ebameeldiv allergia
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » ebameeldiv allergia
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
Tarantula.
-
AutorPostitused
-
aprill 25, 2011 at 12:18 p.l. #15608
Tarantula
MemberTerekest siis kõigile .
Mu kogu keha on väikeseid täppe täis käed , selg , kintsud j.n.e ,aga millest see tingitud võib olla ?
Väga ebameeldiv on olla lihtsalt kogukeha sügeleb aina , üritan ennast mitte kratsida .
kindlasti on see mul mingi allergia , punnid on sellised hästi väikesed ja tohutult palju on neid mõne kohapeal eriti seljal , rinnal ja kätel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olen kasutanud mingeid salve ja asju aga ikka pole aidanud . kardan et allergia on mingi õietolmu vastu või mis iganes .
äkki kellegil on omal esinenud mingeid allergiaid ja oskab soovitada mulle mingit salvi mis võiks allergia kehalt ära kaotada .
allergia on praegu olnud mul kusagil 5 päeva . ja kunagi varem pole mul midagi sellist olnud . Kui siit abi ei saa siis vist peab arstil külas käima:)
Aga tõsiselt ebameeldiv on olla palun aidake
“>aprill 25, 2011 at 12:22 p.l. #299329Archangel
MemberMine arsti juurde ning tee allergiatest. Ei võta kaua ning saad teada kõikide levinumate allergiate tulemused. Kas on ning kui on, siis kui tugev allergia. Vastavalt sellele võid kasutada kas tavalisi käsimüügi ravimeid või spetsiaalseid ravimeid ning õpid vältima allergeene.
Täiesti võimalik, et tegemist on ka mingi muu haigusega, mis välja on löönud. Niiet, igal juhul arsti juurde tasub minna.
aprill 25, 2011 at 12:28 p.l. #299332Tarantula
MemberMine arsti juurde ning tee allergiatest. Ei võta kaua ning saad teada kõikide levinumate allergiate tulemused. Kas on ning kui on, siis kui tugev allergia. Vastavalt sellele võid kasutada kas tavalisi käsimüügi ravimeid või spetsiaalseid ravimeid ning õpid vältima allergeene.Täiesti võimalik, et tegemist on ka mingi muu haigusega, mis välja on löönud. Niiet, igal juhul arsti juurde tasub minna.
peab vist tõesti siis arstijuures ära käima , tohutu sügelus on üle keha . aga aitäh teile
“>aprill 25, 2011 at 12:56 p.l. #299338Tarantula
Memberlugesin veel netist et kevadine päike võib ka allergiat tekitada , samas kui 5 päeva on allergia olnud tuleb mul meelde et ma lesisin kyll päikse käes nii 2 tundi umb eelmine kolmap või teisip . ja samas ka eile . kevadine päike on ohtlik . praegu sain emalt mingit rohtu claretin või mis iganes . see pidavat aitama
“> et eks ole näha mis saab veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 25, 2011 at 5:46 p.l. #299398Killhoven
MemberTegemist ei ole aknega, ega ju ?
aprill 25, 2011 at 7:00 p.l. #299414AlanBStard
ModeratorTegemist ei ole aknega, ega ju ?Aknega pole küll mingit sarnasust.
Päike, toidutalumatus, allergia… kes teab. Antihistamiinid nagu Claritine ei ole lahendus aga vahel hädapärast aitavad.
aprill 27, 2011 at 5:31 p.l. #299690Tarantula
MemberAknega pole küll mingit sarnasust.Päike, toidutalumatus, allergia… kes teab. Antihistamiinid nagu Claritine ei ole lahendus aga vahel hädapärast aitavad.
ma ei saa täpselt aru toidutalumatus ?
ma pole siiamaani arsti juurde läinud , kuigi allergiat on läinud vähemaks aga ikka sügeleb kyll ma loodan , et läheb üle igaveseks ei saa ju jääda või saab ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas valgu üle tarbimisest võib ka allergia tingitud olla ? kuigi ma ei usu väga et üle tarbin
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.