DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?
- This topic has 89 replies, 35 voices, and was last updated 21 years, 9 months tagasi by
Vitali30.
-
AutorPostitused
-
mai 1, 2004 at 6:02 p.l. #38101
hapukurk
Memberõige jutt marekul.
ka mina kaldun arvama, et tema n-ö suuruse taga ei ole diureetikum.
vaevalt, et selle tarvitamine tema kohta oleks muutnud, kuna ta on varemgi eesti karikavõistlustel teise koha saanud, ja puhtalt.
aga eks oma vigadest õpitakse.

elu läheb edasi!
ja veel.. keegi ütles siin, et ei usu enam marekut. mina usun ja siinkohal kasutakski võimalust – ole hea ja vaata mu intensiivuse teemat ning avalda oma arvamust.
mai 1, 2004 at 9:46 p.l. #38102hatebreed
MemberTekkis väike arusaamatus selle teema koha pealt. Nimelt postimehe spordiküljelt lugesin välja et ikka oli tegemist diureetikumi tarvitamisega ja Hr Kalmus ise ka tunnistas seda. Lugedes aga reedest SL õhtulehte, sain aru nagu oleks väärinfot levitatud, et asi pole veel sugugi kindel ning ka Kalmus ütles et ei tea midagi. Kumb variant siis nii õigem on?
Teistele: Mis siis nüüd viga on et Härra Kalmuse nõuanded ei kõlba ja usk kadunud. Mis te mEHED siis teete kui kreatiin dopinguainete nimekirja läheb kas siis ei usu te enam kedagi ve. Mis te mõtlete et pfrofisport, võtame mistahes võistluspordi:kulturis, jõutõstmine, jooks, suusatamine jne on kõik mehed pudru ja lehmapiima peal oma tippmargid saavutanud ja esikümnesse saanud. I dont think so. Uurige natuke ja laiendage oma silmaringi. Igaüks teeb nii nagu tahab. Ja nagu Kalmus ütles:ise teen ise vastutan. Nii et pole vaja siin kommentaare a la Mina tema nõu ei usu. Miks mitte tema arvamust kõrva taha panna kui mees enda teadmistega sellise võimsa keha on oma karjääri jooksul ehitanud.
Tuleb aeg ja Kalmus tõuseb ja hakkab esikohtasid taskusse panema. Jõudu ja vastupidavust kroonimata absoluudi meistrile.
mai 2, 2004 at 8:24 e.l. #38103Tman
MemberSellese aine kasutamisest saan ma aru, aga aru ei saa ma hoopis sellest, et miks siis on vaja siin sellist juttu ajada, et minge sitale oma dopinguga, samas kui ise endale seda sisse ajab.Sellega olen nõus, et ühegi spordiala tipud ei ole seda saavutanud mustikasuppi süües, see oli 50 aastat tagasi, kui sport puhas oli.
mai 2, 2004 at 1:13 p.l. #38104Vitali30
MemberVaatamata kõigile Marekil neid fänne jätkub!!! Mareku jures võib palju õppida!!!!
USA profid, vaadake neid, üelge et nad on puhtad ei ole!! USA´s on isegi sellised osarigid kus on see lubatud!!! Puhtalt ja looduslikult võimatu suureks saada nagu USA profi kulturistid võimatu!!! On ka võimalik varjata seda aga see läheb palju maksma kui hed kraami osta, meije ei ole nii rikkad et seda endale seda lubada!!!
Söön ainult valku ja olen varsti nii suur nagu Arnold Shwartzneeger!!! Ei ole!!!
Kahju aga nii see on paraku!!!
Võib soovida ainult paremat!!
Puhtus on hea, ei vaidle vastu!!
Lihhtsalt minu arvamus ja vaenlasi ei otsi!!
Olge tublid!!
mai 2, 2004 at 6:20 p.l. #38105TANK
MemberMina austan igat spotlast kes midagi saavutanud on…
Sest lihtsalt tabletid ega süstal kedagi tippu ei vii – ise tuleb ka palju vaeva näha ja ennast spordile pühendada ja seoses sellega paljustki loobuma.
See mida keegi kasutab on inimese enda asi. Ise hetkel veel keelatud ainete peal pole aga kes teab mis tulevik toob varsti on pea kõik ära keelatud. Võibolla keelatakse valgupulber ka ära…
mai 2, 2004 at 7:15 p.l. #38106White
Memberaga ikkagi tahaks küsida Mareki käest, et miks? miks sa seda panid?
mai 2, 2004 at 7:25 p.l. #38107hapukurk
Memberütlesin küll ennist, et ilmselt poleks see ta kohta muutnud, kuid mine sa tea. äkki tahtis 95. aasta saavutust korrata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2004 at 7:29 p.l. #38108hapukurk
Memberja tegelikult, pooleaastase võistluskeelu elab ta küll üle. ülejärgmisest (kui mitte juba järgmisest) karikavõistlusest saab ta osa võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2004 at 7:56 p.l. #38109TANK
Membermilleks ikka diureetikumi kasutatakse – eks ikka selleks et organismist liigset vedelikku välja ajada.
PS. kellel on südamega probleeme kasutavad seda regulaarselt. Süütu ravim ilma milleta osadel meil võibolla vanaemasid poleks…. seega küsige n. vanaema käest kas ta kasutab diureetikumi ja võibolla ta veel seletab lähemalt – äkki siis muudate suhtumist sellesse ravimisse
mai 3, 2004 at 9:26 e.l. #38110Svander
MemberOsa klassikalisi diureetikume (nt furosemiid jms) ei ole kaugeltki “süütud” ravimid.
Süüvige natuke teemasse, uurige!
mai 3, 2004 at 10:00 e.l. #38111mai 3, 2004 at 12:12 p.l. #38112Jann2004
MemberEi tea miks need dokumendid siia üles oli vaja toppida,mees ju ise tunnistas kõige esimesena,et pani küll seda kraami.Julges teha ,julges tunnistada.Siin paari aasta taguses foorumis oli ka Kalmus see,kes julges tunnistada erinevalt mõnest mehest siin,kuigi tal polnud selleks vähimatki põhjust.
mai 3, 2004 at 12:45 p.l. #38113Vilbo
MemberNõustun Jann2004 sõnadega.
mai 3, 2004 at 12:47 p.l. #38114ero
Memberteemast arusaajal jääb nyyd kõigest juhtunust väga nukker pilt.
Kalmus alguses tunnistas siin, et on tarbinud keelatuid ained, siis õhtulehes vastast suht kindlalt, et jällegi ei ole. Mina nimetaks seda valetamiseks. Mis muu see siis on? Alguses taotakse vastu rinda aga siis… ja see, et sa nyyd ütled ise tegin, ise vastutan, ei tee sinust veel kangelast. Kangelane oled sa siis kui sa oleksid seal kus sa oled ilma kellatud aineteta. ( või vähemalt pole vahele jäänud )
mai 3, 2004 at 1:35 p.l. #38115Svander
MemberMõtteavaldusi on palju – selleks lõppeks ka foorum on. Tegelikult on asi ju lihtsamalt lihtsam: enne luuakse reeglid ja seejärel “mängitakse”.
Kurbloolisus seisneb aga selles, et meil kiputakse vastupidi tegema.Enne mäng ja seejärel hakatakse seletama, õigustama, isegi Euroliitu kiruma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.