Skip to main content

Double Edge Safety Razor

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Double Edge Safety Razor

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    matroxx
    Member

ärritab nahka mja…mis näitab seda,et habe on ikkagi kasvatamiseks mitte nülimiseks:)

Undionu
    Member

ärritab nahka mja…mis näitab seda,et habe on ikkagi kasvatamiseks mitte nülimiseks:)

Nahk harjub ruttu ära, kui regulaarselt nülgida. Sõjaväes sunniti kaela kraapima ja alguses käisid kõik punaste kukaldega ringi, paari nädala pärast polnud enam probleemi.

Rebane
    Keymaster

Kas mitte habemenuga polnud enne ja alles siis ei tulnud safety razor? Mina olen nii aru saanud, et alguses oli habemenuga, siis tuli safety razor j

Panin kändu jah. Näpud trükkisid ja pea ei võtnud. Kõigepealt oli ikka jah habemenuga (kui mitte arvestada neid kraapijaid mis juba ammusel koopalooma ajal olemas olid).

Oli üks põnev raamat mida ma väiksest peast lugesin, kus oli see mingite suurte meeste edulood. Seal oli ka Gillette edulugu sees, kus mees mõtles mida teha, mis oleks odav aga oleks iga päev uut vaja. Ja tuligi välja siis sellise ziletiga.

rinaldo
    Member

Aitäh vastuste eest! Sõber leidis eelpool nimetatud Tartu turult selle, mida küsisin. Kahjuks on see pisikene ja niru, seega eesmärki see ei täida. Õnneks leidsin Kristiine keskuse Prismast vajaliku asja. Paras käkerdis on seegi, aga ajab asja ära.

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.