DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?
- This topic has 89 replies, 35 voices, and was last updated 21 years, 9 months tagasi by
Vitali30.
-
AutorPostitused
-
mai 4, 2004 at 12:30 p.l. #38131
Marek Kalmus
MemberNii Ero, vaata lehe keskele on kirjutatud Fitness portaal, nii nüüd vaata natuke veel paremale. Näed neid kahte rusikas kätt. Väga hea kui näed, varsti sa seda enam teha ei saa, sest need käed võivad su laternad pikaks ajaks ära kustutada.
mai 4, 2004 at 1:32 p.l. #38132Bert
MemberEmm.. kuule, palun rahunege nüüd maha!! Asju ei ole mõtet lahendada rusikatega! Jätke Marek rahule!! Mida kuradit te kõik targutate siin! Ja Ero, ausus on aususeks ja kui sa seda nii väga taga ajad, siis tee selleks kõik, et sa ise aus oleksid.. ära muretse nii palju teiste pärast! Ja kui sa loodad siin Marekule s***a keerata, siis see võib sulle endale kuralt lõppeda nagu Marek ütles! Niiet rahunege kõik maha ja olgem sõbralikumad üksteise vastu! Elu läheb ju edasi.
mai 4, 2004 at 1:33 p.l. #38133Bert
Memberkurvalt*
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 4, 2004 at 1:55 p.l. #38134White
Memberega jah Ero, nalja pole;) pärast hakkad veel ise keemiat panema et tervist uuesti korda saada………….
mai 4, 2004 at 2:39 p.l. #38135madis
Memberet Marek Kalmus just praegu siin ähvardas kedagi avalikult? Ok, kuna asi on juba niigi suure kella külge aetud, siis võime ju natuke vürtsi lisada ja usinad ajakirjanikud siia provotseerima saata! Muide avaliku ähvarduse eest võidakse vastutusele võtta. Las asjaosalised ise teevad omad järeldused ja mina küsin ikka ja jälle, millal teatatakse ametlikult siin amazonis dopinguproovide tulemused?
mai 4, 2004 at 2:47 p.l. #38136joey
MemberMarek paneb hästi.. .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 4, 2004 at 2:55 p.l. #38137Taff
Membersama soov mis Madisel, millal teatatakse ametlikult siin amazonis dopinguproovide tulemused? ja kui pikka võistlus keelu Kalmus saab, mis mõtet oli tokkol need dokumendid üles panna, seda võiks teha ikka ametlikult mitte “küla” peale kuulutama minna.
mai 4, 2004 at 3:24 p.l. #38138kärbes
Membertõesti naljakaks kisub siin juba
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kallid spordisõbrad! Kas te suudate mulle nimetada veel ühe sportlase peale Marek Kalmuse, kes saab hakkama sellega, et tunnistab oma eksimust? Mina ei suuda keda meenutada, kõik hakkavad alati mingit totaalset iba ajama, et treener andis ja arst andis ja ema andis… aga nemad ..EI IIALGI. See on ju täielik jama. Te ju ometi ei usu, et Smigun oligi 100%puhas või Nool või Tammert või Kirsipuu on… jätke nüüd, neil on paremad tiimid ja suuremad rahad lihtsalt. Kalmusel oli aus ja normaalne suhtumine, ta väga selgelt tunnistas oma viga. Minu täieli austus.
mai 4, 2004 at 4:35 p.l. #38139TANK
MemberKurat ma tean et diureetikumi kasutatakse ka anaboolsete steroidide varjamiseks… kuid see kohe ei tähenda et Marek neid kasutas – test näitas ainult diureetikumi.
Mütsi kasutatakse ka kiilaspäisuse varjamiseks ega see ei tähenda et kõik kes mütsiga käivad kohe kiilakad on.
Kurat Marek on siin ainuke ÕIGE MEES – tunnistas ausalt üles ja mida te veel tahate???
Kes teab mida keegi siin endale sisse pumpab ja ainult möliseb teiste kallal.
Kurat unustage see teema ära ja tehke parem trenni… Kammoon mehed elu läheb edasi…
mai 4, 2004 at 5:03 p.l. #38140hatebreed
MemberKle Rebane pane parem see teema kinni sest liiga paljudel kodanikel katus sõidab siin kommenteerides.
mai 4, 2004 at 7:51 p.l. #38141alari82
Memberero näed nüüd mida võib teha suur suu…
mina olen arvamusel et Marek teab ise mida teeb ja ei ole võhikute asi siin seda kommenteerida nii pinksalt.
Ta tunnistas ennast süüdi ja on valmis ka vastutama.
aga ero kas sina oled valmis vastutama oma suure suu eest?
mai 4, 2004 at 7:53 p.l. #38142alari82
MemberTank õige !!!!
mai 5, 2004 at 6:01 e.l. #38143Lembit
MemberVaatasin just selle teema pealkirja ja sinisilmsena lootsin siit tõesti nende proovide tulemusest selget pilti saada. Kahjuks leidsin eest ainult lõputult keerutamist ja hr Kalmuse fännide laulukoori. Tunnistan ausalt, et mul tekkis nüüd tõsine huvi selle maailmameistri tiitli vastu… Toredad kulturistid meil siin küll! Üks nagu oleks fitnessi maailmameister, aga ametlikud allikad nagu väidavad, et on hoopis teine… ja pisem mees on ennast kohe maailma 6 parima kõrvale paigutanud… Haiged olete või? Nagu siin eelpool juba öeldud, võiks selle teema mõnele aktiivsele ajakirjanikule tõesti ette sööta. Hetkel ei ole minu eesmärk siin siiski mitte õli tulle valada, vaid jõuda selgusele nende dopinguproovide tulemustes. Oleksin väga tänulik, kui siin amazonis selle kohta ka lõpuks ametlik teade ilmuks ja samuti Kulturismi Liidu otsus.
mai 5, 2004 at 6:27 e.l. #38144Taavi Eplik
MemberKas nyyd ongi see lugu, kus rahvale trsirkust ja leiba või? Parim kangutaja võiks paki No.1 -te ka saada mis? Kas selle keskkonna eest siin vastutavatel isikutel on valulävi nihkes? Igal asjal on piirid, kas on vaja et kollane ajakirjandus siin selle kõik sopaga yle valab, selle, mis me kõik koos kokku oleme ehitanud? Kahju pole?
Mingid konkreetsed tulemused ylesse+ mingi kasvõi vaheotsus ja siis vaatab edasi! MÕELGE HÄSTI JA ÄRGE KARTKE OTSUSTADA KUI OLETE VASTUTUSE VÕTNUD!
mai 5, 2004 at 8:37 e.l. #38145sam
Membereelpoolkõnelejatega. See maailmameistrijutt on ikka väga imelik ja dopingukontrolli tulemusi ei ole ka siiani ametlikult välja öeldud. Mida otsustab Eesti Kulturismi Liit ja kas teistel spordiliitudel ei ole selle koha pealt sõnaõigust? Praeguses olukorras jääb vägisi mulje, et vähemalt Eesti kulturismis muudetakse neid seadusi täpselt nii paindlikuks nagu seda ühele-kahele sportlasele vaja on… Miks Eesti Kulturismi Liidu esindajad siiani vaikivad? Võimalik, et üritatakse tekitada olukord, kus hundid söönud, lambad terved… Sorry, asi on juba liiga kaugele arenenud ja Liit peab oma sõna ütlema kasvõi juba teiste võistlejate pärast, kes ei ole küll maailmameistrid ja esiseitsmikus…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.