Skip to main content

Eesmärk massi- ja lihasekasvatamine, kuid soov ka aeroobset trenni teha

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Eesmärk massi- ja lihasekasvatamine, kuid soov ka aeroobset trenni teha

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    screwdriver
    Member

Olen võibolla ise asjast valesti aru saanud, kuid olen seni teadnud, et kui plaaniks lihase ja massi kasvatamine, siis aeroobne sport siin väga ei abista.

Nädalas teen 4-5 korda lihastele saalis trenni ning päevane vajalik kalorihulk eesmärk-kaaluni jõudmiseks on ~3500 kalorit. Nädalas 2 korda teen ka aeroobset trenni millega kulutab 400 kcal umbes. Kui soovin kaalus siiski juurde võtta ja ka aeroobset sporti teha, kas nendel päevadel kui aeroobset trenni teen piisab sellest kui söön kaotatud kalorid tagasi, et siis nendel päevadel suurendada päevane kalorihulk 3900kcal peale ?

Kratos
    Member

Olen võibolla ise asjast valesti aru saanud, kuid olen seni teadnud, et kui plaaniks lihase ja massi kasvatamine, siis aeroobne sport siin väga ei abista.

Nädalas teen 4-5 korda lihastele saalis trenni ning päevane vajalik kalorihulk eesmärk-kaaluni jõudmiseks on ~3500 kalorit. Nädalas 2 korda teen ka aeroobset trenni millega kulutab 400 kcal umbes. Kui soovin kaalus siiski juurde võtta ja ka aeroobset sporti teha, kas nendel päevadel kui aeroobset trenni teen piisab sellest kui söön kaotatud kalorid tagasi, et siis nendel päevadel suurendada päevane kalorihulk 3900kcal peale ?

lihaste kasvu puhul on kõige tähtsam õige treening ning õige toitumine.

Aeroobset on igal juhul vaja. Kui kardad, et lihasmass ei kasva aeroobse pärast, siis söö rohkem. Liialdada muidugi ei maksa, aga 1 aeroobne päev nädalas on täiesti normaalne.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.