Ebaaus oma tervise suhtes
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Ebaaus oma tervise suhtes
- This topic has 37 replies, 14 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
detsember 22, 2010 at 10:49 e.l. #284407
IVARK
MemberMu lemmiktsitaat: “Elu on ilus senikaua kuni jumal laseb lolle vohada nagu ohakaid” (S.Zweig.). Selle Žanna Vladimirova kommentaar oma proovile oli standartne – olin puu otsas kui pauk käis. Ikka mingi imepulber, mida osteti…bla bla bla. Igaüks, kes vähegi jagab asja, teab, mis tõde on tegelikult. Sama käib kõigi kulturistide jt. alade harrastajate kohta. Silmakirjalik jutt.
detsember 22, 2010 at 2:30 p.l. #284428Raivo Piiber
MemberTarbimisnäiteid pole vaja kaugelt otsida … Kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin!detsember 22, 2010 at 2:45 p.l. #284429Aile
MemberTarbimisnäiteid pole vaja kaugelt otsida … Kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin!Ikka väga väga kurva looga kodanik…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 22, 2010 at 4:20 p.l. #284437Mart Muru
MemberŽanna Vladimirova? 100m Eesti meister 2009, võiduaeg 11,87, kusjuures 2008 a. parim tulemus oli tal vaid 12,79. Pea sekund aastaga ja seda sprindis? Sinnamaani jooksis ta vaid aegu üle 12 sekundi.Irw tõesti, et 11,87s jooksmiseks on vaja dopingut.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 22, 2010 at 5:40 p.l. #284444kassu64
MemberIrw tõesti, et 11,87s jooksmiseks on vaja dopingut.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
no mis teha, kuidagi peab ju saama alla 12s joostadetsember 22, 2010 at 7:53 p.l. #284450matroxx
MemberOlekski jooksnud kui nii palju MASSI tegemisele poleks tähelepanu pööranud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 22, 2010 at 7:55 p.l. #284451Kert-
MemberMa pole küll asjatundja ,aga minuarust need mõjuvad kõigile erinevalt. Mõni hakkab surema ,teine saab eluvaimu juurde. Sama ka toidulisanitega. Mõni kiidab mingit kindlat toodet ,mis mul oleks nagu jahu sisse ajada ja teist laidab ,mis oleks kui imerohi.
detsember 22, 2010 at 9:01 p.l. #284452gmaster
MemberMa pole küll asjatundja ,aga minuarust need mõjuvad kõigile erinevalt. Mõni hakkab surema ,teine saab eluvaimu juurde.Ja kuidas sa selle olukorra soovitaksid lahendada, lasta kõigil proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?detsember 23, 2010 at 3:29 p.l. #284491ROtter
MemberEnamus selle teema ümber räägitavast on siiski täielik jahu.Ega need pole ainsad sellised näited. Mõistus on kogu maailmas haruldane nähtus.
Kui need ained nii süütud oleksid, siis võiksid ju olla igas supermarketis vabalt müügil, raske füüsilise töö tegijad – ehitajad, põllutöölised jne. ostaksid neid meeleldi ja tööviljakus oleks kordades suurem.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2010 at 12:30 e.l. #284516AlanBStard
ModeratorKui need ained nii süütud oleksid, siis võiksid ju olla igas supermarketis vabalt müügil, raske füüsilise töö tegijad – ehitajad, põllutöölised jne. ostaksid neid meeleldi ja tööviljakus oleks kordades suurem.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem need kui nt paratsetamool… mis on vist mõnes kohas ka poes müügil.
Või alko. Alkohol loeti ühes Lancetis avaldtud ülevaates ohtlikumaks-kahjulikumaks kui crack ja heroiin aga ometi on ta supermarketites vabalt müügil. Ära otsi ühiskonnakorraldusest loogikat.
detsember 25, 2010 at 7:53 e.l. #284563somps
MemberPigem need kui nt paratsetamool… mis on vist mõnes kohas ka poes müügil.Või alko. Alkohol loeti ühes Lancetis avaldtud ülevaates ohtlikumaks-kahjulikumaks kui crack ja heroiin aga ometi on ta supermarketites vabalt müügil. Ära otsi ühiskonnakorraldusest loogikat.
