsiooniga žüriid tagasi ei ole toodud ja neid eurolaulu valima pandud. Endale meeldib õudsalt ka Lowry lugu, üldse tema kauamängiv on hea.Lowry oli ka minu arvates üks parimatest….teised lood on kõik jah suht ebaõnnestunud.
veebruar 8, 2009 at 8:40 p.l. #183160Wall
MemberTraffic oli suhteliselt hea.
veebruar 9, 2009 at 9:24 e.l. #183177maddox
Memberkindlasti Laura Destiny, k6lbab v2ga h2sti niisamagi kuulata
veebruar 11, 2009 at 8:16 e.l. #183459masterofceremony
MemberEi saanud ma aru, mis krdi eesti laulust juttu. Tuleb välja Eurovisioon
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kuulasin siis ka natuke ETV kodukalt Eesti üllitisi. Kuna see aasta Deva Deva Dance puudub, siis päris huvitavad lood olid Ithaka Maria’l ja Köök’il. Kui peaks hääletama, siis Maria poolt. Laura lool on vähemalt minu arvates osad sämplid mingist loost maha kopitud just refrääni osas hakkab nagu kumisema mingi teine lugu. Mulle isiklikult pole Laura lood eriti istunud. Alguses tunduvad kuulatavad, aga kui hakatakse laskma söögi alla ja peale, siis üldjuhul olen hakanud isegi raadiol kanalit vahetama, kuna sellise kopa viskab ette. Kui võtta reaalse pilguga ja ennustama hakata, siis väga suure tõenäosusega Laura läheb Jugovisioonile Eestit esindama.veebruar 11, 2009 at 8:30 e.l. #183461matti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kuulasin siis ka natuke ETV kodukalt Eesti üllitisi. Kuna see aasta Deva Deva Dance puudub, siis päris huvitavad lood olid Ithaka Maria’l ja Köök’il. Kui peaks hääletama, siis Maria poolt. Laura lool on vähemalt minu arvates osad sämplid mingist loost maha kopitud just refrääni osas hakkab nagu kumisema mingi teine lugu. Mulle isiklikult pole Laura lood eriti istunud. Alguses tunduvad kuulatavad, aga kui hakatakse laskma söögi alla ja peale, siis üldjuhul olen hakanud isegi raadiol kanalit vahetama, kuna sellise kopa viskab ette. Kui võtta reaalse pilguga ja ennustama hakata, siis väga suure tõenäosusega Laura läheb Jugovisioonile Eestit esindama.Miks Jugovisioonile ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2009 at 10:14 e.l. #183467BRIKI
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kuulasin siis ka natuke ETV kodukalt Eesti üllitisi. Kuna see aasta Deva Deva Dance puudub, siis päris huvitavad lood olid Ithaka Maria’l ja Köök’il. Kui peaks hääletama, siis Maria poolt. Laura lool on vähemalt minu arvates osad sämplid mingist loost maha kopitud just refrääni osas hakkab nagu kumisema mingi teine lugu. Mulle isiklikult pole Laura lood eriti istunud. Alguses tunduvad kuulatavad, aga kui hakatakse laskma söögi alla ja peale, siis üldjuhul olen hakanud isegi raadiol kanalit vahetama, kuna sellise kopa viskab ette. Kui võtta reaalse pilguga ja ennustama hakata, siis väga suure tõenäosusega Laura läheb Jugovisioonile Eestit esindama.Mingi osa Laura loost on väga sarnane ühe Mari- Leenu lauluga.
veebruar 11, 2009 at 1:27 p.l. #183490masterofceremony
MemberMiks Jugovisioonile ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eesti on nn. poolfinaalis seal grupis, kus kõik endised jugoslaavia jms riigid sees ja vaevalt edasi saab. Tükk aega ju esiotsas pidevalt endised jugo maad. Mitte et ma euroviisusid jälgin, pigem vaatan lõpuprotokolli. Lisaks, kui vaadata, et mis maa kellele max punne annab, siis näed, et kogu see hääletamine on suht poliitiline.
veebruar 15, 2009 at 2:06 p.l. #183900Jõukahoolik
MemberChalice laul on väga omapärane ja teistest erinev. Meeldib. Aga kui mõelda selle peale, kes Eestit esindab siis üsna tõenäoliselt Laura. (Laul iseenesest halb ei ole)
veebruar 15, 2009 at 2:19 p.l. #183903Jarmo Oberst
MemberSellel aastal pole ühtegi laulu mis Eurovisioonil edu saavutaks. Kui peaks valima, siis ka ilmselt Laura !
veebruar 15, 2009 at 2:39 p.l. #183904Kask
MemberEesti ei hakkagi kunagi midagi saavutama , kui jätkub rahvahääletus , Eesti inimestel on lihtsalt teistmoodi maitse – nagu eelmine kord ,,Leto Svet” .
Kui tuleks tagasi rahvushääletus nagu mõned aastad tagasi oli ja kus Eesti saavutas 1- ja 3 koha siis oleks jälle mingi võimalus võita,
või isegi kui mitte võita siis saada põhiüritusele
veebruar 16, 2009 at 9:11 p.l. #184066Jõukahoolik
MemberEesti ei hakkagi kunagi midagi saavutama , kui jätkub rahvahääletus , Eesti inimestel on lihtsalt teistmoodi maitse – nagu eelmine kord ,,Leto Svet” .Kui tuleks tagasi rahvushääletus nagu mõned aastad tagasi oli ja kus Eesti saavutas 1- ja 3 koha siis oleks jälle mingi võimalus võita,
Su jutus on vastuolu, või ei saanud ainult mina aru?
veebruar 16, 2009 at 9:46 p.l. #184071Biitseps
MemberEesti ei hakkagi kunagi midagi saavutama , kui jätkub rahvahääletus , Eesti inimestel on lihtsalt teistmoodi maitse – nagu eelmine kord ,,Leto Svet” .Kui tuleks tagasi rahvushääletus nagu mõned aastad tagasi oli ja kus Eesti saavutas 1- ja 3 koha siis oleks jälle mingi võimalus võita,
Ja see oli ka päris hea ,kui rahvusvaheline zürii hääletas ja Vaiko Eplik eelviimase koha sai
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2009 at 8:33 e.l. #184087BRIKI
MemberJa see oli ka päris hea ,kui rahvusvaheline zürii hääletas ja Vaiko Eplik eelviimase koha sai
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
oojaaa Ma ei saa aga aru kuidas siis need siinsed korraldajad ei saa aru, et rahvahääletus on jama!!!
veebruar 17, 2009 at 9:35 e.l. #184102masterofceremony
Member