Eesti kulturismi ajalugu…
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Eesti kulturismi ajalugu…
- This topic has 301 replies, 63 voices, and was last updated 4 years, 11 months tagasi by
Arnold.
-
AutorPostitused
-
veebruar 16, 2008 at 7:13 p.l. #141113
Arnold
Memberveebruar 17, 2008 at 9:11 e.l. #141181Arnold
Memberveebruar 17, 2008 at 5:42 p.l. #141220Arnold
Memberveebruar 17, 2008 at 10:30 p.l. #141304Arnold
MemberAasta siis oli 85, kevad, peeti Eesti esimeisi kulturismi karikavõistlusi, Tartu Ülikooli Klubis.
Ürituse peakorraldajaks ja ka absoluutseks võitjaks oli tollel ajal 36 aastane Oleg Andla.
Sellel epohhi looval üritusel juhtus siiski ka üks ebasportlik vahejuhtum mille tagajärjel üks
sporlane diskvalifitseeriti.
Olin ise selle sündmuse tunnistajaks ja mul õnnestus see ka fotona
dokumenteerida.
Nimelt, võistleja Tallinnast Hr.Ülo Reim suvatses Tartu võistleja Hr.Neledovi
vabakava ajal visata lavale plastikust mannekeeni jala.
Hiljem selgitusi andes väitis Hr.Reim, et ta nägi täiesti selgelt,
et esineja on oma jalaproteesi lavataha maha unustanud ja esineb nüüd ühel jalal-
“muidugi pidin kaasvõistlejat hädas aitama, mis mul muud teha oli” kommenteeris Ülo emotsionaalselt.
See “abi” läks Hr.Reimile maksma suht kindla Eesti esimese absoluutse karikavõitja tiitli.
Vaadake pilte ja otsustage ise miks Hr.Reim võis asju todapidi näha?
veebruar 17, 2008 at 10:47 p.l. #141306Bonsuna
MemberAasta siis oli 85, kevad, peeti Eesti esimeisi kulturismi karikavõistlusi, Tartu Ülikooli Klubis.Ürituse peakorraldajaks ja ka absoluutseks võitjaks oli tollel ajal 36 aastane Oleg Andla.
Sellel epohhi looval üritusel juhtus siiski ka üks ebasportlik vahejuhtum mille tagajärjel üks
dokumenteerida.
et esineja on oma jalaproteesi lavataha maha unustanud ja esineb nüüd ühel jalal-
“muidugi pidin kaasvõistlejat hädas aitama, mis mul muud teha oli” kommenteeris Ülo emotsionaalselt.
See “abi” läks Hr.Reimile maksma suht kindla Eesti esimese absoluutse karikavõitja tiitli.
Kinomehed!
veebruar 19, 2008 at 1:37 p.l. #141561joker
Memberveebruar 19, 2008 at 1:44 p.l. #141562matti
MemberKristjan-Johannes Konsap
MemberAasta siis oli 85, kevad, peeti Eesti esimeisi kulturismi karikavõistlusi, Tartu Ülikooli Klubis.
Ürituse peakorraldajaks ja ka absoluutseks võitjaks oli tollel ajal 36 aastane Oleg Andla.
dokumenteerida.
Mis mõttes?
veebruar 19, 2008 at 5:45 p.l. #141601Ottoson
MemberM.M ist ka mingeid pilte on? kui ma ei eksi siis ta 99 a. videos vilksas korraks!
märts 12, 2008 at 3:54 p.l. #145378Humann1
MemberKasutaja undisputed enne vist küsis, et kas kellegil on Raimo Poomanni pilte… Minul on, aga mul pole skännerit. Nii, et ma ei tea kuidas need arvutisse saaks. Ma olen ta tütar.
märts 29, 2008 at 8:18 e.l. #147768Ott Kiivikas
MemberMeil Telliskivi 51 on skanner olemas kontoris, kui palju tüli ei tee, võite läbi astuda ja skannime pildid sisse. Sama kehtib ka kõigi teiste kohta kui on huvitavat materiali, siis astulege läbi skannime sisse ja näitame teistele ka.
detsember 31, 2008 at 1:06 p.l. #177118asdfghjkl
MemberParim Eesti kulturist läbi aegade vist?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tundub jah, väga võimas näeb välja.
jaanuar 22, 2009 at 12:52 p.l. #180891aptulaman
MemberÜlo Reimi nime kuulen esimest korda, aga RAIVO Reim on vennike, kes 1978a. saavutas oma kehakaalus NL`s 3. koha!
jaanuar 22, 2009 at 2:33 p.l. #180915jrx
MemberNeed 65nda aasta vennad näevad täitsa normaalsed välja ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2009 at 4:57 p.l. #181231Peyote
Memberjah kõik väga huvitavad pildid (:
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.