Eesti kulturist sai eluaegse võistluskeelu
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Eesti kulturist sai eluaegse võistluskeelu
- This topic has 45 replies, 27 voices, and was last updated 15 years, 2 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
oktoober 22, 2010 at 5:39 p.l. #280091
rolex
MemberEks nad kõik loodavad seda, kes midagi kasutanud on. Samas eluaegne keeld on ikkagi liig, mis liig. Mõne inimese leib tuleb selle kaudu lauale.Minul on ka kahju, mina annaks 30 aastase eluaegse asemel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2010 at 10:01 p.l. #280104Acqua
MemberKõvast puust sportlane peab olema, kes sel juhul oma 30-aastaku plaani nendeks tulevikuvõistlusteks ära suudab täita
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .oktoober 27, 2010 at 7:47 p.l. #280658Kask
MemberPõhimõtteliselt on eluaegsetest kahju või mismõttes? Petturid, vargad, tapjad, kes teenivad välja eluaegse-neist on ka kahju?No v-o on see liiga karm karistus, üks-ühele näiteks eluaegse vanglakaristusega tapjale ehk võrrelda ei saa, samas oleneb vaatevinklist.
Eestis küll kulturism kellelegi otseselt leiba lauale ei too. Ja kui tookski, siis peaks inimene olema piisavalt tark, et enda tegudest endale aru anda.
Huumorit ikka leiab siin foorumis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pidasin silmas eluaegset keeldu sportlasele.
Ilmselgelt on nad selle ära teeninud ja puhas sport on puhas sport, aga ikkagi on kahju.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ses suhtes, et kui keegi on fanatt sellel alal mis ta teeb, siis on ikka kahju kui temalt võetakse päris suur osa võimalusest sellega tegeleda.
Eks see võrdsustab asja naturaali jaoks muidugi ja ma pole ka mingi steroidide pooldaja.. Kahju on lihtsalt kui saadakse eluaegne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas kui hakata edasi juurdlema, siis pärast 1 korda võiks nagu aru pähe tulla.. See on nii nokk kinni – saba lahti teema tegelikult.
Siis tekib tegelikult küsimus, et kus asub inimvõimete piir naturaalsel treenimisel?
oktoober 28, 2010 at 7:05 e.l. #280693MoloM
MemberMa pidasin silmas eluaegset keeldu sportlasele.Ilmselgelt on nad selle ära teeninud ja puhas sport on puhas sport, aga ikkagi on kahju.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ses suhtes, et kui keegi on fanatt sellel alal mis ta teeb, siis on ikka kahju kui temalt võetakse päris suur osa võimalusest sellega tegeleda.Eks see võrdsustab asja naturaali jaoks muidugi ja ma pole ka mingi steroidide pooldaja.. Kahju on lihtsalt kui saadakse eluaegne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas kui hakata edasi juurdlema, siis pärast 1 korda võiks nagu aru pähe tulla.. See on nii nokk kinni – saba lahti teema tegelikult.
Siis tekib tegelikult küsimus, et kus asub inimvõimete piir naturaalsel treenimisel?
Mina näen seda nii, et temalt ei võeta ära võimalust vaid põhimõtteliselt võtab ta ise selle ära keelatud aineid kasutades
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja põhimõtteliselt võib ju alaga tegeleda edasi, võistelda ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2010 at 7:07 e.l. #280694Ott Kiivikas
MemberVõistleda saab ka edasi, on olemas ka kulturismis erinevaid liigasid, kus keegi su käest ei küsi kas sa oled vahele jäänud või ei ole, rääkimata sellest, et seal puudub igasugune kontroll.
oktoober 28, 2010 at 5:23 p.l. #280752kike89
MemberEesti kulturist Aleksandr Aleksejev sai eluaegse võistluskeelu!!!
Nüüd siis asi kinnitatud…
oktoober 28, 2010 at 7:21 p.l. #280771P-A-U-L
MemberSamas õige, mis ta siis ronib lavale ise kama täis? Arvas et ei kontrollita? Tore oleks ju aus sport, kui sellist üldse eksisteerib…
Esi 3-me mehi oleks õiglane kõiki kontollida.
oktoober 28, 2010 at 7:21 p.l. #280772Janika Aavamägi
MemberEesti kulturist Aleksandr Aleksejev sai eluaegse võistluskeelu!!!Nüüd siis asi kinnitatud…
Jah, seda kinnitab ka Eesti Antidopingu assotsatsioon. Seega, otsus on kindel.
oktoober 28, 2010 at 7:25 p.l. #280773Hirmus Ants
MemberEsi 3-me mehi oleks õiglane kõiki kontollida.Esi 3-me mehed on kõik mingil ajaperioodil “kangemate” abivahendite abil lihaseid juurde kasvatanud. Osade ainete tarvitamise jäljed kaovad kehast mõne nädalaga. “Ausat” sporti tippspordi tasemel ei eksisteeri.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2010 at 7:44 p.l. #280775Ruts456
MemberEsi 3-me mehed on kõik mingil ajaperioodil “kangemate” abivahendite abil lihaseid juurde kasvatanud. Osade ainete tarvitamise jäljed kaovad kehast mõne nädalaga. “Ausat” sporti tippspordi tasemel ei eksisteeri.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma usun ja olen kindel, et väga palju on neid mehi, kes pole neid nn “kangemaid” abivahendeid kasutanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära üldista.oktoober 28, 2010 at 8:17 p.l. #280777Kask
MemberMa usun ja olen kindel, et väga palju on neid mehi, kes pole neid nn “kangemaid” abivahendeid kasutanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära üldista.Valesti usud siis.
Jutt käib kõrgematel kohtadel olevatest meestest.
oktoober 28, 2010 at 9:41 p.l. #280781PT London
MemberMa usun ja olen kindel, et väga palju on neid mehi, kes pole neid nn “kangemaid” abivahendeid kasutanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära üldista.kuidas jõuluvanaga lood on…
oktoober 29, 2010 at 4:04 e.l. #280784Hirmus Ants
MemberUsk tähendab selle uskumist, mis läheb kaugemale empiirilise maailma tõenditest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2010 at 5:15 e.l. #280788ROtter
Memberkuidas jõuluvanaga lood on…Kui see Jõuluvana ei ole, siis kes see on?
oktoober 29, 2010 at 5:46 p.l. #280845PT London
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.