Põhimõtteliselt on Eestis ebaseaduslik ravimeid poes müüa. Paracetamol on kõige tavalisem NSAID ravimrühma kuuluv preparaat, mis küll koledal kombel rikub maksa pideval tarvitamisel, kuid palaviku vastu aitab hästi, sest suurendab perieersetes veresoontes hapnikuvoolu. Ühiskonna probleem on pigem see, et kasutatakse liiga kergekäeliselt – juba siis kui veel palavikku ei ole, kuid kehv enesetunne on. Coldrexi võiks ju lahmata ikka sisse (nämm-nämm, nii hea keemiamaitseline pläga). Tõsi kui tõesti on tekkinud tahtmine pakk ära süüa kommide vms pähe, siis võib saata organism sind kukele ja elundid vähesemal või rohkemal määral streikida.
Alkoholi osas olen nõus. Mürk ta kehale on ja samamoodi sõltuvusaine. Kuid kas mitte ei ole seda ka nikotiin? Ma ei tea just palju neid, kes oleksid suutnud edukalt maha jätta. Neid on, kuid mitte väga palju. Samamoodi on ka neid, kes narko või alkoga on lõpparve teinud, väga vähe. Nikotiin ja alkohol on poes piiranguliselt saadaval – alaealised neid kätte ei saa naljalt. Samas ei takista see vist ühtegi alaealist neid tarbimast. Juhtusin just hiljuti linnas ühte lifti umbes 13.-14.aastastega – mul oli häbi saada nende jutust aru.
detsember 25, 2010 at 12:35 p.l. #284573Aile
MemberPõhimõtteliselt on Eestis ebaseaduslik ravimeid poes müüa. Paracetamol on kõige tavalisem NSAID ravimrühma kuuluv preparaat, mis küll koledal kombel rikub maksa pideval tarvitamisel, kuid palaviku vastu aitab hästi, sest suurendab perieersetes veresoontes hapnikuvoolu. Ühiskonna probleem on pigem see, et kasutatakse liiga kergekäeliselt – juba siis kui veel palavikku ei ole, kuid kehv enesetunne on. Coldrexi võiks ju lahmata ikka sisse (nämm-nämm, nii hea keemiamaitseline pläga). Tõsi kui tõesti on tekkinud tahtmine pakk ära süüa kommide vms pähe, siis võib saata organism sind kukele ja elundid vähesemal või rohkemal määral streikida.Alkoholi osas olen nõus. Mürk ta kehale on ja samamoodi sõltuvusaine. Kuid kas mitte ei ole seda ka nikotiin? Ma ei tea just palju neid, kes oleksid suutnud edukalt maha jätta. Neid on, kuid mitte väga palju. Samamoodi on ka neid, kes narko või alkoga on lõpparve teinud, väga vähe. Nikotiin ja alkohol on poes piiranguliselt saadaval – alaealised neid kätte ei saa naljalt. Samas ei takista see vist ühtegi alaealist neid tarbimast. Juhtusin just hiljuti linnas ühte lifti umbes 13.-14.aastastega – mul oli häbi saada nende jutust aru.
Coldrex kipub iga haigust nn vinduma panema. Hetkeks on nagu hea olla, kuid 100 % töövalmidus tuleb väga aeglaselt. Ma usun, et juba rohkem, kui 10 aastat ma seda enam ei ole tarvitanud.
…juba aastaid ei ole ka nn külmetushaigusi põdenud. Minu kiirabi on maavillane sall + eeterlikud õlid ööseks peale ja järgmine päev oled nagu uus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 25, 2010 at 3:07 p.l. #284581Sarge
MemberAinuke ravim, mida kasutan on Goldrex ja seda selle pärast, et minu puhul on see ainuke ravim, mis tõesti ravib.
