Skip to main content

Edasijõudnute kava jaotatuna kaheks

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Edasijõudnute kava jaotatuna kaheks

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    kriimsilm.
    Member

Hakkasin siin selle nädala algusest alates harjutama “Edasijõudnute kava jaotatuna kaheks” järgi. Muidu on kõik harjutused seal arusaadavad, aga küsimus tekkis ühe jalapäeva harjutuse kohta. Kuna mul jõusaalis vastavat aparaati olemas pole, siis millega võiks asendada selle harjutuse: “Jalgade kõverdamine trenazööril istudes”?

Kuna see harjutus praktiliselt sama, mis “Jalgade kõverdamine trenazööril kõhuli”, siis ise mõtlesin et peaks äkki seda sama harjutust paar seeriat rohkem tegema?

Liigub mu mõte õiges suunas, või peaks hoopis mingi muu harjutuse kavva võtma?

harselius
    Member

idee järgi töötab küll sama lihas. miks sul need üldse eraldi olid? mul oli ka 2-päeva kava ja seal oli reie tagumise osa jaoks jalgade kõverdamine lihtsalt. ise valisin, kas tegin seda istudes või kõhuli…

Hakkasin siin selle nädala algusest alates harjutama “Edasijõudnute kava jaotatuna kaheks” järgi. Muidu on kõik harjutused seal arusaadavad, aga küsimus tekkis ühe jalapäeva harjutuse kohta. Kuna mul jõusaalis vastavat aparaati olemas pole, siis millega võiks asendada selle harjutuse: “Jalgade kõverdamine trenazööril istudes”?

Kuna see harjutus praktiliselt sama, mis “Jalgade kõverdamine trenazööril kõhuli”, siis ise mõtlesin et peaks äkki seda sama harjutust paar seeriat rohkem tegema?

Liigub mu mõte õiges suunas, või peaks hoopis mingi muu harjutuse kavva võtma?

Mõte liigub õiges suunas. Tee sama palju, kui algset harjutust.

kriimsilm.
    Member

idee järgi töötab küll sama lihas. miks sul need üldse eraldi olid? mul oli ka 2-päeva kava ja seal oli reie tagumise osa jaoks jalgade kõverdamine lihtsalt. ise valisin, kas tegin seda istudes või kõhuli…

Ei mina tea, miks nad eraldi on, ilmselt mõjutab sama lihast natuke erineva nurga alt. Kava võtsin muidu siit samast foorumist Tööriistad -> Treeningkavad -> Edasijõudnute kava jaotatuna kaheks alt.

Aga oleks siis mõttekas see istudes variant lihtsalt vahele jätta ja 3×8 seda kõhuli jalgade kõverdamist teha?

Edit:

Mõte liigub õiges suunas. Tee sama palju, kui algset harjutust.

Ok, tänud, nüüd asi selge.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.