DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?
- This topic has 89 replies, 35 voices, and was last updated 21 years, 9 months tagasi by
Vitali30.
-
AutorPostitused
-
mai 3, 2004 at 2:43 p.l. #38116
punamtsike
Membertegelikult ei saa ma üldse aru mis mõte sellel siinsel ”väikeste mutrite” jahumisel on. a’la õhtulehes ütles seda seal toda foorumis ütles kolmandat. valetas, tunnistas ausalt üles. rääkis veel seda ja toda jne.mina tean seda et mulle meeldiks kui ühel päeval näeks Kalmust näit IFBB profileeris. ja sinna jõudmiseks puhtalt kartulapudrust ei piisa. ühesõnaga minul savi mida Kalmus sööb või teeb. mind huvitaks rohkem tulemused ja silmailu. ikka tore ju kui eesti mees maailmas ilma teeb. ja ega see minu tervis pole millega Marek sel juhul riskiks. kogu see steroidijutt on minu meelest kitsarinnaliste pläma. arvatakse et umbes kütad tabla sisse ja kolks lihakannikad ripuvad ning keha siuke nagu Kalmusel. ise teha ei julge aga targutama on kõvad. ja kogu see puhta spordi jutt. ise mugivad 12 aastaselt kreatiini ja küsivad kas valk ”laksab” hästi. umbes nagu valk oleks mingi elu jõupulber.varsti keeltakse äkki kreatiin kah ära. mis te siis ütlete. siis olete kõik keelatud ainet kasutanud.see ulgumien on lausa naljakas. oh miks oh miks sa küll tegid seda. mina enam sinusse ei usu. plääplääplää. pointless. ok sau.
mai 3, 2004 at 3:37 p.l. #38117Sten
MemberOlen punamtsikesega ühel meelel. Rõhutaks veel seda, et proovige ette kujutada, kui suudate
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui suurt osa on see diureetikum tema välimuses kaasa aidanud ja kui suur osatähtsus on tema 1-mitme aastase pühendumise, higi, vaeva, sihikindluse jne… Ei saa jätta mainimata ka seda, et Marek & Ott on Eesti kulturismi eestvedajad (nii silmailu kohapealt, kui ka tarkade nõuannete eest-arvatavasti kui Marek poleks mind hakkand õpetama, oleksin ikka samasugune kleenu nagu enne…väikse ettekujutuse saamiseks võite vaadata mu kodukasle, seal pilt minust, enne kui hakkasin saalis käima) Igaljuhul Marek ruulib täiega, edu sullemai 3, 2004 at 4:34 p.l. #38118Marek Kalmus
MemberVot see jääaugu pilt on LAHE, Tubli, Ütlen veelkord Õiged mehed kasvavad metsas ja käivad talvel jääaugus suplemas. (ero) sugused istuvad aga kontoris, mulisevad maast ja ilmast ning sinna lauataha nad ka viiekümneselt kõngevad. Mis puutub aga õhtulehte, siis minu jaoks on see täielik sopaauk, kui nad ka edaspidi minult peaks midagi küsima siis vastan samuti mis pähe tuleb.
mai 3, 2004 at 6:53 p.l. #38119ero
Member1) Marek, miks sa väitsid eelmine aasta ( oli vist ) , et W.F.F. MM-il Northeimis tulid sa omakaalus maailmamaistriks kui võistluste protokollis 3 võistleja hulgast oli sind teiseks pandud. M.Kalmuse väide Eesti Televisioonis, et tema dopinguproov oli negatiivne, polnud ka õige sest selles liigas dopinguproovi ei võeta.
2)Paar aastat tagasi jäid ka Eestikatel dopinguga vahele, kuigi väitsid, et see polnud sina – näitasid testid hoopis midagi muud.
3) Nüüd väitsid ka, et pole pannud midagi, aga ikkagi testid näitasid muud.