Aga roidide tarvitamine olgu igal ühel enda valik nagu ka alkoholi ja tubaka toodete tarbimine. Minu meelest on hea, kui on olemas foorum kus sellest on lubatud rääkida – siiski meil siin ühiskonnas sõnavabadus, aga see selleks. Hea selle pärast, et seal on targemad inimesed, kes on tarbinud või teavad kuidas tarbida ning kuidas kuurid välja näevad. Muidu inimene läheb kohe otse hauda, aga sealse abiga võib ellu jääda ja isegi suuremate tervise probleemideta välja tulla.
detsember 25, 2010 at 3:26 p.l. #284583Aile
MemberAinuke ravim, mida kasutan on Goldrex ja seda selle pärast, et minu puhul on see ainuke ravim, mis tõesti ravib.Aga roidide tarvitamine olgu igal ühel enda valik nagu ka alkoholi ja tubaka toodete tarbimine. Minu meelest on hea, kui on olemas foorum kus sellest on lubatud rääkida – siiski meil siin ühiskonnas sõnavabadus, aga see selleks. Hea selle pärast, et seal on targemad inimesed, kes on tarbinud või teavad kuidas tarbida ning kuidas kuurid välja näevad. Muidu inimene läheb kohe otse hauda, aga sealse abiga võib ellu jääda ja isegi suuremate tervise probleemideta välja tulla.
Coldrex ei ravi, vaid leevendab sümptomeid.
detsember 26, 2010 at 4:01 e.l. #284613AlanBStard
ModeratorPõhimõtteliselt on Eestis ebaseaduslik ravimeid poes müüa. Paracetamol on kõige tavalisem NSAID ravimrühma kuuluv preparaat, mis küll koledal kombel rikub maksa pideval tarvitamisel, kuid palaviku vastu aitab hästi, sest suurendab perieersetes veresoontes hapnikuvoolu. Ühiskonna probleem on pigem see, et kasutatakse liiga kergekäeliselt – juba siis kui veel palavikku ei ole, kuid kehv enesetunne on. Coldrexi võiks ju lahmata ikka sisse (nämm-nämm, nii hea keemiamaitseline pläga). Tõsi kui tõesti on tekkinud tahtmine pakk ära süüa kommide vms pähe, siis võib saata organism sind kukele ja elundid vähesemal või rohkemal määral streikida.Alkoholi osas olen nõus. Mürk ta kehale on ja samamoodi sõltuvusaine. Kuid kas mitte ei ole seda ka nikotiin? Ma ei tea just palju neid, kes oleksid suutnud edukalt maha jätta. Neid on, kuid mitte väga palju. Samamoodi on ka neid, kes narko või alkoga on lõpparve teinud, väga vähe. Nikotiin ja alkohol on poes piiranguliselt saadaval – alaealised neid kätte ei saa naljalt. Samas ei takista see vist ühtegi alaealist neid tarbimast. Juhtusin just hiljuti linnas ühte lifti umbes 13.-14.aastastega – mul oli häbi saada nende jutust aru.
Paratsetamoolil on hetkel igatahes teratogeensuse kahtlus… ja kui arvestada mis organites, siis meestele vist väga ei soovitaks ka raseduse puudumisel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Risk maksale on tingitud ainutt ravimiameti ja ravimifirmade kriminaalsest pohhuismist ja maksasiirdamiskliinikute sponsorlepingutest, seda on väga lihtne vältida nt ACC-ga. Aga igal juhul on ta tunduvalt ohtlikum kui enamus dopinguaineid.Nikotiin ei tekita praktiliselt sõltuvust, aga tubakasuits tekitab ja on Lanceti ülevaates tugevaim tuntud sõltuvusetekitaja, tugevam kui heroiin ja crack. Samas ei ole ta eriti kahjulik. Summaarselt kahjulikum kui kanep, GHB ja amf, aga tunduvalt kahjutum kui alkohol, mis tegi tugevalt ära isegi heroiinile:

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.