Edgar ja tema toimetamised
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Edgar ja tema toimetamised
- This topic has 62 replies, 21 voices, and was last updated 14 years, 11 months tagasi by
Mart Muru.
-
AutorPostitused
-
märts 4, 2011 at 11:45 e.l. #291937
smack
MemberEga siin pole aega enam palju jäänud, täna õhtuni vaid. Ise valisin eile ja nagu arvata võib, siis kindlasti mitte Edgarit
IRL sai minu hääle.Eks ma pean ka enda traditsiooni jätkama, 6-ndal TTÜ-sse ja IRL-ile häält andma:)
Kas sa ta ikka sisse kutsusid…?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enne valimisi nad on jah ukse taga nagu jumalasulased, aga niipea kui valimispäev ära kukub, pole neist enam kippu ega kõppu…Ega kommikott nii mahukas ka pole, komme jagub ainult valimispäevani:D
märts 4, 2011 at 4:34 p.l. #291958Mansel
MemberEi saa mina aru, mis teid paelub IRLs, sealne põrsas on nii mõnigi kord ´´aidanud´´ Eesti riiki, olekski võinud ta Gruusiasse jääda
märts 4, 2011 at 6:58 p.l. #291968daemonium
MemberEi saa mina aru, mis teid paelub IRLs, sealne põrsas on nii mõnigi kord ´´aidanud´´ Eesti riiki, olekski võinud ta Gruusiasse jääda
Mina jälle ei saa aru.,miks mõned põrssad toetavad küüditajaid ja venestajaid …,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 4, 2011 at 7:05 p.l. #291971nightq
märts 4, 2011 at 7:08 p.l. #291972nightq
MemberKes mustakal männipargi lähedal elab võis keskerakonna propagandat kuulda, selline vene simman käis et mul läbi euro akende oli isegi kosta ja siis mingi hetk oli hr Jüri Ratas isiklikult ukse taga
See lärm siis oligi mu hämmingu aluseks. Tulin just TTÜ`st välja, kui kuulsin mingisugust ähmast sõnavõttu kusagilt kaugemalt. Õnneks ei läinud ma allikat üles otsima, mõni oleks ilmselt kerge sõimu osaliseks saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 4, 2011 at 7:14 p.l. #291974Mansel
MemberMina jälle ei saa aru.,miks mõned põrssad toetavad küüditajaid ja venestajaid …,
Mööda panid, sotse toetan.
Ja keegi siin ei taha venestada, loll jutt. Ära usu kõike, mida näed või kuuled
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 4, 2011 at 7:20 p.l. #291976daemonium
MemberMööda panid, sotse toetan.Ja keegi siin ei taha venestada, loll jutt. Ära usu kõike, mida näed või kuuled
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt – ega ma sind mõelnudki.
Ja see veel puuduks,et hakata siin tõsist politiilist diskussiooni pidama …,
märts 4, 2011 at 7:21 p.l. #291977Mansel
MemberAinus bläkk on neil domeenireform, mis lihtsalt jõuga läbi suruti, aga muus osas on tegu igati pinks-ponks erakonnaga, mida juhib taat, kes suudab ka valusaid (kuid õigeid) otsuseid teha ning ei kasuta poliitikas odavat populismi ja demagoogiavõtteid.Miks nad siis end nii palju reklaamivad? Kui nad nii arvestatav jõud, siis võiks ju käigu maha selle pealt võtta. Iga päev tuleb mitu reklaami IRL-lt, teistelt vist sama palju kui neilt päevas
märts 4, 2011 at 7:51 p.l. #291979nightq
MemberValimistel peavad kõik erakonnad siiski paraja rahasumma kulutama, et reklaami saada ning viimane on vajalik, et võimalikult paljude inimesteni jõuda. Kusjuures KE teeb Tallinnas väga ebaeetilist reklaami, kuna ehivad ennast võõraste sulgedega ja
Eestikeelses meedias ringlevad reklaamid ajavad ka udujuttu ->
märts 4, 2011 at 8:26 p.l. #291990Mansel
MemberValimistel peavad kõik erakonnad siiski paraja rahasumma kulutama, et reklaami saada ning viimane on vajalik, et võimalikult paljude inimesteni jõuda. Kusjuures KE teeb Tallinnas väga ebaeetilist reklaami, kuna ehivad ennast võõraste sulgedega jaEestikeelses meedias ringlevad reklaamid ajavad ka udujuttu ->
Jajah, ega reformikatel paremad reklaamid pole, mis telekas käivad. Samuti suunatud keskerakonna vastu.
Seal õhust võetud fakte küll ei kuulnud
märts 4, 2011 at 10:49 p.l. #292008rajaver
MemberSavisaar tuleks üldse trenni saata, saaks siit foorumist siis äkki mõned valijad
märts 5, 2011 at 12:31 e.l. #292009AlanBStard
ModeratorMööda panid, sotse toetan.Sotse valides saad sookvoodid ja hulga uusi riigiametnikke maksuraha sööma ja kodaniku seljas laiama. Paks riik on kõigile koormaks. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have.
märts 5, 2011 at 9:35 e.l. #292056nightq
MemberJajah, ega reformikatel paremad reklaamid pole, mis telekas käivad. Samuti suunatud keskerakonna vastu.Seal õhust võetud fakte küll ei kuulnud
Eesti ongi kõige vaesem eurotsooni riik ja töötuid on nii palju.Pole võimalik omavahel vanu riike ja puberteedieas Eestit võrrelda. Teistel on olnud aastaid aega oma riik ja maksupõhimõtted üles ehitada, sealjuures üksnes katsetades ning kitsaskohti elimineerides. Kusjuures elukvaliteedi osas parimatel riikidel on ülikõrged maksud, mille arvelt kõik hüved kinni ka makstakse, aga Eestis tahetakse kõike nüüd ja kohe saada.
Sina näed töötuid, aga mina näen struktuurset tööjõupuudust, kuna terve IT valdkond ägiseb programmeerijate ja inseneride puuduse all ning igasugused hakatised võetakse tööle. Peamine vaid, et koodi natukenegi mõikab, muu õpitakse töö käigus juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samuti on puudus tasemel finantsjuhtidest, aktuaaridest, raamatupidajatest.. the list goes on
märts 5, 2011 at 9:42 e.l. #292057Mart Muru
MemberMaailmas võiks olla ainult üks suur riik kus on ühine keel ja raha
märts 5, 2011 at 12:46 p.l. #292086daemonium
MemberMaailmas võiks olla ainult üks suur riik kus on ühine keel ja raha
Seda arvavad paljud.Sõdugi selle nimel peetud …
Probleem on selles,et tolle riigi keeles ja keskuse asukohas ei suudeta kuidagi kokkuleppele jõuda,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.