4) Kuidas sa seletad seda, et sinu võistluskaalud on aasta aastalt langenud?( ja seda ikka palju )
5) Kuidas suhtub sellesse OÜ Robocop, kes toetab puhast Eesti sporti? Kas Marek Kalmust toetatakse edasi kui koondise liiget?
Jah, eks need mehed metsast on ikka tõelised tegijad.
mai 3, 2004 at 7:03 p.l. #38120Bert
MemberKuule inimesed.. võib-olla lõpetaks selle nääklemise.. mis see teile kõigile annab? Ma arvan et mitet midagi! Kui Teie, Ero ja Kalmus tahate vaielda kusagil selle üle, eks siis tehke seda kusagil mujal aga siin ei ole mõtet üksteisele nö. “ära panna” et kes kellele kuidas ütleb. Kalmus tunnistas oma viga ise, siin ja sellest mulle näiteks piisab… mul ei ole avaj mingit ajakirjanust, sest see on täielik jama! Ja mis jama see on, et kas teda toetatakse edasi kui koondise liiget.. kas tahate tõesti väita, et te nö. “heidate välja” ühe parima Eesti kulturisti oma seast? Heh, ma ei usu kohe mitte seda. Minuarvates jätkem kogu see asi otsustada neile, kes peaksid sellega tegelema, mitte ärge manipuleerige kõik siin!
Ja edu teile kõigile!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2004 at 7:04 p.l. #38121Bert
Membervaja*
mai 3, 2004 at 9:36 p.l. #38122Marek Kalmus
MemberJaa ero, sinu küsimusi lugedes sain kinnitust sellele mida ennist sinu kohta ütlesin, W.W.F. ja eelmisel aastal, oma kaalus, dopingu kontroll jne. Nii küsib nende asjade kohta mees kes oma kontorist pole ninagi välja pistnud. Sinu n.ö. tarkus põhineb ainult sellel mida sa oled siit-sealt netis lugenud ja isegi seda ei tea enam täpselt. Aju veresooned on rasvasest toidust, kohvist, lauataga istumisest ja teab millest veel päris umbes juba. Mis kasu oleks sellest, et siin neid asju selgitaksin, sinusugune mees kellele ma sugugi ei istu, sellest niikuinii aru ei saa. Lihtsalt ei tahagi saada. Ja see, et minu kaal on viimasel kahel võistlusel olnud madalam kui varem, siis seda nimetatakse vormi parandamiseks. Või tahab keegi väita, et 2001 ja 2002 olin ma paremas vormis kui 2003 ja nüüd?. Nooo-jah mida teab ero sugune üldse vormist ja kulturismist? Kui aga O/Ü Robocop otsustab mind mitte enam toetada siis OK. Arvad, et jään siis lolli näoga passima ja lasen “jala sirgu”? Pole kunagi selline olnud ja ka ei saa selliseks tropiks nagu sina. Mida siis meie ero püüab saavutada. Aga seda, et Kalmus kes talle absoluutselt ei sümpatiseeri saaks võimalikult valusalt pikali tõmmatud ja veel nii, et ta enam kunagi püsti ei tõuseks. Ta oleks valmis kas või ise oma kontorist välja tulema ja Kalmuse seljas trampima, aga jalad ei kanna enam vaest meest, ja sellest läheb viha veel suuremaks. Et sa seal kontoris enda plahvatamisega kõike ära ei määriks, siis ütlen sinu rahustamiseks. OLEN VALEMÄNGUR JA PETIS, TUNNISTAN ENNAST SÜÜDI KÕIGES MIS SULLE EI MEELDI. Nii. Kas hakkas natuke parem? Vahest ei pea nüüd koristajad vaeva nägema, et sind seintelt maha nühkida.
