Mingi jama on. Toitun teadlikult, mitmekülgselt ja tervislikult. Ühtegi toiduainet ei välista. Tellisin ka toitumiskava, mida järgin. Juurde võtan vitamiine, omega-3. Magan piisavalt. Tavaline kontoriroti elu, ei ole ülemäära stressirohke ega midagi. Trenni teen 3 korda nädalas (jõusaal, vahel aeroobne).
No ja koguaeg on mingi pagana väsimus peal. Jõuetus. Ei suuda pingutada, sundida ennast tegutsema. Hea meelega käiksin 5 korda nädalas trennis (olen teinud sellise kava), aga no peaaegu mitte kunagi ei jõua ma ennast nii sageli sinna vedada. Päris tihti tuleb ette, et vean end trenni kohale, aga kohapeal ei jõua ennast pingutada, ei suuda ennast sundida.
Vere näitajad on korras. Mingid ergutavad ained ka mingit mõju ei avalda – ženženi tee või kohvi.
Mõistus on otsas.
No ja nii tekkiski nüüd mõte – ehk on põhjus mingis toitaine talumatuses? Kas jõuetus, väsimus võib olla mõne toiduaine talumatuse sümptom?
Ja kui võiks uurida, siis kus teha testi? Neid testi pakkujaid on väga palju, teste ka seinast seina – paarist kuni paarisaja toiduaineni. Ma nendes ei orienteeru ja ei tea, kuidas valida välja kõige sobivaim ja parim.Iga testi pakkuja loomulikult korraliku müügiagendina kiidab vaid oma testi ja seda kõige kallimat varianti…