mai 4, 2004 at 4:49 e.l. #38123Taavi Eplik
MemberMeenub siin aegade tagune võitlus, kes on pannud keelatuid, kes mitte jne jne. Ega sport ongi selline nagu ta on ja selliseks ta jääb. Ne poiman ne vor reegel kehtib ju igal pool ja see risk kõrbeda jääb alati. Keeltud mängumaal ilma korraliku tiimita ja suure rahakotita on raske muidugi. Isa luges kunagi vene keelset üllitist , kuidas vene sportlased olümpiatel käivad ja kuidas laev seisab sadamas , kus töötavad laoborites sajad arstid ja analüüsivad ja analüüsivad ja sinu 4a töö tulemus võidakse kirjutada korstnasse kahe minutiga, siis võid ojja hypata kui tahad. Teoreetikute ja praktikute heitlus ei kao kunagi.Ühed jäävad nendeks, kes looma moodi trenni nyhivad ja teised on need, kes proteiini ja süsivesikute suhet õhtuti paika ajavad jne.
Mareki puhul siin amazoni ajaloos meenuvad kindlasti mõned keerutused ja ytluste muutused, aga mis sa yksi teed massi vastu kui kõik sind lõhuvad?!
Samas ei unune ka kunagi teema õhtune õlu , see oli nagu pinge lang paljudele eesti meestele:) See ei olnud ju eeskuju vaid julgustus, teha elus seda, mis sulle meeldib! need mehed, kes vaikselt kusagil õlle mulistavad ja teistele räägivad, et joomine on paha , oleme näinud. Alati on kõigilt midagi õppida ja teistel on midagi, mida sul ei ole.
Jutt on pisut ümar, aga öelda tahan seda, et Mareki kui praktiku nõuanded oleksid kindlasti viimased, mis peaksid siit kaduma, hoo peaksid maha võtma need toidukavade produtseerijad. 2004.a. jõusaali astuv inimene nagu peaks endale kohe suure koti kama ostma ja selgeks tegema , kuidas seda syya??!!!! See portaal on õigem aga peaks pisut myygitööd piirama ja pushima asja ideelist kylge ja spordiala propageerima!!! Kuidas ennast mitte ära lõhkuda, ,kuidas oma treening päev üles ehitada, kuidas sõpru kaasa kutsuda, et mitte yksi teha jne. Näited on labased, aga põhimõttest saavad kõik aru. Erinevate nurkade alt tuleks pidevalt välja tuua seda põhilist asja olemust ja kui norel on baas all, ssiis hakata vaatama, mis appi võtta ja millised lisad.
Kõigile sportlikku kevadet soovides ja kindlasti ei peaks Marek olema kibestunud! Jää oma esimese lause juurde! Mis tehtud see tehtud, kyll elu ja kaasmaalased aja jooksul andestavad sulle ja elu läheb edasi. Meid ei ole maailmas nii palju, et saaksime yksteist laiali loopida.
mai 4, 2004 at 6:40 e.l. #38124punamtsike
Membermulle jääb arusaamatuks ero eesmaärk. said oma ülestunnistuse, mis nüüd. kuhu sa sellega lähed. öösel parem magada? kogu see väidetavate väidete teema on üks järjekordne pointless. vaatame maailma. ronnie coleman väidab siiamaani et pole iialgi keelatut kasutanud. kes seda usub? 60cm biitsa ikka annab niisama aretada. või näit see fiasko mis algas siis kui flex wheeler tervisehädade küüsi langes. siis ta väitis kah et tal on pärilikult nõrgad neerud ja tervisehädad pole tingitud keelatud ainetest. ja vahepeal jõudis ta 10 x usklikuks hakata ja väitis et tema usk ei luba tal üldse mingit jama endale sisse ajada. või näit kõigi lemmik Arnold Schwarzenegger. tema ju pullivana nr.1. ühes kohas väitis et ei tarbi midagi. siis väitis et kasutab steroide ainult dieediperioodil massi säilitamiseks. siis jälle seletas et mugis tablette peotäite kaupa. ja spordieetikast rääkides pole ka tema kuulus kanepipiip ”Pumping Ironi” lõpus just teab mis ilus tegu. ja see kuidas ta Ferrignot töötles ja Francot childiks nimetas. ma arvan et ero hindab ennast natuke üle. miks peaks Marek temale vastuseid andma. eeskätt vastutab ta ikkagi ju oma südametunistuse ees.
mai 4, 2004 at 7:38 e.l. #38125T
Memberküsige Arnold Schwarzeneggerilt kuidas ta 1980. a Mr. Olympia võitis.
mai 4, 2004 at 9:41 e.l. #38126alari82
Memberjätke Marek rahule. inimene peab vähemalt spordist lugu ja tegutseb selle nimel et ennast treenida ja edu saavutada. kuradi kontorirotid kes ei ole elusees jõusaali näinud tulevad targutama.
ma tahaks näha kas need kontori poisid siis kaa nii ülbet juttu ajaks kui nad Kalmusega nelja silma all räägiksid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
mai 4, 2004 at 10:17 e.l. #38127ero
MemberKui räägtakse minust kui paadunud kontorirotist siis eksite rängalt. Jutu teema ei ole mitte see kes kui palju spori teeb vaid ausus.
Riigitelevisioonis spordiuudistes valetada ja eestikatel mitukorda keelatud ainetega vahele jääda ütleb nii mõndagi.
Kui räägitakse, et kulturism on oma madalseisus siis Marek on nüüd sellele kindlasti oma pannuse andnud. Räägitakse, et otsitakse sponsoreid, raha ei ole, ala tuleb populaliseerida… ei leia nii sponsoreid ma räägin. Miks peaks keegi toetama ala mida mustatakse erinevatel paberkandjadatel.
Need kes mind tunnevad – need teavad miks ma seda räägin. Need kes ei tunne – ei saa aru.
Diureetikum ei ole ainult kehast veevälja viia, vaid seda kasutatakse peamiselt just teiste anaboolsete steroidide varjamiseks…
mai 4, 2004 at 10:56 e.l. #38128Annika Pärtel
MemberNO JA MIS SIIS!! Mehed, mis te nokite nagu lasteaias?! Marekit on ilus vaadata (erinevalt väga paljudest siin. no ok, on ka erandeid kindlasti..) ja ta on kõvasti trenni teinud, saavutamaks kõike seda, mis tal praeguseks on.
Marek ju ütles-ISE TEGI, ISE VASTUTAB. Mis ta on kellegile siit (raha) võlgu või, et rahule ei saa jätta? Asi kisub juba nõmedaks, mõelge ise ka…
mai 4, 2004 at 11:21 e.l. #38129punamtsike
Membermissaoled mingi advokaat et ausust tagaotsid. ja õpimevahest äkki kokkulahku kirjutamise selgeks. kuid nüüd näitan ma üles eeskuju ja enam sel teemal ei targuta.
mai 4, 2004 at 12:16 p.l. #38130Viljar
MemberSiiani on jäänud selgusetuks Eesti Kulturismi Liidu seisukoht antud küsimuses. Tundub, et seda seisukohta ei olegi! Need dokumentide pildid ei olnud mingisugused näitajad ja oleks tore, kui Eesti Kulturismi Liit ja austatud Liidu president ütleksid välja oma seisukoha ning otsuse. Kuni selle dopinguskandaali ilmsiks tulekuni oli ju teada, et teise korra patustaja saab 2 aastase võistluskeelu, aga nüüd naised saunas räägivad mingisugusest poolest aastast…Ok, pool aastat, aga kui patustaja jääb vahele esimest korda, kas ta saab siis 3 kuud võistluskeeldu? Siis võiks ju siia üldse välja panna Mendelejevi tabeli ja siis juurde lisada igale ainele vastav võistlustest eemaldamise aeg vahelejäämise korral. Ma väga loodan, et keegi lõpuks nendele tekkinud küsimustele ka annab ammendavad vastused ja lõpeb see haiglane keerutamine.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.